USA-s algab täna suur UFO-konverents

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

29. aprill 2013 kell 16:58



 

29. aprillist kuni 3. maini peetakse 5-päevasel foorumil Washingtonis National Press Clubis, mis asub ainult kahe kvartali kaugusel Valgest Majast, avalik istung “Citizens Hearing on Disclosure of an Extraterrestrial Presence Engaging The Human Race” (Kodanike istung avalikustamaks maaväliste rasside eksisteerimist inimeste hulgas).

 

Ürituse peakorraldaja on ufoloog Steven Bassett, kes on valitsust maavälise elu paljastamiseks survestanud alates 1996. aastast, kõneledes enam kui tuhandes tele- ja raadiosaates ja kümnetes dokfilmides. Sellel foorumil astuvad üles mitmed rahvusvaheliselt tuntud maavälise elu uurijad nagu Richard Dolan, Peter Davenport, Stanton Friedman, Steven Greer, Linda Moulton Howe, Nick Pope jpt, lisaks ka astronaut Edgar Mitchell ja endine Kanada kaitseminister Paul Hellyer.

Muljetavaldav seltskond üritab avaliku istungiga kogu maailmale märku anda, et maaväline elu tõepoolest eksisteerib ja et valitsus ei hakka seda kinnitama enne, kui inimesed üheskoos seda nõudma ei hakka. Korraldajad loodavad, et oma ala professionaalidest koosnev kõnelejaskond suudab sündmuse kajastuse suruda ka massimeediasse kõikjal üle maailma.

Maavälisest elust teatakse juba iidsetest aegadest

Maavälisest elust räägivad absoluutselt kõik usundid, märke ja viiteid iidsetest kõrgtsivilisatsioonidest leidub samuti kõikjal üle maailma. Miljonid inimesed on näinud UFO-sid – oleks naiivne mõelda, et inimesed on ainus intelligentne eluvorm universumis. Ja kuskilt pidime ka meie ju alguse saama. Paljud inimesed tunnevad, et kõrgem jõud on kusagil olemas. Nimetame seda siis kas jumalaks, universumiks või armastuseks. Kuna meie oleme intelligentsed olendid, siis pidi ka meie looja olema intelligentne.

Enamik uurijaid usub, et valitsus varjab inimkonna eest maavälise elu eksistentsi, et mitte kaotada oma mõjuvõimu ja kontrolli rahva üle. Ennekõike varjatakse sedaviisi teadmist, et vabaenergia on olemas. Inimkonna mõtlemine muutuks kardinaalselt – sõjatööstus, pangandus, valitsused ja kõik suurkorporatsioonid kaotaksid oma positsiooni hetkega. Enimlevinud teooria selle kõige kohta ütleb, et maaväline rass tulnukaid teeb maailmavalitsusega koostööd, hoidmaks kogu planeeti pidevas sõjahirmus ja majandusraskustes, kuna tulnukad pidavat toituma inimese hingeenergiast.

Lavastused ja salatehnoloogia

Kui aga vaadata, mida kõike me oleme valitsuse vassimisest teada saanud, siis tundub, et kuigi kaua see fašistlik maailmakord enam ei püsi – rahvas on üles ärkamas. Aga kindlasti on ka maailmavalitsejatel tagataskus järgmine trump, mida õigel hetkel kasutada plaanitakse. Usutakse, et New World Order (Uus Maailmakord) plaanib viimases hädas lavastada tulnukate invasiooni. See toimuks üsna sarnaselt tänastele libaoperatsioonidele – nii nagu lavastati 9/11, 7/7 ja teised intsidendid, mille ajendil alustati suuri sõdu. Tekitatakse konflikt, mis mõjutab masse ja lahenduseks on uus sõda. Nii nagu nad rahastavad üheaegselt sõjamasinat nii omade kui ka vastaste poolel, saavad nad rahastada ka tulnukate invasiooni. Kogu maailma sõjaväe saaks imelihtsalt panna sõdima kosmoselaevade vastu.

On ilmselge, et valitsusel on käepärast selline tehnoloogia, mille olemasolu on enamikul inimestel raske uskuda. Kõige lihtsam näide on Maailma Kaubanduskeskuse (World Trade Center) kaksiktornide hävitamine 11. septembril 2001. Kaks üle 400 meetri kõrgust torni, mis kaalusid kokku üle miljoni tonni, muutusid tolmuks 10 sekundiga. Meile teadaoleva füüsikaga seda ära seletada ei saa. Meile öeldi, et lennuki kütus sulatas tornide teraskonstruktsioonid üles ja tornid kukkusid kokku. See on hüpnoos. Soovitan skeptikuil vaadata neid kaadreid tolmupilveks muutuvatest tornidest ja korrata enda peas lauset “Tornid pulbristuvad 10 sekundiga”. USA endine president Richard Nixon ütles 1970-ndatel, et ameeriklased ei usu mitte midagi enne, kui nad ei näe seda televiisorist.

 

 

 

Võimuladviku vihjed maavälise elu kohta

Natsi-Saksamaa raketiteadlane Wernher von Braun (1912–1977) ütles surivoodil, et me näeme peagi ridamisi võltsvaenlasi. Esmalt Nõukogude Liit, millele järgneb terrorism ja pöörased režiimid, mida me täna teame kui “murettekitavaid riike”. Järgnevad asteroidid ja lõpuks tulnukate invasioon. Ta ütles, et need kõik on pettus ja neid ei peaks uskuma, kui nad kohal on.

Kanada ajakirjanik ja uurija Serge Monast (1945–1996) avaldas 1994. aastal raamatu “Project Blue Beam (NASA)”, mille kohaselt plaanib NASA lavastada taevavõlvil ennenägematu hologrammide ja laseritega valgus-show liba-antikristuse tulekuks. Võime ju oletada, et liigume just selle stsenaariumi suunas. Vatikan teatas 2008. aastal esmakordselt, et maaväline elu võib eksisteerida ja et tulnukad on meie kosmilised õed ja vennad.

 

 

 

2012. aastal ütles Venemaa peaminister Dmitri Medvedev tele-eetris “kogemata” välja, et tulnukad on olemas ja soovitas vaadata filmi “Mehed mustas”. Ka USA president Barack Obama rääkis möödunud aastal tulnukatest ja Hollywood toodab samuti üha rohkem tulnukafilme. Vanameister Ridley Scotti möödunud aastal esilinastunud “Prometheus” räägib isegi sellest, et tulnukad on meid siia planeedile ise toonud ja aretanud. Tundub nagu meid valmistataks millekski ette.

 

Väljavõtteid raadiosaate “Coast To Coast AM” külaliste seisukohtadest maavälise elu avalikustamise kohta

Bob Bigelow, kosmosetehnoloogiat arendava korporatsiooni Bigelow Aerospace president:

Belglased näiteks teavad seda kõike juba ammu, sest Belgias oli 1989–90 tohutu UFO- nähtus, mida nägid kümned tuhanded inimesed, ja siis tehti tuhandeid avaldusi. Kui belglasele öelda, et “kuule, maaväline elu, tulnukad ja UFO-d eksisteerivad”, siis nad vastaksid: “Me teame seda juba.”

Minu meelest on maavälise elu avalikustamine pikk protsess ja me näeme hetkel pealt, kuidas seda läbi viiakse. See aina kiireneb. UFO-nähtustest raporteeritakse üha rohkem ja aina enam inimesi räägib oma kogemustest.

Viimastel aastatel on palju maavälist elu uurivaid telesarju tehtud. Viis suuremat telejaama nagu National Geographic, History Channel, SciFi Channel, Discovery Channel ja Science Channel näitavad regulaarselt tulnuka-teemalisi dokfilme. Mõned neist on vägagi intrigeerivad, mõned veidi läilad, aga tegu on ju ikkagi ka meelelahutusega, seega ei saa seda tegelikult ette heita. Saadete produtsendid viivad läbi küsitlusi televaatajate seas ja on selgelt näha, et sellised teemad on hakanud inimesi tohutult huvitama.

Meedia on hakanud oma hoiakut samuti muutma, info naeruvääristamist on jäänud vähemaks. Isegi massimeedias on ilmunud asjalikke uurivaid artikleid UFO-nähtuste kohta.

Kui tehakse ametlik avaldus, et maaväline elu on olemas, siis mõjutab see tohutult teaduskogukondi, teadlasi ja kindlasti ka mõningaid usklike gruppe. Teadlased veel kardavad seda teemat, sest kogu nende reputatsioon, riigi toetused jne on mängus. Ma siiski väga loodan, et teadlased on ka lõppude lõpuks ainult inimesed ja kui sa tõesti oled enda arust uuriv teadlane, siis selliseid teemasid ei saa ignoreerida.

Ma arvan, et kui me näeme taas kord nii võimast UFO-nähtust nagu oli 1997. aastal Phoenix Lights, siis on asi kindel. Sellise mastaabiga nähtust poleks enam võimalik kinni mätsida.

 

George Knapp, ajakirjanik ja saatejuht:

Kui mina alustasin 1980-ndate lõpus UFO-uurimist, siis ei näidatud selliseid sarju üldse. Ka ajakirjandus ei kajastanud midagi sellist. Valitsus ütleb, et ärge muretsege, me oleme asja uurinud, UFO-d ei ole oht, neid pole olemas ka, minge tagasi magama. President ei tule kindlasti välja ülestunnistusega, et UFO-d on olemas, vabandust, et me teile nii kaua valetanud oleme. Seega, see samm on inimeste enda teha.

Richard Dolan, kirjanik ja ufoloog:

Mu kõhutunne ütleb, et UFO-d ja tulnukad on olemas, nad on siin, kes iganes nad ka poleks. Ma ei kahtle selles üldse. Kas nad on mõnelt teiselt planeedilt, siis on nad interdimensionaalsed olendid, kes suudavad painutada aega ja ruumi, või on nad muistsete tekstide deemonid – vabalt, kõik variandid on võimalikud. Olles jõudnud 21. sajandisse, peaksid kõik uurijad olema avatud mõtlemisega, sest tegemist on fenomeniga, mis ületab kõik reaalsuse paradigmad, millega me oleme üles kasvanud.

Kui vaadata, kui palju me oleme universumi kohta teada saanud viimase paarikümne aasta jooksul, siis ei saa olla mingit kahtlust, et maaväline intelligentne elu on olemas. Me teame, et universumis on triljoneid planeete. Kui vaadata teadlaste saavutusi meil Maa peal, siis juba lähiaastatel ollakse loomas tehisintelligentseid 500 IQ-ga masinaid. Mõtle, mida me suudame teha paarikümne aasta pärast.

 

Linda Moulton Howe, Emmyga pärjatud ajakirjanik ja uurija:

Valitsusel pole isiklikku huvi rääkida maailmale tõtt maavälisest elust, sest nad on meile selle kohta valetanud juba II maailmasõjast alates. Üks ametnik ütles mulle kunagi: “Linda, ükski riigitegelane ei soovi olla elus sel hetkel, kui kogu tõde päevavalgele tuleb. Kui nad on meile valetanud üle 60 aasta ja paljud suurkorporatsioonid on teeninud hiiglaslikke kasumeid maavälise tehnoloogia kasutamisega, siis mitte kellelgi pole huvi seda üles tunnistada. Aga inimestel üle maailma on nendest valedest ja korruptsioonist kõrini saanud. See, et nad valetavad meile maavälise elu olemasolu kohta, on juba iseenesest ääretult tobe.

Kogu riigiaparaat on ääreni valet täis, see on justkui valede tsement, mis seda kõike koos hoiab. Kui see kõik lõpuks välja tuleb, siis mõjutab see igat poliitikut, igat ametnikku, igat ministrit ja riigipead. Ma ei usu, et ükski valitsus seda kunagi ise üles tunnistama hakkab, seega jääbki see töö meiesugustele inimestele kõikjal üle maailma, kes tahavad aru saada, mis on tõde ja faktid. Olen arvamusel, et vähemalt mingi maaväline rass teeb meie valitsustega koostööd.

 

Whitley Strieber, kirjanik, uurija, raadiosaate “Dreamland” juht:

NASA ja valitsus ei ütle meile mitte midagi selle fenomeni kohta. Kui nad teevad tulnukatega koostööd, siis nad ei saagi öelda. Kui nad ei tee, siis mida oleks neile üldse öelda? Et nende lendavate taldrikute sees on intelligentsed eluvormid, kellest meil ei käi jõud üle? Kindlasti mitte. Nad vaikivad, nad ei taha sellest mitte midagi rääkida. President ei hakka ütlema, et need tulnukad röövivad su magamistoast ja teevad salaja sinu peal katseid. Nad ei ütle seda iial, sest nad ei taha olla vastutavad oma saamatuses meid kaitsta.

 

Loe konverentsi tutvustust pikemalt: Telegram

 

Lisamaterjale: Citizens Hearing, CH facebook, Paradigma Researchgroup 

 

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt