Alternatiivsed ravimeetodid: mis on Jaapani veeteraapia?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

14. veebruar 2013 kell 13:38



 

Jaapani veeteraapia on tervisele kasulik mitmel moel, ravides näiteks kõrget vererõhku, neeruhaigusi, kõhukinnisust ja isegi suhkruhaigust.

Veeteraapiat on kasutatud juba iidsetest aegadest peale ja see on väga populaarne. Miks? Vastus peitub meie endi sees: me koosneme 60–70% ulatuses veest. Seega kui vee hulk meie kehas on tasakaalust väljas, on ka terviseprobleemid kerged tulema.

Jaapanis on kombeks juua igal hommikul pärast ärkamist vett – ka teaduslikud uuringud on tõestanud selle head mõju kehale.

Jaapani meditsiiniteadlased kinnitavad, et veepuhastus on 100% tõhus järgmiste haiguste raviks: peavalu, valud kehas, südameprobleemid, artriit, kiire pulss, epilepsia, rasvumine, bronhiit, astma, tuberkuloos, meningiit, neeruhaigused, kuseteede haigused, oksendamine, gastriit, kõhulahtisus, hemorroidid, suhkruhaigus, kõhukinnisus, silmahaigused, emakaprobleemid, vähk, menstruaaltsükli häired, kõrva-, nina- ja kurguhaigused.
Ravimeetod

1. Kohe pärast ärkamist ja enne hammaste pesu joo 640 ml vett.

Tähelepanu! Vesi ei tohi sisaldada fluoriidi. Teise versiooni järgi soovitatakse hommikul juua 1,5 liitrit vett, ent seda meil siiski ei soovitata, sest liigne veejoomine on tervisele ohtlik!

Liigse vee joomine vähese aja jooksul koormab neere ja võib põhjustada järsku naatriumi taseme langust veres. Naatriumitaseme langus põhjustab vee liikumist ajju, mille tulemusena võib aju paisuda. Tulemuseks on letargia, desorientatsioon, segasus, krambid, kooma ja isegi surm. Loe selle kohta Natural News’ist.

 

2. Pese suu ja hambad, kuid ära söö ega joo midagi 45 minuti jooksul.

3. 45 minuti pärast võid süüa ja juua nagu tavaliselt.

4. Pärast hommiku-, lõuna- ja õhtusööki ära söö ega joo midagi 2 tundi.

 

Eakad inimesed või need, kes ei suuda alguses juua 4 klaasi vett, võivad alustada väiksemast kogusest, suurendades seda järk-järgult 4 klaasini päevas.

Veeravil ei ole kõrvaltoimeid, kuid võib esineda tihedamat urineerimist.

 

Kui kaua veeravi kestab?

Ravipäevade arv, et vähendada järgmiste haiguste sümptomeid:
* kõrge vererõhk – 30 päeva;
* maohaigused – 10 päeva;
* diabeet – 30 päeva;
* kõhukinnisus – 10 päeva;
* vähk – 180 päeva;
* tuberkuloos – 90 päeva;
* artriiti põdevatel inimestel tuleb järgida eespool kirjeldatud ravimeetodit 3 päeva esimesel nädalal ja teisest nädalast alates iga päev.
Allikad: Humans Are Free, Health Mad

 

Toimetas Meeli Seermaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt