Mehaanikateadlane Judy Wood: Kuhu kadusid tornid? I osa

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

28. aprill 2014 kell 19:28



author

Foto: erakogu

Mehaanikateaduste doktor Judy Wood on uurinud põhjalikult Maailma Kaubanduskeskuse kompleksi hävimist 2001. aasta 11. septembri rünnakute tagajärjel ja jõudnud veendumusele, et ametlik teooria katastroofist on vale. Alljärgnev artikkel on kokkuvõte tema intervjuust uuele USA uurivale netipõhisele raadiosaatele “Caravan To Midnight”, mis oli eetris 28. märtsil. Avaldame selle kahes osas.

 

Judy Wood on Virginia tehnikainstituudi doktorikraadiga mehaanika ja masinaehituse teadlane, kes on ekspert materjalide pingetaluvus testide, ehitusmehaanika, lõplike elementide meetodi, interferomeetria ja materjaliteaduse alal. Materjaliteadus on interdistsiplinaarne teadusharu, mis kombineerib keemiat, füüsikat ja inseneriteadust. Oma uurimistöös on Wood puutunud kokku erinevate materjalide testimise, komplekssete materjalide süsteemide (complex material systems), fotomehhaanika ja optiliste parameetrite mõõtmisega, tuvastamaks materjalide mõju üksteisele. Wood on masinaehituse ja konstrueerimise õppejõud ja tema kirjutatud artikleid on avaldatud paljudes rahvusvahelistes teadusajakirjades.

Pärast 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakuid on Wood rakendanud oma teadmisi ja kogemusi laiaulatusliku uurimistöö läbiviimisse, et selgitada välja, kuidas Maailma Kaubanduskeskuse (World Trade Center, WTC) kompleks New Yorgis hävines. Wood on uurinud üle 40 000 foto, sadu videoklippe ja analüüsinud pealtnägijate tunnistusi rünnakutest. Ta on analüüsinud ka WTC rusude tolmu, seismilisi andmeid ja teisi keskkonnamärke, et mõista, kuidas WTC hooned hävisid. Oma uurimistööle tuginedes on Wood veendunud, et ametlik teooria sellest, mis põhjustas WTC kaksiktornide ja WTC hoone nr 7 hävinemise, on vale.

2007. aastal esitas Wood kaebuse töövõtjate vastu, kelle kaasabil loodi Riikliku Standardite ja Tehnoloogia Instituudi (National Institute of Standards and Technology – NIST) ametlik raport WTC kaksiktornide hävinemise selgituseks, süüdistades neid tahtlikus teadusalases pettuses. 2009. aastal jõudis see kaasus ka USA ülemkohtusse, kus see aga tagasi lükati. Kogu uurimuse avaldas Wood oma raamatus “Where Did The Towers Go?: Evidence Of Directed Free-Energy Technology On 9/11″ (“Kuhu kadusid tornid? Tõestusmaterjalid suunatud vabaenergia tehnoloogia kasutusest 11. septembril”). Lühikokkuvõtet Woodi tööst saab ka näha “Ulmefilmi” 13. osas.

raamat

Foto: ekraanikuva

 

11. septembril 2001 valitses tõeline segadus

Erinevaid teooriad selle kohta, mis 11. septembril tegelikult juhtus, on ääretult palju: WTC rusude tolmust leitud nanotermiidi osakesed, aatomitehnoloogia, holograafilised lennukid; leidub ka tunnistajaid, kes väidavad, et ükski lennuk tegelikult tornidesse ei lennanud. Ametlik teooria väidab, et terroristid suutsid kaaperdada neli reisilennukit, juhtida need kursilt kõrvale ning lennata üle tunni, ilma et ükski hävitaja nende marsruuti oleks sekkunud. Nad suutsid isegi lennata läbi maailma enim turvatud õhuruumi ja sõita sisse Pentagoni. Ja siis näidatakse meile videoid, kuidas lennuk lendas läbi WTC torni ja haihtus sinna sisse. Meile näidatakse videoid, kuidas tornid õhus tolmuks muutuvad, samas kui tornide arhitektid ja ehitajad väidavad, et tornid ehitati teadmisega, et reisilennuk võib sinna sisse sõita. Tornide rajajad on tunnistanud, et tornid olnuks suutelised vastu pidama isegi mitme lennuki sissesõidule, ilma et nad kokku kukuksid.

Tähelepanuväärne on ka see, et BBC teatas, et WTC7 on kokku kukkunud, kuigi samal ajal paistis WTC7 uudistereporteri selja taga endiselt püsti seismas. See oli hullumeelne päev ja väga palju valeinfot levitati kõikjal. On isegi olemas videolõik, kus uudistes öeldakse, et ka One Liberty Plaza on kokku varisenud, kuigi see hoone on püsti tänase päevani. Teatati, et Valge Maja põleb, kogu pealinn põleb, räägiti, et üks lennuk on lennanud ka Empire State Buildingusse – valitses tõeline segadus.

 

Mis siis tegelikult sel päeval juhtus?

Kriminalistikas me peamegi alustama sellest, mis juhtus. Inimesed oletavad, et tornid varisesid kokku. Me teame, et kunagi olid seal tornid ja enam neid seal pole. Kuidas nad sealt ära kadusid, see on juba omaette küsimus. Nad ei põlenud ära ja nad ei kukkunud ka kokku. Enamik neist muutus tolmuks keset taevast. Kui sa tahad midagi kinni mätsida, siis tuleb inimestele esmalt teatada, mis juhtus. Siis leitakse põhjus, mis inimestele kõige lihtsamini sobib, ja öeldakse, et just sellepärast nii juhtus. Nad kasutavad tagurpidi metoodikat.

Meie aga teame, et tornid ei põlenud ära ja nad ei kukkunud ka kokku – nad muutusid tolmuks. Kui nad oleksid kokku varisenud, siis me näeksime tohutut hunnikut riismeid – 110 korrust üksteise otsas.

 

Kus on 110 korrust?

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt