Kampaania ärgitab uue pilguga 9/11 sündmustele vaatama

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

11. september 2013 kell 18:45



Täna möödus 12 aastat rünnakust New Yorgile ja Pentagonile, kuid spekulatsioonid selle üle, mis siis tegelikult tol päeval toimus, ei taha kuidagi vaibuda. Teooriaid on palju ning väga laial skaalal. Kuna paljud peavad seda vaid vandenõuteoreetikute pärusmaaks ning ei taha seepärast teemasse üldse süveneda, toimub septembris 12 suurlinnas kampaania, mis meelitab kaasa mõtlema üsna “turvalisel” teemal: mis õieti juhtus 7. hoonega (Building 7), mis kaksiktornide lähedal hämmastava kiirusega kokku kukkus.

 

Ühenduse Arhitektid ja insenerid 9/11 tõe eest (AE911Truth) kampaania tunnusmõte on ReThink911, mis ärgitab kaasa mõtlema ning küsimusi esitama. Annetatud rahadega on 12 linnas (New York, Washington, Boston, Chicago, Dallas, San Francisco, San Diego, Toronto, Ottawa, Vancouver, London, Sydney) ostetud reklaamipinnad, kus on suurelt küsimus: Kas teadsid, et 9/11 kukkus kokku ka kolmas torn? Nimelt on sellest faktist üsna vähe peavoolumeedias räägitud, kuid samas on see üks kõnekamaid fakte, et ametlik versioon 12 aastat tagasi toimunust ei pruugi olla tõde.

Kampaaniaks on valminud on ka video, milles keskendutakse 7. ehitisele ning tunnistustele ja tõenditele, et tegemist pidi olema sihiliku õhkimisega.

 

 

Allikas ja lisainformatsioon: ReThink911

Foto: rethink911.org

 

Toimetas Maarja Aljas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt