Kanada arst paljastas vaktsiinipettuse

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

25. mai 2013 kell 12:28



 

Vancouveri teadlane Chris Shaw ei ole poliitilises aktivismis algaja, kuid võiks arvata, et oma töös uuriva teadlasena püüab ta turvalisemalt tegutseda. Kuid kaugel sellest – koos oma kolleegi dr Lucija Tomljenoviciga avaldas ta teadusajakirjas Journal Inorganic Biochemistry töö, milles väitis, et valitsuse eksperdid on kogu aeg olnud teadlikud vaktsineerimisega seotud ohtudest. Hoolimata töö ettevaatlikust ja akadeemilisest toonist ning autorite selgest seisukohast, et nende leid ei tõesta otseselt midagi, vaid lihtsalt viitab tungivale vajadusele laialdasemaks uurimistööks, sai see teaduskogukonna vihase vastuseisu osaliseks.

 

Shaw ja Tomljenovic uurisid infot, mis on seotud 30 aastat kestnud skandaaliga, et Suurbritannia valitsuse vaktsiinikomitee kohtus järjepidevalt sõltumatute “meditsiiniekspertidega“, kellel olid seosed ravimitööstusega.

USA riiklikule rahvatervise instituudile CDC (Centers for Disease Control and Prevention) esitati vaba informatsiooni seaduse A Freedom of Information Actpõhjal esitatud teabenõue küsimusega, mida nad teavad seoses vaktsiinide ohtudega. Seaduse kohaselt oli neil aega vastata 20 päeva, kuid alles seitse aastat hiljem sai CDC kohtuliku käsu dokumendid esitada. Ka need dokumendid olid osa Shaw ja Tomljenovici tööst.

Nende artikkel on saanud palju tähelepanu. Briti Columbia ülikoolis peeti isegi sümpoosium vaktsiinide turvalisuse osas, et ärgitada inimesi rohkem sellel teemal kriitiliselt mõtlema ja diskussiooni pidama. See sai väga häirivat vastukaja, kuna paljud selle ülikooli professorid olid ärritunud, et selline üritus üldse toimuda sai.

Teadmine, et leidub inimesi, kes soovivad igasugust vastuseisu vaktsineerimisele vaigistada ning ei taha isegi hoida avatud meelt võimalike ohtude kohta, on ebamugav. Suur osa meditsiiniteadlaste kasutatavatest uurimismaterjalidest pärineb otse farmaatsiakorporatsioonide poolt rahastatud meditsiiniuuringutest. Meil on aeg ärgata ja teha sellest ilmselged järeldused. Järgneb tsitaat avaldatud teadustööst.

“Vanemate eest teadlikult informatsiooni varjamine ainult sellel eesmärgil, et nad peaks kinni “ametlikust“ vaktsineerimisgraafikust, peaks olema liigitatud eetiliseks rikkumiseks või väärkäitumiseks. Suurbritannia tervishoiuosakonnalt (UK Department of Health – DH) ja vaktsineerimise ühiskomiteelt (Joint Committee on Vaccination and Immunisation – JCVI) saadud dokumendid avaldavad, et Briti tervisevaldkonna ametivõimud on seda praktiseerinud juba viimased 30 aastat ainult selleks, et kaitsta rahvuslikku vaktsineerimisprogrammi.“

Avaldatud dokumendid tõestavad, et vaktsineerimine ei toimi, põhjustades hoopis neid haigusi, mida peaks ära hoidma. Need viitavad teadlaste pettusele – sellele, et valitsuse “eksperdid“ töötavad selle nimel, et varjata informatsiooni. See 45 lehekülje pikkune töö avaldati 2011. aastal teaduskonverentsil, mille korraldajaks oli British Society for Ecological Medicine. Selles näidatakse, et kui vaktsineerimise vastu oli kaalukaid vastuargumente, siis JCVI lihtsalt ignoreeris neid. Samuti välistati sõltumatud uurimused ning teadlikult alahinnati vaktsiinide probleeme ja ülehinnati kasutegurit. Organisatsioon edendas plaani, mille kohaselt sooviti võtta rutiinsele kasutusele uusi vaktsiine, mille turvalisus ja tõhusus oli küsitav, eeldades, et lõpuks antakse nende kasutamiseks välja ka litsents. Kõik sellised tavad rikuvad otseselt JCVI enda käitumiskoodeksit.

 

 

Allikad: Collective Evolution, BSEM 1, BSEM 2, Vancourier, NSNBC

Foto: ausvacs.com.au

 

Toimetas Katrin Suik

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt