Lekkinud teave: Maailma Majandusfoorum värbab valitsustesse käsilasi Suure Lähtestamise jaoks

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

22. detsember 2021 kell 15:27



Fotokollaaž: Canva.com

Koroonapettuse plaandeemia üheks võtmeisikuks on kahtlemata Klaus Schwab ja tema juhitav salapärane organisatsioon Maailma Majandusfoorum, kellel oli kohe pärast “pandeemia” väljakuulutamist ette näidata detailne plaan Suureks Lähtestamiseks (Great Reset). See plaan näeb ette, et “pandeemia” tõttu ei saa maailm enam vanaviisi edasi minna ning vaja on neljandat tööstusrevolutsiooni, mis sisuliselt tähendab, et eesmärgiks on keskklassi likvideerimine. Kõik vähegi võimalik saab olema riigistatud ning indiviid pannakse 100%-liselt sõltuma süsteemist. Nad isegi ei varja oma plaani: “Sa ei oma mitte midagi ja oled õnnelik” on Klaus Schwabi stsenaariumi iseloomustav lause. Värskelt lekitatud Maailma Majandusfoorumi dokumendist saab lugeda, et juba on hakatud paika panema enda tugiisikuid erinevate riikide valitsustesse.

 

Hollandi parlamendiliige Pepijn van Houwelingen, kelle hinnangul on COVID-i reeglid ja piirangud totalitaarsed, nii et ta võrdleb neid Teise maailmasõja aegse juutide tagakiusamisega, suutis Hollandi teabevabaduse seaduse alusel kätte saada Maailma Majandusfoorumi kutse Davosi, mis oli möödunud aastal saadetud Hollandi väliskaubandusministrile.

Kutsest saab lugeda, et sündmuse eesmärgiks oli arutada COVID-19 järgse ajastu poliitika loomist Suure Lähtestamise plaani all. Kirjas seisab, et kuna kaubandusminister on tähtis isik, kes omab mõjuvõimu, on tema osalemine iga-aastasel kohtumisel äärmiselt oluline:

“Teie osalemine Davose aruteludel tagaks ka selle, et Madalmaad võtavad osa ülemaailmse kaubandussüsteemi tuleviku kujundamisel. Foorum töötab koos teie meeskonnaga, et teie osalemine muutuks Suure Lähtestamise kujundamisel oluliseks jõuks.”

Sisuliselt tähendab see seda, et tule meie miitingule ja me anname sulle juhtnöörid, kuidas kodukandis edaspidi asju ajada.

Foto: ekraanikuva

 

Mis seos on Eestil Klaus Schwabi ja Suure Lähtestamise plaani elluviimisel?

Telegramil puuduvad andmed, kes Eesti koroonaterroristidest praegu Klaus Schwabiga asju ajab, kuid pole saladus, et 2020. aastal, vahetult enne “pandeemia” algust kohtus toonane peaminister Jüri Ratas Maailma Majandusfoorumi esimehega isiklikult. Ratas on foorumil osalenud korduvalt ning seega pole midagi imestada, et just tema valitsuse ajal hakati Eestis organiseerima koroonapettuste totalitarismi.

 

Allikas: Science Files

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt