Telegrami Podcast #70: kuidas hispaaniakeelne teadusmaailm MMS-i avastab (külas Janika Veski)

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

30. september 2022 kell 10:34



Foto: Telegram.ee + Canva.com

Janika Veski nimi ilmselt tutvustamist ei vaja. Peavoolumeedia on teda tembeldanud igasuguste huvitavate siltidega, kuna Janika väidetavalt propageerib mürki – kloordioksiidi, mida kasutatakse mh joogivee puhastajana. Nagu kommenteeris aastal 2015. ETV Pealtnägijale Ravimiameti müügilubade osakonna juhataja Margit Plakso: “Kloordioksiid on aine, millel on mikroobe hävitav toime ning seda kasutatakse desinfitseeriva vahendina ja nt vee puhastamiseks. Väikses kontsentratsioonis ei loeta seda toksiliseks, tegemist on biotsiidina registreeritud ainega.” Olgu siinkohal öeldud, et MMS-i tarvitataksegi väga lahjendatud kujul, kõigest mõni tilgake terve klaasi vee peale. Muide nii tehakse ka matkapoest ostetud veepuhastustablettidega! 

 

Meie ja tuhandete teiste jaoks on Janika Veski julge naine, kes seisab oma tõe eest ja ei lase ühiskondlikul arvamusel end karvavõrdki kõigutada. Seetõttu on ta kursis ka sellega, millised seiklused on kloordioksiidil ehk MMS-il ehk CDS-il praegu maailmas. Näiteks suuresti hispaaniakeelseid riike kaasav organisatsioon Comusav (Coalición Mundial Salud y Vida, eesti k “ühendus tervise ja elu jaoks”), kuhu on koondunud tuhanded arstid, teadlased ja meedikud, uurib kloordioksiidi kasutusvõimalusi koroona ja teiste haiguste raviks ning jagab oma avastusi igakuistel avalikel konverentsidel (mis on enamasti hispaaniakeelsed). Üks selline on muide ka eestikeelsete subtiitritega saadaval.

MMS-i sõbraliku Comusavi näol ei ole tegu isoleeritud nähtusega. Kes veel mäletab, siis sügaval koroonaajal kiitsid nii Boliivia parlament kui ka senat heaks kloordioksiidi kasutamise koroona ravimiseks, ning selle lahuse avalikust müügist riigi apteekides kirjutas peavoolumeedia nii välismaal kui ka Eestis. Samuti viidi läbi üks positiivsete tulemustega koroona/MMS-i uuring Ecuadoris. need on vaid mõned näited paljudest. Asjakohaseid info ja suhtluskanaleid leiab ka Eestis: MMS Meie Elus Rumble, MMS ja DMSO Eesti, Koroonavaba Eesti jne.

Janika räägib saates veel MMS-iga seotud palaganist Eestis ja sellest, et õige pea on ilmumas eestikeelne murranguline raamat biofüüsik Andreas Kalckerilt, kes on MMS-i toimemehhanisme uurinud juba 15 aastat.

Esimene osa saatest vabalt vaadatav/kuulatav kõigile:

NB! Kõigi selle saate FB teaseri jagajate vahel loosime välja kasti Lumiorava magneesiumivett!

Täispikk saade, on kuulatav/vaadatav ainult Minu Telegrami tellijatele SIIN ALL.

Kõikide varasemate podcastide lingid leiad Telegrami lehelt. Janika Veski tegemistega saad olla kursis MMS Meie Elus kanalite kaudu (koduleht,

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt