Ajatu: Kui Eesti tahab end Venemaa eest kaitsta, tuleb kapist välja tulla

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

2. september 2014 kell 17:28



 

Rubriigi “Ajatu” alt avaldame vanu artikleid, mis ülelugemist tasuvad. Allolev Hando Tõnumaa arvamuslugu ilmus Telegramis esimest korda 15. aprillil käesoleval aastal.

Minu jaoks on täielik müstika see, et Eesti inimesed võtavad Ukraina teemadel rohkem sõna kui 9/11 teemadel. Ma saan aru, et alles paarkümmend aastat tagasi Suure Karu võimu alt vabanenuna on Ukraina sündmusi vaadates ka eestlastel junn jahedaks läinud. Aga ära ei tohi unustada seda, et veel vähem aega tagasi toimus meile teadaoleva lähiajaloo suurim massimõrv: maailmavalitsejate lavastatud libaoperatsioonis 11. septembril 2001 tapeti New Yorgi südalinnas 3000 inimest ja sellele järgnenud valedele üles ehitatud sõdades Afganistanis ja Iraagis tapeti lisaks ära veel rohkem inimesi, kui on eestlasi tervel planeedil kokku! Ja muide, nendes valedele ja manipulatsioonidele üles ehitatud sõdades hukkus ka kümmekond eestlast.

 

Kindlasti on meie lugejate seas inimesi, kes tundsid neid noori Eesti poisse, kes oma elu andsid, sest korrumpeerunud valitsus otsustas minna sõtta. Põhjus, miks 9/11 libaoperatsiooni ei tohi ära unustada, on selles, et need on tihedalt seotud tänaste sündmustega Ukrainas.

Küsi endalt: kes soovib sõda? Sina ei soovi sõda, sinu sõbrad ja tuttavad ka mitte. Kindlasti ei soovi sõda mitte ükski rahumeelne kodanik siin planeedil, sõltumata sellest, mis riigis keegi elab või mis nahavärvi ollakse. Nii palju, kui mina olen reisides näinud, armastavad kõik inimesed maailmas oma kodumaad ja oma peret – sõda pakub meile ainult massimeedia.

 

Sõda on ennekõike äri

Ja nüüd küsi endalt: mis on maailmas number üks äri? Sõjatööstus. Kogu planeedil panustatakse sõjatööstusesse käesoleval aastal 1,5 triljonit dollarit. See number näeb välja selline: 1 500 000 000 000 $. Kui jagada see summa terve planeedi rahva arvuga, milleks on üle 7 miljardi, siis saame, et iga inimese kohta kulutatakse keskmiselt 214 dollarit aastas kaitsele. Imelik on aga see, et tervel planeedil elab üle miljardi inimese, kes peavad toime tulema vähem kui ühe dollariga päevas, et üldse süüagi saada. Kas selge mõistusega inimene näeb selles loogikat?

Kui sa suudad ise endale tunnistada, et sõjatööstus on äri, ja väga suur äri, siis tundub küll ülimalt loogiline, et kuskil pesitseb jõud, kes tahab ükskõik mis valemiga oma äriimpeeriumi elus hoida. Kui aga reaalne sõda lahti läheb, siis hakkab sõjatööstus iga sekundiga pappi veel rohkem juurde teenima. Kes on uurinud ajalugu, teab väga hästi, et möödunud sajandi suurimad sõjad olid kõik alustatud äärmiselt kahtlastel ja küsimusi tekitavatel asjaoludel. On teada, et maailmapankurid rahastasid I ja II maailmasõja ajal kõiki osapooli, et riigid ja alliansid saaksid endale lisa-sõjavarustust soetada.

Need summad, mis sõdade peale hakkama pandi, olid niivõrd suured, et nii mõnigi riik maksis sõjavõlgu veel aastakümneid pärast sõdade lõppu. 1961. aastal hoiatas USA president Dwight Eisenhower oma ametist lahkumise kõnes tervet maailma, öeldes, et sõjatööstus võib hakata dikteerima poliitikat. Sellest on möödas üle 50 aasta, kuid inimesed pole endiselt suutnud punkte omavahel kokku viia. Sõda on ennekõike äri.

Kui uurida, kes omab sõjatööstust, siis näeme, et seda omavad samad tegelased, kes omavad maailma energiatööstust, ravimitööstust, toidutööstust, meediat ja pangandust. Jutt käib sellest kurikuulsast ühest protsendist – globaalsest eliidist, kelle käes on üle poole terve planeedi varandusest ja kes dikteerib riikide valitsusi.

 

Küsi endalt

Miks meie eest varjatakse vabaenergiat, kuigi Nikola Tesla demonstreeris selle olemasolu juba üle saja aasta tagasi? Miks meie eest varjatakse alternatiivmeditsiini ja miks looduslikud surmavaid haigusi ravivad taimed on keelustatud? Miks on enamik kaupluses müüdavat kaupa sõltuvust tekitavaid keemilisi ühendeid täis ning tervislikku orgaaniliselt kasvatatud puhast toitu leidub ülivähe?

Miks keeldub massimeedia kajastamast infot, mis võib kahjustada riigipeade ja suurkorporatsioonide mainet ning kasumit, kuigi tegu peaks olema justkui ajakirjandusega? Miks pole tänase päevani mitte ükski Eesti peavoolu meediakanal kajastanud “Ulmefilmi” ja teatanud oma leheveergudel või uudistes, et üks noor eesti mees kutsub president Ilvest üles vastama valedetektori all, kas 9/11 oli maailmavalitsejate sisetöö?

Miks laenavad pangad raha, mis eksisteerib ainult arvutiekraanil ja mille pead sina maksma tagasi intressiga, kusjuures see intressidelt nõutav summa ei eksisteeri isegi arvutiekraanil? Miks muutuvad filmid ja isegi multikad iga aastaga aina vägivaldsemaks?

Mina väidan, et inimkonna ajaloo algusest peale on maailma valitsenud üks konkreetne pisike seltskond, kes on tuhandeid aastaid massidega manipuleerinud. Nad varjavad meie eest teadmisi universumist, ajaloost, loodusest, (mustast) maagiast ja reaalsuse olemusest. Nad on parasiidid, kes kasutavad inimesi enda huvides pidevalt ära. Et aga inimesed sellest mängust läbi ei näeks, on nad ajanud massid omavahel tülli. Selleks kasutatakse mitmeid erinevaid meetodeid nagu religioon, nahavärv, kultuurilised erimeelsused jne.

Ma väidan, et see konkreetne seltskond omab kõiki eelpool nimetatud ärivaldkondi ja neil on kontroll maailma valitsuste üle. Mina väidan, et Eesti valitsus koos presidendiga töötab samuti selle salajase eliitseltskonna heaks, võimalik, et isegi enda teadmata.

 

Poliitika on vaimsuse vastand

Nähes, millistele manipulatsioonidele on nii Eesti kui ka ülejäänud maailma majandus ja poliitika üles ehitatud, ei ole minu meelest vaja palju mõelda, aru saamaks, et see kõik on täielik pask. Ja kui ma näen, kuidas kohalikud poliitikud seda räpast mängu kaasa mängivad ning ennast tänaval reklaamivad, siis tekib küsimus: kas nad on paberitega hullud või teadlikult kõige suuremad kurjategijad ajaloos?

Mõned arvavad, et poliitikud on lihtsalt arad ja seetõttu ei räägi nad sellest, mis tegelikult toimub. Olgu nad kinni makstud, peast segi või lihtsalt arad, sel ei ole kokkuvõttes mitte mingit vahet, sest nad viivad nii või teisiti ellu maailmavalitsejate manipulatsioone. Ühte on nad aga kindlasti: nad on vaimust vaesed, sest poliitika on vaimsuse vastand. Seega, senikaua kuni inimesed midagi või kedagi valivad, ei muutu üldse mitte midagi.

Tuleb aru saada, et need presidendid ja ministrid, kõik need näod ja nimed erakondade ning parteide nimekirjas tulevad ja lähevad, aga salaorganisatsioonid jäävad. Sellepärast polegi mitte mingit vahet, kas USA-s on pukis demokraadid või vabariiklased; kas Eestis on pukis reform, sotsid, kesk või IRL, sest nad kõik töötavad ühe ja sama seltskonna huvide nimel.

Mina väidan, et sama seltskonna heaks töötab ka Putin. Kujuta korra ette, et sina kuulud maailma eliitseltskonda, kes dikteerib ka valitsuste tegevust. Kas poleks mitte parim variant see, kui kõik planeedi näilised superjõud omavahel sõdiksid? On teada, et peale II maailmasõda viidi mitmed mõrvaritest Saksa natsid nagu Wernher von Braun jt üle USA-sse mitte vangi, vaid hoopis välja arendama tulevast NASA-t ja kosmoseprogramme. Poolte vahetamine on ajaloos korduvalt nähtud asi. Nii mõnedki tänased Eesti tipp-poliitikud olid vene ajal tulihingelised kommunistid.

Follow the money, kaotajaks jäävad alati tavakodanikud, kes sellest mängust läbi ei näe. Olin paar aastat tagasi vanemate inimeste seltskonnas, kus ühes lauas vestlesid omavahel vanemas eas venelane ja ameeriklane. Ameeriklane rääkis, et “möödunud sajandi keskel külma sõja ajal korraldati USA koolides regulaarseid tuumasõja päästeõppusi ning noored pidid elama suures hirmus, et kohe tuleb venelane ja viskab siia tuumapommi”. Vanemas eas venelane vastas selle peale: “Meile räägiti sama juttu, et ameeriklane tuleb ja viskab tuumapommi…” Tänu internetile suudab üha enam inimesi sellest mängust läbi näha. Kuna seda kõike kontrollib üks ja sama jõud, siis näeme me erinevate riikide rahatähtedel ühesuguseid illuminaatide sümboleid (nt kõikenägev silm).

 

III maailmasõda algas 9/11 libaoperatsiooniga

Mitmed uurijad on juba aastaid väitnud, et maailma salavalitsus soovib valla päästa III maailmasõda. Mina väidan, et III maailmasõda algas tegelikult juba 2001. aasta 11. septembri libaoperatsiooniga. Möödunud aastal üritati III maailmasõda täie hooga käima lükata Süürias, kui järjekordse libaoperatsioonina kasutati keemiarelva Süüria inimeste peal, mis üritati lavastada Süüria valitsuse süüks (link 1 ja link 2). See aga ei õnnestunud, sest tänu alternatiivmeediale jõudis teade keemiarünnaku libaoperatsioonist ka massimeediasse kõikjal üle maailma. Seega otsivad nad nüüd uut võimalust. Hiljutised sündmused Ukrainas ja üha pingelisemaks minev suhe Lääne ja Venemaa vahel, on just see, mida maailmavalitsejad soovivad. Küsimus on selles, kas rahvas läheb selle manipulatsiooniga kaasa või mitte. Kahjuks on väga paljud eestlased selle konksu otsa läinud.

Kui lugeda poole aasta taguseid ja vanemaid poliitiliste artiklite kommentaare eesti meedias, siis oli selgelt näha, et eesti rahvas laitis maha igasuguse USA sõjapoliitika Lähis-Idas ja ka mujal maailmas. Siin pole midagi imestada, sest peale II maailmasõda on USA pommitanud või vallutanud üle 30 erineva riigi. Seda kõike tehti alati “rahuvalvamise” ja “päästeoperatsioonide” ettekäänetel. Kuid nüüd, aastal 2014 kisavad paljud eestlased, et USA on hea ja Venemaa on paha ning Eestisse tuleks tuua NATO väed. Irooniline on kogu olukorra juures see, et kunagi varem pole ameeriklased ise oma valitsuse peale olnud rohkem pahased kui praegu.

 

Must mees tuleb eestlasi venelaste eest kaitsma

Kui vaadata ajaloos tagasi, siis näeme, et mitte ükski sõda ei ole mitte kunagi lahendanud algset probleemi. Kujuta korra ette, et NATO tuleb nüüd Eestisse ja siin pannakse püsti rets raketibaas koos võimsa armeega. Kas sa tunneksid ennast nõnda turvalisemalt?

Lisaks ei tasu ära unustada, et NATO sõjaväes on väga palju mustanahalisi mehi – kas selline olukord marurahvuslastel errorisse ei viskaks? Eestlased on teada-tuntud rassistid ja nüüd tekib olukord, kus must mees tuleb eestlasi kaitsema venelaste eest. Ja kui sõjaolukord ruttu ära ei lõpe, siis juhtub varsti ka see, et nii mõnigi Eestisse kauemaks jäänud mustanahaline “rahuvalvaja” ilmselt teeks eesti tšikkidele lapsed taha. Kelle vastu või poolt te siis oleksite?

Tuleme tagasi algse probleemi juurde: siin eksisteerib jõud, kes meie kõigiga manipuleerib. Sellel jõul pole vahet, kas sina oled must või valge, mees või naine, kristlane või juut, gei või hetero, eestlane või venelane. Temale on oluline, et keegi meist ei hammustaks tegelikku mängu läbi.

Kuid inimkond on ärkamas ja kurjuse impeerium on lagunemas. Selleks andis tõuke internet ja lavastatud libaoperatsioon 11. septembri terrorirünnakute näol. Enamik teist teab, et 2012. aastal ilmunud lühisari “Ulmefilm” toob välja selged tõendid, et 2001. aasta 11. septembri terrorirünnak oli maailmavalitsejate korraldatud libaoperatsioon, millega peteti tervet planeeditäit inimesi. Tänaseks on “Ulmefilmi” interneti vahendusel vaadatud üle miljoni korra. Kogu selle aja jooksul pole mitte ükski inimene mulle öelnud, et “kuule, Hando, sa eksid”. Ainus inimene, kes mulle üldse midagi öelnud on, on endiselt Vilja Savisaar, kes ütles, et tema usub ametlikku teooriat 9/11-st, tunnistades aga, et ta pole seda pikemalt ise uurinud.

Kui “Ulmefilm” 2012. aasta augustis ilmus, siis soovis Raadio 2 minuga teha keskpäevases jutusaates intervjuu. Eesti ajakirjanduseetika koodeks näeb ette, et igas konfliktses olukorras tuleb esindada mõlema poole vaateid. Juhtus aga nii, et Raadio 2 ei leidnud mitte ühtegi inimest, kes oleks nõus tulema raadioeetrisse kaitsma ametlikku versiooni 9/11 sündmustest. Ja nõnda on see tänaseni.

Seega on eesti rahvas n-ö pooleldi ärkvel: ollakse üksmeelel, et ametlik teooria 9/11-st ei vasta tõele, kuid paljud kardavad seda teemat edasi uurida. Selles hirmus jätavad väga paljud inimesed ühendamata üliolulised punktid ja seega kisatakse lambakooris, et tooge siia NATO väed.

Küsi endalt, kumba sa rohkem kardad: kas seda, et Venemaa tuleb Eestile kallale või seda, et ka sina, armas lugeja, küsid Eesti valitsuselt, mis värk on 9/11 sündmustega ja kutsud meie esindajad n-ö vaibale?

 

Kõik valitsused peaksid saama hundipassi

Päris rets dilemma või mis? Uut Vene okupatsiooni nagu ei tahaks? Aga Eesti riik aitas ise samamoodi kaasa okupatsioonidele Afganistanis ja Iraagis. Siin tuleb mängu universumi seadus, milleks on karma. Enam ei piisa sellest, et lootusärevuses jagada ja allkirjastada Savisaare-umbusaldus petitsiooni. Meeldetuletuseks, Pronksiöö ajal algatatud Savisaare-umbusalduse petitsiooni ajal koguti 100 000 allkirja, mis ei muutnud mitte midagi. Isegi kui Savisaar sureks täna ära, ei muutuks mitte midagi.

Tegelikult peaks terve valitsus koos presidendiga saama hundipassi! Kõikides riikides üle maailma! See on kõik kokkumäng! Ilves käib Obamale pugemas ja saab oma palga ning käsud läänest, Savikas käib Putinile pugemas ning saab oma käsud ja palga idast. Samal ajal pinge tõuseb ning maailmavalitsejad vaatavad irvitades olukorda pealt ja mõtlevad: “Oh, ülikõva, need debiilikud hakkavad varsti omavahel sõdima.”

Ja seda kõike arvesse võttes tekivad aeg-ajalt meie tänavatele ja meediasse reklaamid tegelastest, kes lubavad viia Eesti Euroopasse ja tagada meie kõigi heaolu. Ma vaatan neid plakateid, neid lõustasid ja neid lubadusi ning mõtlen, et kes on need jobud, kes neid ajuvabasid lauseid erakondadele välja mõtlevad.

Maailmas vohab lakkamatu korruptsioon; inimesed surevad haigustesse, mis on kõik ravitavad, aga alternatiivmeditsiin on keelatud; poodidesse tungib GMO-toit; mesilased üle maailma on välja suremas, sest põllud on mürki täis; lavastatud sõjad; riikide laenusid pole võimalik mitte kunagi ära maksta, sest seda raha polegi kunagi eksisteerinud; terve maailm on võlgu erapankadele, mida omab käputäis perekondi…

 

Vali: mutrivõti, titeniru või valus lollakas

Ja kogu selle bullshit’i kohta söandab üks erakond, kes nimetab end Sotsiaaldemokraatideks, öelda “Võrdne Euroopa, tugev Eesti – südame ja mõistusega”. Millest te räägite? Arvestades seda, mis maailmas toimub, tunnete teie, et te olete sotsiaaldemokraadid vä? Mida see üldse tähendab? Minu jaoks kõlab see sama ajuvabalt, kui te ütleksite ise endale: “Mina olen mutrivõti.” Ilmselgelt pole teil ei südant ega mõistust!

Siis on olemas üks teine kamp tegelasi, kes nimetab ennast Reformierakonnaks ja kes on pannud terve riigi täis ühe uue tüübi pilte, kes väidetavalt on nüüd peaminister. Selle titeniru plakatite peale on kulutatud miljoneid eurosid maksumaksja raha, kuigi öeldakse, et raha ei ole. Me saame teada, et tänu temale on saabunud Eestisse “suurem heaolu ja parem julgeolek”. Ma mõtlen, t*ra, kes see vend on seal pildil, mis kuradi komöödia see on? Kellele te seda juttu räägite? Kas Reformierakond vaatab peeglisse ja räägib iseendale sellist iba? Ma ei tea enam mitte ühtegi inimest, kes seda seltskonda tõsiselt võtaks.

IRL aga on otsustanud kogu selle kaka likvideerimiseks korraldada Anvari-festivali, kus lisaks juba kahele tuntud sulist penipoisile on seekord peaosas inimene, kes on terve elu töötanud ajakirjanduses ja pole siiamaani aru saanud, mis maailmas toimub – valus lollakas! Neil on olemas veel mingisugune Niiles-poiss, kes on veendunud, et Savisaar on kõiges süüdi. Kas tõesti, Niiles?

 

Kõik erakonnad valetavad ja mängivad lolli!

Aga kuidas selle 11. septembriga on? Selles oli ka Savikas süüdi vä? Aa, õigus jah, sellel teemal sina sõna ju ei võta. Odav sitt. Kõva teema on ka see, et IRL, kes nüüd näiliselt sõdib Savisaare ja Venemaa propaganda vastu, alles hiljuti ise müüs ja sahkerdas elamislubasid Venemaa rikkuritele.

Siis ma lugesin kusagilt, kuidas üks sõjaväeriietes vanamees kutsus kõiki eestlasi liituma kaitseväega. Ma ei viitsi isegi järele uurida, mis selle vanamehe nimi oli, sest nad on kõik minu jaoks liiga lambi vennad, vahet pole, kes ta täpselt oli. Ma ei tea, kas see oli sama tüüp, aga mingi oinas teatas, et Eesti peaks tõstma kaitsekulutusi. See ju tähendaks, et kõiki osapooli kontrolliv maailmavalitsus ehk salajane eliit saaks veel rohkem enda tahtmist.

Ja nagu alati, on kõige profima kampaaniaga tulnud välja Keskerakond, kes tundub, et on endale palganud savumehed reklaame tegema. Nende rohuvärvi slogan on lihtsalt geniaalne: “Rahu!”. Peace man, ma olen juba ammu öelnud, et kanep tuleks legaliseerida kohe kõikjal üle maailma ning kõik inimesed peaksid ühe jointi tegema, hoogu maha võtma ja korra vaatama suuremat pilti siin maamunal toimuvast. No offence, Savikas, kuigi sa oled mu lemmikpätt ja teie kampaania on selgelt parem kui nendel teistel kõik ideed kokku, siis olgem ausad, sa oled ju täielik kahepalgeline m*nn!

Neid väiksemaid erakondi ma ei viitsi isegi kirja panna – nende sisu on sama kui teistel. Kõik erakonnad valetavad ja mängivad lolli! Ma peaksin olema täielik idioot, kui ma valiksin ühe teist või ükskõik kelle teie erakonnast. Kuid kahjuks ei näe paljud veel endiselt seda mängu läbi.

Selle asemel vaatab rahvas telekast, kuidas üks kikilipsuga tola jagab iga aasta mingisuguseid teenetemärke. Nagu ma aru olen saanud, siis neid teenetemärke saavad inimesed, kes pigistavad silma kinni ja süsteemi korruptsiooni vastu kunagi ühtegi sõna ei ütle. Kuule, THI, vaata see su sõber vuntsihäda, kes Brüsselist ajab Euroopa asja Eestis, sa võiksid talle Twitteris kirjutada: “Yo Simon, kas sa täna Telegrami juba lugesid”? Tegelikult ma üldse ei imestaks, kui selguks, et nad mõlemad on Rothchildide järeltulijad.

 

Pronksiöö oli Eesti 9/11

Mis mind veel häirib, on see, et isegi apoliitilised avaliku elu tegelased ei julge 9/11 teemadel sõna võtta. Ma tunnen paljusid Eestis tuntud inimesi ja võin öelda, et nad on kõik kursis 9/11 tegelike sündmustega, aga nad vaikivad. Mõelge vaid, kui homme tuleks üks suure kaliibriga Eesti avaliku elu tegelane ja ütleks: “9/11 oli sisetöö.” Päevapealt algaks üleriigiline skandaal, mida ei õnnestuks enam kinni mätsida. Enamjaolt on ainult noored ja muidu lihtinimesed need, kes julgevad neil teemadel sõna võtta. Mina loen sellest välja, et ennast võltssulgedega ehtivad ja näiliselt kõrgetel positsioonidel istuvate tegelaste aeg on läbi saamas.

Rahvas peab aru saama, et siinilmas ei juhtu mitte midagi niisama: juhuseid pole olemas. Pronksiöö oli ülikavalalt rahvale pähe määratud mäss, mida provotseeris ja kontrollis toosama jõud – tegemist oli Eesti 9/11-ga. Vii end kurssi:

 

Energia tootmine süsteemile tuleb lõpetada!

Tänased marurahvuslaste venemeelsed meeleavaldused Eestis ja teistes endistes NSVL-i riikides on samuti ülikavalalt välja töötatud provokatsioon inimeste vihale ajamiseks ning tülli keeramiseks – küsimus on selles, kas rahvas neelab selle konksu alla. Eestlased ja Eesti venelased peavad aru saama, et me kõik oleme ühise sita sees ning valitsus loobib sitta pidevalt juurde.

Inimkond on valiku ees: kas me tahame edasi elada vanas maailmas ja eitada siin tegelikult toimuvat ning lämbuda omaenda hirmudesse või me teeme valiku võtta omaks uus ja tundmatu, tulles välja oma mugavustsoonist ning meie jaoks loodud illusioonidest. Me ei saa minna valima ja loota, et ehk see minu lemmikpoliitik ajab asja korda, sest kogu süsteem on üles ehitatud korruptsioonile ja manipulatsioonidele. Seda ei ole võimalik süsteemi seest muuta. Energia tootmine süsteemile tuleb lõpetada! Ainult mõttemaailma muutes on võimalik luua rahumeelsemat maailma, kus igaüks meist ja loodus meie ümber on püha.

 

Hando Tõnumaa

 

Loe ka: “Mõttemäng: stsenaariumid president Ilvesest”

Fotod: ironmikemag.com, emaniuz-collection.blogspot.com, muenzauktion.com, Telegram

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt