Eesti räppar Abraham: 9/11 oli USA sisetöö!

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. aprill 2013 kell 12:58



 

Eesti räppar Abraham, kodanikunimega Lennart Lundve (sünd. 1988) on äsja avaldanud oma uue loo “Kuidas on see võimalik?”, millega avaldab arvamust, et 11. septembri terrorirünnakud olid USA sisetöö. Karmide tekstide poolest tuntud räppar teeb oma uues loos põhjalikku klistiiri nii Eesti võimukandjatele, meediale kui ka lihtsalt ignorantsetele tavakodanikele. Abraham on veendunud, et 9/11 oli USA sisetöö ja lubab välja käia 10 000 eurot sularahas inimesele, kes tõestab vastupidist.

 

Väljavõtteid Abrahami laulust:

“Aga mis on vabamüürlus? Kes on illuminaadid? Ulmefilm.ee seletab seda juba eelmisest aastast saadik. Kui sa ikka arvad, et see on vandenõu, 
siis tõesta see ära, ma annan sulle kümme tuhat euri sulas, ausalt kohe täna…”



“See on selge, et USA ise lasi oma tornid alla. Meie president aga surub seal käsi nagu, ah las see olla. Eks tal oleks ka häbi, kui ta ei suudaks toita oma perekonda ja USA *****lakkumine ongi üsna põhjalik-lik-lik…”



“Kui ma loo teen, rahvusringhääling kohe tsenseerib. Nüüd kui tõde vaja kajastada oleks, ta ei reageeri, miks te ei informeeri? Kes teid seal raadio- ja telemajas okupeerib? Teie *****kukkumine tuleb varsti korralik-lik-lik.”



“Mihkel Kärmas, ole armas, ära karda, sa oled kas õige vend või ma pean tõesti nentima ühte fakti, et sa oled ka *****lakkumises mihkel 
ja selles oled siis sa tõesti üsna asjalik-lik-lik…”

“Mata maha, mida sina tahad, sest see ei loe. Sa saad kiibi nagu koer. See maailm on kuri, see on õel,
 a’ me saame teada tõe, nagu ta on välja tulnd alati. Teie nimed, teie teod, teie p***rastlikult satanistlikud peod…”

“Kuidas see on võimalik? Et siin – kõigi ees, sa seda teed. Me näeme ju,
 kuidas su keel läheb ja seda pealt nähes on pealtnägijail üsna imelik-lik-lik…”

“Kuidas see poleks võimalik?
 Nii et, eestlased, me vennad, õed viitsiks teada saada tõe, mõtle kõige tähtsamale, siis sa ei põe. Ainult nii on see võimalik.”

 

 

Lugu “Kuidas on see võimalik” pärineb Abrahami peatselt ilmuvalt uuelt albumilt. Uurisime selle ja maailma asjade kohta ka Abrahamilt endalt.

 

Räägi paari sõnaga oma uuest albumist.

Uus album on sõbralikum ja seal on laulud Eesti eest. Mulle on antud hääl ja ma pean seda kasutama, muidu tunneksin end lihtsalt halvasti. Olen aru saanud, et autodest ja rahast pole mõtet rääkida. Nii rumal ei tasu enam olla. Selle uue albumiga heidan ette ka teistele eestlastele nende võitlemata jäänud võitlusi. Kõik peavad aru saama, et asjad pole õiged või vähemalt hakkama kahtlema ja küsima. Arutelu on tarvis, aga üleriigilist.

 

Millal ise 9/11-s kahtlema hakkasid ehk kuidas sa ärkasid?

Lapsena juba sai mõeldud, et kuidas nii paljudel rahamured on, siis vaatasin “Ulmefilmi” ja uurisin ise edasi. Praeguseks on internet täis kõike selleteemalist ja lihtne on aru saada, et meid lihtsalt petetakse.

 

Mis on sinu meelest peamised kahtlust tekitavad “komakohad” 9/11 saagas, n-ö smoking gun, mida skeptikutele ette heita, kes endiselt ametlikku teooriat usuvad?

Kogu see asi on kahtlane, see 9/11 on nii koledalt välja kukkunud, et raske on seda USA ametliku teooria pilgu läbi vaadata.

 

Mis su sõbrad ja tutvusringkond üldiselt 9/11-st arvavad?

Kõik mu sõbrad saavad aru, et see ei ole tõde. Üsna rumal peab olema, et vaatad seda torni kukkumas ja usud, et lennuk seda tegi.

 

Mis sa arvad, kuhu on maailm praegu poliitiliselt liikumas?

Maailm läheb sama läbikukkunud kapitalistlikku teed pidi edasi. Poliitikuid pole mõtet vahetada, vaid kogu poliitika tuleks välja vahetada. Eks midagi suurt ja hävitavat peab tavaliselt juhtuma, et inimesed mõtlema hakkaksid. Küll juhtub. Mulle tundub imelik see, et paljusid inimesi ei huvitagi, mis toimub, ja nad ei taha kuuldagi kunagi mingit juttu, et meist on tehtud uutmoodi orjad. Maailm läheb perse. Midagi pole teha. Ükskõiksus tapab.

 

Mis sa arvad äsjasest Bostoni pommipanekust?

Selle kohta täpselt midagi veel öelda ei oska, aga normaalne see pole. Kahtlane, et kõigi poolt tagaaetav isik suudab käia trennis, peol, Twitteris kirjutada jne. Siis need enneaegsed pommikoerad ja mereväelased jne. Ühelegi normaalsele küsimusele ka võimud ei vasta. Kaldun arvama, et jälle skeemitatakse.

 

38669_1477883759652_7351494_n

 

Tutvu Abrahami muusikaga siin.

Kuula lugu:

 

Fotod: erakogu

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt