Ulmefilmi Auhinna sai Belgia parlamendiliige Laurent Louis

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

22. märts 2013 kell 12:36



photo (1)

Foto: Telegram.ee

Populaarne videoblogi Ulmefilm annab välja auhinda inimestele, kes on aidanud inimesi uute teemadega kaasa mõtlema ärgitada. Kolmanda auhinna pälvis esimest korda välismaalane, Belgia parlamendiliige Laurent Louis, kes oma julge sõnavõtuga Uue Maailmakorra ja 9/11 sündmuste teemadel Belgia parlamendi ees on rohkelt kõneainet pakkunud.

 

Ulmefilmi koostaja Hando Tõnumaa käis Louis’le auhinda üle andmas Brüsselis. Laurent Louis oli sellest tähelepanuavaldusest äärmiselt liigutatud ja tundis suurt huvi Ulmefilmi ja teiste maailma telgitaguseid paljastavate liikumiste vastu Eestis.

Järgmisel nädalal saate Telegrami vahendusel lugeda pikemat intervjuud Louis’ga, kes räägib avameelselt nii mõnestki teemast, millest enamik poliitikuid eelistab vaikida.

 

Esimese Ulmefilmi Auhinna sai Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, teise pälvis Raadio 2 saate “Hallo, Kosmos!” autor ja juht Ingrid Peek.

 

photo

Foto: Telegram.ee

 

Toimetas Mariann Joonas



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt