Infowars: Obama peaks tellima droonirünnaku Valge Maja vastu

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

22. märts 2013 kell 12:48



Paul Joseph Watson ja Infowars.com eestvedaja Alex Jones avaldasid eile arvamusloo, milles süüdistavad president Obamat terrorivõrgustiku juhtimises ning kutsuvad teda üles tellima droonirünnak hoopis oma administratsioonile. Telegram avaldab loost väljavõtteid.

 

President Barack Obama on nüüd al-Qaeda globaalne juht – ta rahastab, relvastab ja varustab terroriste üle maailma, et saavutada oma administratsiooni geopoliitilisi eesmärke. Samal ajal õhutades kodust terrorismi, et hävitada õiguste manifest.

 

Kuna tänu Obama algatatud terrorismivastasele võltssõjale on nüüd terrorismikahtluse korral inimesed (ka USA kodanikud) droonirünnaku sihtmärkideks, siis peaks Obama viivitamatult tellima droonirünnaku Valgele Majale, sest artiklis dokumenteeritud faktid tõestavad ümberlükkamatult, et tegemist on al-Qaeda ülemaailmsete operatsioonide peakorteriga.

 

Fakt, et al-Qaeda loodi lääne luure poolt ja on olnud alati nende kontrolli all, tõestab, et tegemist on ühe suurema pettusega maailma ajaloos.

 

Administratsioon on saatnud pea pool miljardit dollarit ja kasutab nüüd USA erijõude, et treenida Süüria mässulisi, kes on vandunud truudust al-Qaedale ning jätkavad õõvastavaid peade maharaiumisi, terroristlikke pommirünnakuid ja keemiliste relvade kasutamist naiste ja laste vastu.

 

Needsamad mässulised, keda ei toeta mitte ainult USA vaid ka kõik suuremad jõud NATO-s, on korduvalt väljendanud oma vihkamist ning tahet Ameerika hävitada, sealjuures kirikuid rüüstates, USA lippe põletades, Ameerika-vastaseid loosungeid karjudes, Osama Bin Ladenit kiitvaid laulukesi lauldes ning 9/11 rünnakuid ülistades.

 

Nagu raporteeris ka New York Times, tapsid need samad terroristid USA sõjaväelasi Iraagis, kuid siiski toetab Lääs neid Bashar Al-Assadi vastases ülestõusus, aidates nii ekstremistidel Süürias võim saavutada.

 

/…/

 

Toetades terroriste Afganistanis, Liibüas ja Süürias, on Obama endale kindlustanud al-Qaeda juhi rolli. Kusiganes tema administratsioon tahab geopoliitliselt domineerida, ilmuvad välja al-Qaeda terroristid tema räpast tööd tegema, mille maksavad kinni maksumaksjad.

 

/…/

 

Nagu massihävitusrelvad olid võltsitud põhjus Iraagi sõjaks, on al-Qaeda 100 protsendi ulatuses loodud hävitama Lääne vabasid ühiskondi ning allutama terve planeedi ühe totalitaarse maailma-valitsuse alla.

 

 

 

Täistekst ja viited väidetele: Infowars https://www.infowars.com/obama-now-global-head-of-al-qaeda/

 

 

Toimetas Maarja Aljas



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt