David Icke: Meie reaalsust kontrollitakse Saturnilt

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

31. mai 2013 kell 21:34



photo (1)

Jätkame intervjuud David Icke’iga. Seekordses osas tutvustab legendaarne inglise kirjanik ja vandenõude uurija oma uut, sel aastal ilmuvat raamatut “The Perception Deception” (“Meelepetted”). Icke ise peab seda teost oma kõige olulisemaks seni ilmunud raamatuks: selles paljastatakse planeedi Saturn tegelik olemus. Telegram käis David Icke’il Inglismaal külas koos Raadio 2 saatega “Hallo, Kosmos!”, Matrixi kirjastuse ja Ulmefilmiga.

 

Olen kuulnud päris huvitavaid jutte ja spekulatsioone, et Kuu ja Saturn on tehislikud taevakehad, osa räägib isegi, et Marsi kuu Phobos on ka tehislik ja seest tühi. Mis nende planeetide ja taevakehadega siis ikkagi toimub?

Ma ei usu, et Saturn on tehislik, aga ma usun, et tema rõngad on tehislikud. Jällegi tuleb siin jätta hetkeks tagaplaanile juba teadaolev info ja oma uskumused ning lasta uus teave endale ligi.

Norman Bergrum, kes nüüd on juba üle 90 aasta vana, töötas teaduse, tehnika ja kosmose valdkonnas. Ta oli täiesti tavaline teadlane. Kuid umbes 1980-ndatel muutsid ühed pildid ta elu. Nendel piltidel nägi ta elektromagnetilisi saatjaid, mis olid tohutult suured. Ja need tekitasid Saturnile rõngaid. Ta kirjutas sellest ka raamatu “The Ringmakers Of Saturn” (Saturni rõngameistrid), kus ta rääkis, et kuigi teadus räägib sellest, et Saturni rõngad ei ole sama vanad kui Saturn ise, on need võib-olla ainult 100 miljonit aastat vanad.

Ma vaatasin, kuidas nendel piltidel need rõngad tekivad ja siis muutuvad. Ta pani mõningad nendest piltidest ka oma raamatusse ja neid leiab ka internetis. Seadmed, mis tiirlevad ümber Saturni, annavad nendesse rõngastesse järjest uut infot. Ja need seadmed on piltidel väga selgelt näha. Need on NASA tehtud pildid, nii et miks neid ei ole ametlikult avaldatud? Need on tõesti uskumatud!

Ja kui hakkasid tulema järgmised pildid Saturnist, kuskil aastal 2004, siis oli väga selgelt aru saada, et nendes rõngastes olid vahepeal toimunud väga suured muutused. Nad leidsid veel midagi Saturnilt, kui nad võrdlesid erinevaid pilte, mis nad olid varem saanud, nende uutega. Saturni lõunapoolusel oli tekkinud selline alaline torm, mis nägi välja nagu silm. Suuruselt oli see tõesti võimas. Ning põhjapoolusel oli samuti torm, see oli olemas ka esimestel piltidel, mis olid tehtud juba mitu aastakümmet tagasi. See torm oli kuusnurgakujuline. Täiesti selgelt ja adutavalt kuusnurkne torm. Aga mis võiks sellist tormi põhjustada?

Oma uues raamatus süüvin sügavuti sellesse teemasse ja nendesse põhjendustesse, miks nii võiks olla. Ja minu jaoks on selge, et see, mis põhjustab torme, tekitab ka rõngaid. See on heli. Esimesed andmed Saturni kohta tulid Voyagerilt, kuid teine hulk infot tuli Cassini satelliidilt. Cassini lindistas muu hulgas ka heli. Ja seda on võimalik kuulata Youtube’ist. Kui te kunagi peaksite tahtma teada, kuidas kõlab satanismi hääl, siis Saturni rõngad tekitavadki just sellist häält.

NASA on teinud ka aastal 2009 pildi ühest rõngast, mis oli miljoneid miile Saturnist kaugemal. Ja väidetavalt ei olnud nad seda enne näinud. See on nii suur rõngas, et sinna sisse mahuks ära miljard maakera. Ja kui panna kõik see info kokku, siis tulebki välja, et Saturn on see paik, kust väljastatakse meie võltsreaalsust. See on helisüsteem. Huvitaval kombel, kui ma kirjutasin seda raamatut parasjagu, siis üks professionaalne helitehnik saatis mulle pildid Saturni rõngastest, mis olid tehtud teatud nurga all ja tema isegi ei teadnud, et mina seda uurin. Ta ütles, et mina näen sellist pilti oma stuudios iga päev – siin on tegemist heliga.

2010–2011 pidasin ma loenguid New Yorgis ja üks mees, kes juhib seal organisatsiooni “We Are Change“– tema nimi on Luke Rudkowski –, ütles mulle, et tal on mulle midagi näidata. Me läksime metroosse. See metroopeatus, kuhu me läksime, asus kaksiktornide kohal. Nüüd on kaksiktornide kohal avatud see metroojaam ja seal kujunduses oli näha seda kõikenägevat silma, mis on selle vandenõuteooria üks sümbolitest. See oli tõesti väga õõvastav.

Igal juhul ütles ta mulle, et tahab näidata ühte asja. Läksime metrooplatvormile ja seal põrandal oli suur maakera kujutis ja selle keskel oli suur silm. Sellest silmast tulid välja sellised kiired ja see kõik nägi välja nagu Saturn tegelikult. Sest sadu aastaid tagasi oligi silm Saturni sümboliks. Kui lähete internetti ja loete, mida inimesed kirjutavad Saturni sümbolismist, siis kuskilt ei leia te selle kohta infot, et miks see nii on. Põhjus, miks need Saturni-liidud on salajased, on selles, et just sealt see kõik tulebki. Vähemalt teatud tasandil. Tuleb meeled lahti hoida, tuleb olla avatud – ja kes teab, kuhu see kõik edasi viib.

On üks väga hea raamat, mille kirjutas David Talbott (“The Saturn Myth” – toim.); ta uuris aastaid iidseid sümboleid Saturni kohta. Ja see, mis ta leidis, oli tõesti väga huvitav. Ta nägi, et Saturni sümbolism ümbritseb meid igal pool. Ja huvitaval kombel on üks Saturni sümbolitest habe. Kui vaatate religiooni, siis näete, et igal pool on habemed. Ja nüüd läheb asi väga huvitavaks. Kust see habemeasi tuleb? See tuleb Saturnist! See tuli ühest Kreeka jumalast – Kronosest – ja Kronos oli Saturni jumal. Teda kujutati valgehabemelisena. Ja ühes käes oli tal sirp, sest ühtlasi oli ta ka viljakusjumal, ning teises käes oli tal ajasümbol – liivakell. Sellepärast, et Saturn määrab aega. Saturn väljastab seda infot, mida meie dekodeerime kui illusiooni ajast. Ja sirp on ka seotud surmaga, mis on samuti üks Saturni sümbolitest. Astroloogiliselt on Saturn seotud surmaga ja ka arhondid on väga lähedalt seotud surmaga.

Isegi “Matrixi” filmides, kus oli arhitekt ehk siis vabamüürlaste suur arhitekt, see oli ka habemega mees, Kronos. Ja kui lähed nii sügavuti sellesse, kui mina olen seda teinud oma uues raamatus, siis näed ühiskonnas igal pool Saturni sümboolikat. Näiteks kohtunikul – tal on mustad riided, tal on haamer, ja näiteks vabamüürlaste kompassid – ka need on seotud Saturniga. Nüüd jääbki küsimus – miks? Keegi ei ole seda kunagi küsinud ja minu meelest ma olen sellele küsimusele vastanud.

Maatriks tuleb Saturnilt ja need Saturni rõngad on helivõnked. Meie näeme Saturni rõngaid sellepärast, et need seadmed, mis tiirlevad ümber Saturni, väljastavad meie jaoks sellist infot. Need seadmed on tehtud ilmselt kristallidest. Peavooluteadus ütleb, et Saturni rõngad on tehtud jääst. Aga minu arvan, et need on pigem kristallist – mingi materjal, mida meie ei ole veel näinud. Jah, me näeme neid rõngaid sellepärast, et seal on ka teatud ainet, aga isegi, kui me ei näeks neid, siis nad oleks ikkagi seal olemas, sest need helivõnked oleks seal endiselt. Heli ei ole otseselt näha, võib-olla ainult siis, kui sa paned midagi vibreerima, aga igal juhul on ta alati olemas. Aga kuna need rõngad on ka täis mingit muud materjali, siis on need näha. Aga nende lõppu ei ole tegelikult näha.

Meie igal juhul võtame nende rõngaste signaale vastu just tänu meie geneetilisele koodile, mida on manipuleeritud selliselt, et me võtaks neid signaale vastu. Ja Kuu, mis ümber Maa tiirleb, on selle signaali võimendi. Nii et meie saame selle signaali eriti võimsalt kätte. Ja kui te loete agnostikute kirjutisi, siis nemad räägivad demiurgide ja arhontide seosest Saturniga. Ja nemad ütlevad, et Saturn on meie võltsreaalsuse kõige viimane piir.

 

photo (2)

 

Kas HAARP ja Austraalias asuv Pine Gap on ka kõige sellega mingil moel seotud?

HAARP toodab samuti laineid – helilaineid ja radiatsioonilaineid. Kuna inimesed arvavad, et Maa on tahke ja see on ainuke maailma tasand, siis inimesed ei taju, et ka teised tasandid eksisteerivad. Kui vaatate telekat, siis see, mis pildil toimub, ei toimu ju seal masina sees. Te ju dekodeerite infot, mida telekas omakorda teie jaoks dekodeerib. Kui saate aru, et me dekodeerime tegelikult informatsiooni, siis kõik see, millel on juurdepääs süsteemile, võib ekraanile ükskõik mida paisata. Mina võin näiteks panna teleka BBC 1 peale ja ta dekodeerib BBC 1-te, aga kui ma panen BBC 2 peale, siis on seal hoopis teine saade. Ütleme isegi, et teine reaalsus, sest nüüd dekodeerib aparaat teist kanalit.

Meiega juhtus siis nii, et inimene oli Universumis ja reaalsuses just nii, nagu ta pidi olema ja järsku keerati see teisele kanalile, ühte teise reaalsusesse, mis häkkis meie omasse sisse. Ja kui keegi n-ö keeraks Saturni kinni, siis meie näeksime hoopis teistsugust reaalsust.

 

Kuidas me saaksime seda välja lülitada?

Me ei saagi, aga me saame iseendid sellest lahti haakida. Peame lülituma väljapoole viie meele piirangut. Peame purustama oma eelnevalt kujundatud uskumused, et pääseda sellest reaalsusest välja. Kui me vaatame ühiskonda, siis ollakse niivõrd keskendunud viiele meelele – nuusuta seda, vaata seda, katsu toda jne. Kogu tants käib ainult ümber nende viie meele ja kuni me oleme nendes kinni, siis juhib meid Saturn.

Aga kui te hakkate oma teadvust laiendama, kui tajute end kui teadvust, siis pärast seda olete väljaspool teile näidatavat. Te olete küll samas maailmas, kuna teie keha dekodeerib infot viie meele kaudu, aga mis puudutab teie taju, siis te olete väljaspool maatriksit. Aga kui hoiate kinni oma viiest meelest, siis te ei koge seda maailma ainult nende viie meelega, vaid ka teie taju on ainult maatriksis kinni. Seega ei ole teil mitte midagi, mida selle maailmaga võrrelda ja nii peab kõik siin maailmas olema tõsi ja reaalne.

Et tuleks muutus, peame saama lahti religioonist, teadusest, millega me oleme niivõrd tihedalt seotud. Teadus on samuti ususüsteemist vangla. See, mida õpetajad ja professorid ütlevad, selle peame me ära unustama. Ei saa kõike nende öeldut tõe pähe võtta, sest need on lihtsalt mingi uskumuse tasemed, mis hoiavad meid siin kinni.

Järjest enam inimesi on ärganud ja näinud tõde, aga alguses võib see olla väga keeruline, sest te hakkate maailma tajuma teisiti kui teised ja paljud arvavad, et te olete hulluks läinud. Aga kui te lähete sellega edasi hoolimata teiste inimeste arvamustest, jõuate te hetkeni, kus te olete tõeliselt õnnelikud, et olete seda teinud. Sest läbi selle filtri on palju parem maailma näha, selle asemel, et lihtsalt vang olla.

 

photo (3)

 

 

Kuula ka kaheosalist intervjuud David Icke’iga Raadio 2 saates “Hallo, Kosmos!”.

Loe Saturni kohta lisaks siit.

 

Küsimused koostasid Ingrid Peek ja Hando Tõnumaa

Tõlkis Tiia Falk

Toimetas Mariann Joonas

 

Fotod: NASA, Telegram

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt