9/11 terrorirünnakute alkeemia: VICSIM raport 1. osa

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

25. september 2017 kell 14:31



WAINIOelizabeth1

Pilt: septemberclues.info

Kui sa mõistad, et 9/11 oli hiiglaslik pettus ja rahategemise skeem ning ettekääne alustada majanduslikult kasulikke sõdasid, siis peaksid sa ka olema võimeline analüüsima erinevaid teooriaid selle osas, et kuidas kogu sündmus korraldati. Niivõrd suure operatsiooni korraldamisega kaasnesid kahtlemata tohutud ettevalmistused. Proovi korra mõelda, mis pidi läbi käima 9/11 rünnakute lavastanud tegelaste peas, milliste ettevaatusabinõude ja riskidega nad arvestama pidid. Selline plaan pidi olema kuulikindel ja ideaalis täielikult riskide vaba. Kui niipidi asjale läheneda, siis polnud 9/11 korraldajatel mitte mingit põhjust sooritada 3000 inimesega massimõrv, kellest enamus olnuks valgekraedest oma ala professionaalid (maaklerid, vahendajad, pankurid, finantsnõunikud jne), kelle omaksed oleksid vajadusel võimelised palkama endale parimatest parimad advokaadid, et juriidilist abi saada. Kui me oleme kindlaks teinud, et kõik WTC kaksiktornide lennukivideod on võltsitud ja et ükski lennuk tegelikult hoonetesse ei lennanud ning telekanalid edastasid 11. septembril 2001. aastal võlts videopilti, siis kas me saame üldse milleski kindlad olla, mis tol saatuslikul päeval juhtus? Kas on võimalik, et 3000 hukkunu arv on liialdatud? Kas on võimalik, et WTC kaksiktornides hukkusid ainult üksikud inimesed või isegi mitte keegi? Palun analüüsida infot avatud meelega ja jätta koju kõik eelarvamused.

 

Mõttekoht: Kui oletada, et 9/11 korraldajad tõepoolest lennutasid lennukid WTC kaksiktornidesse, siis kuidas nad said teada, et see põhjustaks tornide kokku kukkumise? See tähendaks, et nad oleksid pidanud kuskil tühermaal salaja ehitama WTC tornide koopia ja pidanud harjutama sinna lennukitega sisse lendamist, et teada saada kuidas hooneid hävitada.

Järgnev on kokkuvõte aastal 2009 portaalis www.septemberclues.info avaldatud “VICSIM”-raportist (“simulated victims”, tõlkes simuleeritud ohvrid – toim.), mille koostasid uurijad Hoi Polloi ja Simon Shack.

 

Kui keegi esmalt kuulis, et 11. septembri terrorirünnakud olid USA valitsuse sisetöö, siis enamike esimene mõte, mis pähe tuli ja seda kontseptsiooni kainelt analüüsida takistas oli:

“Ma ei suuda uskuda, et valitsus võiks tappa ära 3000 oma enda riigi kodanikku”. Aga kui see psühholoogiline takistus kogu valemist eemaldada, siis peaks olema ilmselge, et kogu operatsioon koosnes enamjaolt üleliigse ja asbesti täis WTC kompleksi salajasest lammutamisest. Et selle käigus tappa veel 3000 inimest, ei olnud kunagi osa plaanist, sest sellele olnuks vastuseisu juba kogu operatsiooni korraldajate endi poolt. Plaan oli hoopis hävitada hooned ja lükata süü välisvaenlase peale, luua muinasjutt kaaperdatud lennukitest, mida kasutati rakettidena ning selle õnnestumiseks loodi Hollywoodi tasemel reality show, mis lasti tele-eetrisse siis, kui eksperdid torne hävitasid.

Kui sa ei ole seda veel teinud, siis soovitame vaadata Simon Shacki meisterlikku dokfilmi “September Clues”.

3000 inimese mõrva lavastamine andis korraldajatele ülemaailmse konsensuse minna nähtamatut vaenlast taga ajama, kuulutati sõda terrorismile, mida peetakse muuseas tänase päevani. Sõjamasina käimishoidmine toob iga aasta triljoneid dollareid kasumit sõjatööstusele.

Mis EI JUHTUNUD 11. septembril 2001 (petlikud pildid)

Mitte ühtegi volitamata, amatöörvideot ei salvestatud 9/11 rünnakutest. Enamus, kui mitte kõik, videod 11. septembri hommiku sündmustest New Yorkis on varasemalt kokku monteeritud või muud moodi (digitaalselt) manipuleeritud. Filmid nagu “September Clues” on detailselt näidanud kuidas “usaldusväärne” USA peavoolumeedia aitas kaasa 9/11 sündmuste orkestreerimises n

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt