Varjatud tõde Bill Gatesi, Microsofti ja Jeffrey Epsteini afääridest, 2. osa

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

13. juuni 2021 kell 10:59



Pilt: The Cut (+Getty Images) + BeFunky

Mai alguses üllatas kogu maailma teade, et Bill ja Melinda Gates lahutavad oma 27 aastat kestnud abielu. Vähem kui nädal pärast lahutuse esialgset teadet selgus, et väidetavalt oli Melinda Gates “sügavalt häiritud” Bill Gatesi suhtest lastekaubitseja ja luureagendi Jeffrey Epsteiniga.

 

Daily Beasti kajastuses pakuti välja, et Melinda oli peamine põhjus, miks tema abikaasa otsustas 2014. aasta paiku Epsteinist distantseeruda, kuna ta tundis suhtlemise pärast Epsteiniga ebamugavust pärast seda, kui nad mõlemad temaga 2013. aastal kohtusid. See siiani varjatud kohtumine oli toimunud Epsteini mõisas New Yorgis Upper East Side’is.

Kuigi peavoolumeedia on ilmselt ühel meelel selles, et Jeffrey Epstein oli Gateside hiljuti väljakuulutatud lahkumineku tõenäoline ajend, keelduvad need samad peavoolu kanalid kajastamast Bill Gatesi ja Jeffrey Epsteini suhte tegelikku ulatust…

Jätkame siinkohal kaheosalise järjejutu teise osaga.

 

Lugu kahest Billist

Tasub uurida Bill Gatesi ja Bill Clintoni filantroopsete ettevõtmiste vahelisi seoseid 2000. aastate alguses, eriti arvestades Epsteini ja Ghislaine Maxwelli sidemeid organisatsiooni Clinton Fondation ja ettevõtte Clintoni Global Initiationiga sel perioodil.

Iisraeli endise luureametniku Ari Ben-Menashe sõnul oli Bill Clinton olnud 1990. aastatel Epsteini seksuaalse väljapressimise operatsiooni põhifookus 61. Väidet toetasid 61 Epsteini ohvri ütlused ja Epsteini intiimne seotus isikutega, kes olid tol ajal endise presidendiga lähedased.

Hoolimata pingetest, mis tekkisid Clintoni administratsiooni püüdlustest Microsofti monopoli suhtes 1990. aastate lõpus, olid Gatesi ja Clintoni suhted paranenud 2000. aasta aprilliks, kui Gates osales Valge Maja uue majanduse konverentsil 63.

Lisaks Gatesile olid kohal 64 Epsteini lähedane kaaslane Lynn Forester (nüüd Lady de Rothschild) ja seejärel riigikassa sekretär Larry Summers, kes on ka Epsteini sidemete tõttu tule alla sattunud. Veel osales Valge Maja personaliülem Thomas “Mack” McLarty, kelle eriassistent Mark Middleton kohtus Epsteiniga vähemalt kolm korda 65 Clintoni Valges Majas.

Middleton vallandati pärast seda, kui ajakirjanduses ilmusid uudised, milles kirjeldati üksikasjalikult illegaalsete annetuste seoseid välisriikide valitsustega, nende, mis tehti Clintoni 1996. aasta tagasivalimiskampaania jaoks. Teine konverentsil osaleja oli majandusteadlane Janet Yellen, president Joe Bideni praegune riigikassa sekretär.

Gates esines konverentsil teemaga “Ülemaailmse lõhe kaotamine: tervis, haridus ja tehnoloogia”. Ta arutas, kuidas inimese genoomi kaardistamine tooks kaasa uue tehnoloogilise läbimurde ajastu ning arutles vajaduse üle pakkuda kõigile internetiühendust, et digitaalne lõhe kaotada ja võimaldada “uuel” internetipõhisel majandusel välja kujuneda.

Sel ajal toetas Gates ettevõtet 66 koos Ameerika telekommunikatsiooni miljardäri Craig McCawiga, kes lootis madala orbiidiga satelliitide võrgu kaudu luua ülemaailmse internetiteenuse pakkuja monopoli. See ettevõte Teledesic suleti aastatel 2002–2003 ja seda peetakse Elon Muski Starlinki inspiratsiooniks 67.

Bill Clinton ja Bill Gates sisenesid filantroopiamaailma umbes samal ajal. Bill ja Melinda Gatesi fond loodi 2000. aastal ja Clintoni fond 2001. aastal. Lisaks sellele kirjeldas Wired kahte fondi 68 “uus ajastu filantroopia eesotsas, kus otsused, mida sageli nimetatakse investeeringuteks, tehakse äri ja valitsuse nõutava strateegilise täpsusega ning jälgitakse seejärel hoolikalt nende edu hindamiseks”.

Teised meediaväljaanded, näiteks HuffPost 69, vaidlustasid väite, et need fondid tegelevad “filantroopiaga” ja kinnitasid, et nende kutsumine filantroopseteks põhjustab “aktsepteeritud termini kiire dekonstrueerimise”. HuffPost märkis lisaks, et Clintoni ülemaailmne algatus (osa Clintoni fondist), Gatesi fond ja mõned sarnased organisatsioonid “kõik osutavad filantroopia, äri- ja mittetulundusühingute vaheliste piiride hägustamise suunas”.

Ta märkis, et seda filantroopia mudelit on propageerinud Maailma Majandusfoorum ja Milkeni Instituut. Samuti väärib märkimist, et mitmed Epsteini enda “filantroopsed” sõidukid loodi siis, kui see uus filantroopia ajastu oli algamas.

Milkeni instituudi asutas kurikuulus Wall Streeti “rämpsvõlakuningas”, 70-aastane Michael Milken https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Milken, kellele esitati 1989. aastal süüdistus 98 väljapressim

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt