Lugeja kirjutab: kokkuvõte dokfilmist “Tõde vähist” 

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

31. märts 2017 kell 12:57



“Käisin eelmisel nädalal Rahvusraamatukogu suures saalis vaatamas dokfilmi “Tõde vähist” (“The Truth About Cancer”) avalikku linastust. Tegu oli samalimelise doksarja pilootosaga, mis on tihedalt täis olulisi teadmisi. Informatsiooni meditsiinisüsteemi ajaloost, keemiaravi ajaloost, vähiravi uusimatest avastustest ning edulugudest. Kuna informatsiooni oli tõesti väga palju, siis otsustasin filmi järelvaadata ning kirjutada välja enda jaoks rohkem tähelepanu võitnud faktid. Jagan neid ka teiste eestlastega,” kirjutab Telegramile lugeja Marju L.

 

  1. Arvutused näitavad, et praegusel generatsiooni igal teisel mehel ja igal kolmandal naisel tekib vähktõbi. (https://www.cancer.org/cancer/cancer-basics/questions-people-ask-about-cancer.html )
  2. Ameerika meditsiinikoole toetavad rahaliselt ravimifirmad läbi erinevate projektide. Ravimifirmad tahavad selle abi eest kohta meditsiinikooli nõukogus, et olla kindel nende raha mõistlikult kasutamises. Hariduskeskuste juhatused on täitunud inimestega, kes on otseselt rahastajate palgal. Ülikoolide õppekavad ja õppekeskused on nihkunud täielikult farmakoloogiliste ravimite poole. (https://www.pharmadisclose.org/cme/ , https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/04/18/harvard-medical-students-rebel-against-big-pharma-ties.aspx)
  3. Professor ei õpeta kunagi tudengitele: “Proovige C vitamiini“. Räägitakse vaid uusimatest ravimitest. (https://www.naturalnews.com/034591_vitamin_C_mega-dose_healing.html)
  4. Natuke rohkem kui sajand tagasi otsustasid fondid Carnegie ja Rockerfeller Foundations, “reformida“ meditsiinilise hariduse Ameerikas, kavandades õppekavasid läbi toetuste ja stipendiumite (sadade miljonite dollaritega). Sellega lõid nad meditsiinilise monopoli, elimineerides konkurendid patendeeritud naftapõhise hariduse abil. (https://mineralgarden.org/et/2016/05/16/korruptiivselt-kaaperdatud-meditsiin/ )
  5. Varem oli Ameerikas palju erinevaid meditsiinikoole – naturopaatia, homöopaatia, kiropraktika jne, kuid pärast meditsiinilise hariduse “reformi“ need koolid suleti erinevaid trikke kasutades Ameerika meditsiini assossatsiooni poolt, sest need ei propageerinud piisavalt patendiravimeid. Arstid, kes ei olnud lõpetanud õigeid meditsiinikoole, ei leidnud enam tööd. (https://mineralgarden.org/et/2016/05/16/korruptiivselt-kaaperdatud-meditsiin/)
  6. Meditsiinisüsteem ja ka raviplaanid on monopoliseeritud. Ainult farmakoloogiline tavameditsiin on meditsiin, mida ametlikult tunnustatakse ja heaks kiidetakse. Inimestel, kes soovivad leida teistsuguseid lahendusi, on probleemid ravikindlustusega ja muude asjadega. Selle abil kaitstakse ja kasvatatakse seda äri. (https://mineralgarden.org/et/2016/05/16/korruptiivselt-kaaperdatud-meditsiin/)
  7. Väga vähesed teavad, et farmaatsiatööstuse sünni taga on vaid käputäie inimeste kaalutletud otsused, kes nägid haiguste taga turgu ning ehitasid selle mõtte ümber suurima investeerimistööstuse. Vähk on vaid üks element selles kirjeldamatus äris, kus haigused tähendavad turgu. (https://mineralgarden.org/et/2016/05/16/korruptiivselt-kaaperdatud-meditsiin/)
  8. Kõik, mida tänapäeval on näha farmaatsiatööstuse ümber- hiiglaslikud kasumid, võimetus ravida haigusi, propagandasõda, mis üritab näidata et haiguste ravis tehakse edusamme. Kõik see tuleneb sellest et tegemist on ärimudeliga, investeerimistööstusega, mis õitseb tänu haiguste jätkumisele ning uute haiguste valla laskmisele.
  9. Keemiaravi avastati 1940ndatel Itaalias, kui sõjalisel missioonil lasti sinepigaasi õhku. Surmajärgsetel lahkamistel selgus, et seda gaasi sisse hinganud inimestel lümfotsüütide tase veres langes. Seepeale tuli mõnedel arstidel idee: “Kui kellelgi on leukeemia või lümfoom, mil lümfotsüüte toodetakse liiga palju, saab neid näite maha suruda sinepigaasiga.“ (https://scienceblog.cancerresearchuk.org/2014/08/27/mustard-gas-from-the-great-war-to-frontline-chemotherapy/ , https://www.livestrong.com/article/491058-is-mustard-gas-still-being-used-in-treatment-of-cancer-of-lung/)
  10. On tehtud uuring, mille kohaselt 90% arstidest, eriti onkoloogidest, ei määraks seda ravi, mida nad määravad enda patsientidele, enda naisele või lapsele. (https://www.heartcom.org/SayNOtoChemo.htm , https://www.curenaturalicancro.com/en/75-percent-of-the-physicians-refuses-chemotherapy-themselves/ )
  11. Tänapäeva arste, kes ei kasuta keemiaravi, tembeldatakse šarlatanideks.
  12. Vähi keemiaravi hävitab nii vähirakke, kui ka terveid rakke, kahjustab organeid, mis muudab vähist tervenemise peaaegu võimatuks. Ained, mida kasutatakse vähi ravis, TEKITAVAD vähki. Vähke tekitatakse raviga juurde. (https://learninggnm.com/SBS/documents/natural_news.html )
  13. Rinnavähi korral kasutatav ravim Tamoxifen on WHO ja Ameerika Vähiliidu poolt klassifitseeritud kui kantserogeen. Kas on mõistlik anna naistele kantserogeenset ravimit, mis põhjustab vähki teistes kehaosades selleks, et “ennetada“ vähki? (https://www.naturalnews.com/036791_Tamoxifen_breast_cancer_toxicity.html )
  14. Hinnatakse, et 2020 aastaks on pool kõikidest vähijuhtumitest Ameerikas meditsiiniliselt tekitatud- ravimite või radiatsiooni poolt. Seega, meditsiinisüsteem muutub suurimaks vähi tekitajaks Ameerikas.
  15. Tegelikkuses ei tee vähk inimestele liiga. Statistiliselt sureb 42-46% vähihaigetest kahheksiasse. Ja ülejäänud haiged surevad ravi tagajärjel (maksapuudulikkus, neerupuudulikkus, kopsupõletik, sepsis – kõik need haigused on tavaliselt seotud keemia- ja kiiritusraviga).
  16. 5 aastat pärast keemiaravi on ellujääjate protsent ainult 2,1% (uuring avaldatud 2004. aastal ajakirjas Clinical Oncology). Mingit innovatsiooni vähiravis toimunud ei ole sellest ajast peale – olukord on sama või veel hullem.
  17. Kui arstid ütlevad, et keemiaravi on teie ainuke võimalus, siis see on esimene vale, mida kuulete. Siis tehakse lõikus. Teine vale on : “Me saime kõik kätte“. Ei ole võimalik kõike kätte saada, kui keskendutakse kasvajatele – vähk on ilmselt juba metastaseerunud. Operatsioon paiskab selle laiali. On tõestatud, et kiiritus ei tapa vähi tüvirakke, vaid hoopis tõstab nende arvu. Me kuuleme alati: “Vähk tuli tagasi.“ See ei tulnud tagasi – sellest ei saadudki lahti. (https://www.greenmedinfo.com/blog/does-chemo-radiation-actually-make-cancer-more-malignant )
  18. Keemiaravi ei ole mitte ainult uskumatult ebaefektiivne, see on ohtlik. Kui ma näen kedagi käsitlemas keemiaravi, läbi viimas keemiaravi, siis ta peab kandma kaitserüüd ja kindaid. Keegi ei katsu seda, sest see on mürgine. Miks antakse seda inimesele, kes juba on haige? Kas see on loogiline? Miks me peaksime ravima vähki millegagi, mis suure tõenäosusega põhjustab vähki? (https://www.greenmedinfo.com/blog/does-chemo-radiation-actually-make-cancer-more-malignant )
  19. Arstid PEAVAD keemia- ja kiiritusravi välja kirjutama – kui nad seda ei tee, siis nad jäävad arstilitsentsist ilma ja kaotavad enda töö. Raviprotokollid piiravad arste. Kalifornias on onkoloogidel seadusevastane soovitada integratiivset raviplaani. (https://www.greenmedinfo.com/blog/does-chemo-radiation-actually-make-cancer-more-malignant )
  20. Kui vaadata teatud keemiaravimite infolehti, nagu näiteks Doxorubicin, on näha, et võimalik kõrvalmõju on leukeemia. (https://medlineplus.gov/druginfo/meds/a682221.html )
  21. Viimased Harvard meditsiinikooli ja UCLA uuringud näitavad et keemiaravi tegelikult stimuleerib vähi tüvirakke, mis on algrakud, millest uued kasvajad välja arenevad. (https://www.medicalnewstoday.com/articles/248661.php )
  22. Varem arvati, et iga rakk võib muutuda vähirakuks (mõned üksikud erandid välja arvatud). Arvati, et kui ärritada rakku piisavalt ning kahjustada selle DNA piisavalt, siis see muutub surematuks ja kasvab lõpmatuseni. Nüüd leiti, et see ei ole nii. Ainult TÜVIrakkudest saavad areneda välja vähid. Tüvirakk on see, millest voolavad välja vähi TÜTARrakud, nagu veevoolikust voolavad välja veetilgakesed. (https://med.stanford.edu/ludwigcenter/overview/theory.html )
  23. Keemiaravi ja tavaravide probleem on see, et need ei mõjuta vähi tüvirakke. Need tapavad vaid tütarrakke, sellega kasvaja mõõdud kahanevad (seda võetakse kui edu), aga tüvirakke ei hävitatud ning seega tekib vähk tagasi. Ja tavaliselt, kui vähk tekib uuesti, on see oluliselt agressiivsem kui varem. (https://www.medicalnewstoday.com/articles/248661.php )
  24. Kui meile tehakse keemia- ja kiiritusravi, siis me saame kahjustada, ning sel on kantserogeenne efekt meile, ning tihti põhjustab see sekundaarseid vähkkasvajaid. Inimesed peavad teadma, et tegelikult see ei ole vähi ravimine- vähi tüvirakke stimuleeritakse selle käigus. (https://www.medicalnewstoday.com/articles/248661.php , https://www.greenmedinfo.com/blog/does-chemo-radiation-actually-make-cancer-more-malignant )
  25. Kõikidel inimestel, kes saavad keemia- ja kiiritusravi, tekivad sekundaarsed kahjulikud efektid. Mõned neist on hullemad kui esialgne olukord, mida üritati ravida. (https://www.medicalnewstoday.com/articles/248661.php , https://www.greenmedinfo.com/blog/does-chemo-radiation-actually-make-cancer-more-malignant)
  26. Keemiaravi äri on suurepärane näide äri kordistamisest. Kõrvalmõjusid, mida keemiaravi tekitab, on vaja ravida uute ravimitega. Keemiaravi mõjutab väga palju organeid kehas ning on seega põhjus, miks kirjutada välja järgmiseid ravimeid.
  27. Kui raha oleks investeeritud immunoteraapiasse 50 aasta jooksul sama palju kui seda on investeeritud muudesse valdkondadesse edutult, siis usutavasti oleksid tulemused paremad. Kahtlemata oleks siis vähem kannatusi.
  28. Selleks, et oleks suurim võimalus terveneda vähist, peame me hoidma immuunsüsteemi tervena. Aga keemiaravi hävitab luuüdi- see on esimene organ, mis saab mõjutatud, ja immuunsus langeb.
  29. See on ebaeetiline petuäri. Iga teadlane teab, et see on pettus. Need, kes väidavad et ei tea, peaksid töölt lahkuma – nad ei ole teadlased. (https://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/nimekad-teadlased-ule-maailma-nendivad-et-suur-osa-vahiuuringutest-on-pettus)
  30. Ameerika arstid saavad vaheltkasu keemiaravimite väljakirjutamise eest. Keskmiselt kulutatakse patsiendi peale 10 000-30 000 dollarit kuus. Arstidel lubatakse ravimi hinnale lisada mingi protsent. Haigekassa näiteks annab 6% ravimi hinnast arstile “lisakulude“ katteks. Kui arst määrab raviks 100 dollarit maksva ravimi, saab ta tagasi 6 dollarit; kui 10 000 dollarilise ravimi, siis saab tagasi 600 eurot. Hea ravimikindlustus on halvim mis saab juhtuda – sel juhul kasutatakse ära kõik ravimid, mida kindlustus katab. (https://www.naturalnews.com/033847_chemotherapy_cancer_treatments.html , https://www.anh-usa.org/cancer-chemo-and-crony-capitalism/)
  31. Ameerikas mõistetakse arste süüdi keemiaravi välja kirjutamise eest patsientidele, kes seda ei vajanud, või kel ei olnud vähki. Paljud patsiendid surid keemiaravi tagajärjel. (https://www.naturalnews.com/033847_chemotherapy_cancer_treatments.html , https://www.anh-usa.org/cancer-chemo-and-crony-capitalism/ )
  32. Enamik patsiente ei kahtlusta enda arste, sest nad arvavad et arst on ainus autoriteet. Enamik patsiente ei küsi teist arvamust. Enamik patsiente usuvad seletusi ja diagnoose, mis arstid neile annavad.
  33. Hirmutaktika, mida onkoloogid kasutavad, on väga ebaeetiline ja peaks olema kriminaalkorras karistatav. On täiesti aktsepteerimatu, et onkoloogid teenivad kasumit raviplaanidega, mille nad ise määravad. (https://www.anh-usa.org/cancer-chemo-and-crony-capitalism/)
  34. Ametkonnad, mis on loodud inimkonna kaitseks, kaitsevad hoopis tööstust, mille eest nad meid kaitsma peaksid.
  35. Tegelikult iga ravim, mis on turul saadaval retseptiravimina, ning mil on tõsised ja laiaulatuslikud kahjulikud mõjud, on eelnevalt FDA poolt ohutuks ja efektiivseks tunnistatud – vaid nii sai see ravim turule tulla. Seeg , kui pärast heakskiitu ilmnevad kahjulikud mõjud ja ohud, siis on tegemist pettusega, sest nad pole uurinud ravimit piisavalt või on VARJANUD tõde. (https://www.citizen.org/hrg1759)
  36. FDA tunnistab avalikult enda veebilehel, et üle 100 000 inimese sureb igal aastal õigesti määratud retseptiravimite tõttu. Enam kui 50% FDA poolt heaks kiidetud ravimitest tõmmatakse turult tagasi enne patendi-aja lõppu laastamistöö ja surmade tõttu, mida need ravimid põhjustavad. (https://www.citizen.org/hrg1759 , https://naturalsociety.com/medical-system-fda-approved-drugs-kill-100000-annually/, https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/26/prescription-drugs-number-one-cause-preventable-death-in-us.aspx)
  37. Farmaatsia firmad on kirjutanud meditsiiniajakirjadesse “kummitus-artikleid“. Näiteks oli mingi aeg tagasi suur skandaal, millele paraku tähelepanu ei pööratud. 4 aastat tagasi kiitis FDA heaks antibiootikumi. Andmed esitati Prantsuse firma poolt, aga tuli välja et uuringut ei oldud tegelikult tehtud. (https://naturalsociety.com/medical-system-fda-approved-drugs-kill-100000-annually/)
  38. Mis puutub Big Pharmasse, siis uurimistulemiste võltsimine ja mürgiste retseptiravimite tootmine on ainult jäämäe tipp. Ka meie ajalooõpikud on võltsitud. Kolm suurt farmaatsiafirmat- Bayer, Hoechst ja BASF olid vastutavad otseselt koonduslaagrite loomise eest Birkenaus ja Auschwitzis. Nürnbergi kohus leidis, et ilma farmaatsiafirmadeta ei oleks olnud II Maailmasõda võimalik. Meile on öeldud et toimus vaid 1 sõjakurjategijate vastane tribunal, aga tegelikkuses toimus neid 12. Kuues tribunal oli Bayeri, BASFi ja Hoechstati vastu. Nad finantseerisid suures osas natside võimule tõusu. See näitab tänase teema mõõtmeid. Need huvigrupid ei jäta absoluutselt mitte midagi tegemata, kui näevad kuskil kasumit. Ei varem, ega ka nüüd. (https://www.nuremberg-tribunal.org/index.html )
  39. Patendiravimid ei kuulu inimese kehasse. Kui me tahame olla terved nendes kehades, mis meil praegu kasutada on, siis peame me kasutama ainult aineid ja energiaid, mis kuuluvad kehasse. Patendiravimitel ei ole kohta tervishoius.
  40. Loodust ei saa patenteerida. Sellepärast ei anta palju raha taimsete ravimite teadusuuringuteks. Aga luuakse molekul, mis näeb välja nagu looduslik molekul, ning seda saab farmaatsiafirma omada. AGA see ei ole tegelikult sama asi.
  41. Käimas on räpane sõda selleks et kaitsta huvigruppide kasumeid. Kaevatakse kohtusse arste, kes kasutavad mitte-peavoolu meditsiini. (https://www.burzynskimovie.com/synopsis/#.WNo2zcK1uUk)
  42. Peavoolu meditsiini inimesed nimetavad kõike mis ravib, ravimiks. Vitamiinid on ravimid, mõned aastad tagasi deklareeris FDA ka fekaalid ravimiks, sest fekaalsete transplantaatide edu on muljetavaldav, kuid pärast seda kui neid selle teo eest naeruvääristama hakati, määrati fekaalid raviminimekirjast välja. (https://www.riigiteataja.ee/akt/13336587?leiaKehtiv= )
  43. 1953. aasta Fitzgeraldi aruanne tõdes: “On olemas tegelik konspiratsioon, et alla suruda looduslikke vähiravimeetodeid Ameerikas“. (https://www.newmediaexplorer.org/chris/2007/04/03/1953_fitzgerald_report_suppressed_cancer_treatments.htm)
  44. Suured organisatsioonid nagu FDA, AMA ja Ameerika vähiliit on kõik mingil viisil mõjutatud ravimikartellide poolt. Neid rahastatakse selleks, et nad vastanduksid loodusravile ning klassifitseeriks neid pettusteks. (https://www.shirleys-wellness-cafe.com/ConsumerAlert/Ama)
  45. Toimub armutu innovaatiliste arstide ahistamine võimuorganite poolt. Kui sa kasutad standardseid ravimeetodeid – teed keemiaravi ning inimene sureb, siis see on OK. Kui sa ei kasuta standardseid meetodeid ja inimene jääb ellu, siis see ei ole OK ja arsti rünnatakse võimu- ja seadusorganite poolt. Repressiooni oht, vangi mineku oht, tagakuisamine. (https://www.burzynskimovie.com/synopsis/#.WNo2zcK1uUk)
  46. Buržynski: “On väga keeruline ravida raskelt haigeid inimesi, sest järjepidevalt ahistatakse mind selle pärast. See on uskumatu. Meid tuleks premeerida. Meilt tuleks õppust võtta. Me päästame inimeste elusid, kes on surma mõistetud. Aga ei! Meid rünnatakse halastamatult juristide poolt- inimeste poolt, kes ei tea midagi ravist.“ (https://www.burzynskimovie.com/synopsis/#.WNo2zcK1uUk)
  47. Kui varjatakse ravi, mis võib päästa kellegi elu, kas see ei ole siis sama mis mõrv?
  48. 1987. aastal kaebasid neli kiropraktikut terve Ameerika meditsiini liidu kohtusse. AMA lõi enda organisatsiooni filiaali, mille ülesanne oli elimineerida kiropraktika kui professioon. Kohtunik leidis et AMA on süüdi konspiratsioonis. Tegemist ei ole vandenõuteooriaga – see on vandenõufakt. (https://www.naturalnews.com/008845_American_Medical_Association_the_AMA.html )
  49. Meditsiinitööstus on kaaperdatud. See ei ole arstide süü. Toimivaid looduslikke vähiravi viise on palju – nendest räägitakse pikemalt doksarja järgmistes osades.

 

Omalt poolt soovitan veel lisaks vaadata allolevat videot, kus vähi seljatanu seletab väga lihtsalt ja arusaadavalt lahti toimiva vähiravi põhitõed. Loodan, et see info jõuab peagi kõigi eestlasteni, et nad oskaksid enda tervise eest paremini hoolitseda ning ka ennast rasketest haigustest terveks ravida. Ma tean mitmeid loodusravi arste ja terapeute, kes on võimelised loomulikke meetodeid kasutades vähki ravima, kuid kuna ma ei soovi neile halba, ei saa ma nende nimesid nimetada. Igaüks peab ISE õige niidiotsa enda jaoks üles leidma. Paraku. Tarkust ja julgust meile kõigile!

 

 

Marju L.

 

Vaata doksarja “The Trurh About Cancer” 1. osa siit.

Foto: healthline.com



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt