Kas Walt Disney aitas teha inimkonnale raketitehnoloogia propagandat?

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

14. jaanuar 2020 kell 10:17



Foto: copyright Disney

George Orwell kirjutas 70 aastat tagasi oma teoses “1984“, et sõjatehnoloogia on pettus. Kust pärinevad meie tõekspidamised raketitehnoloogia kohta? Kas sa oled avatud võimalusele, et raketid ei saa üldse nõnda õhus püsida, nagu meile ekraanidelt kuvatakse? 

 

Raketitehnoloogia põhiidee on selles, et erinevad kemikaalid ja gaasid pannakse silindrikujulisse anumasse ja siis tulistatakse need tagant poolt välja ning rakett hakkab liikuma – see on täiesti loogiline ning tehniliselt pole see keeruline. Aga kui nad väidavad, et see rakett hakkab nüüd ka navigeerima ja mõned lausa jälitama teist liikuvat objekti, siis see ei kõla enam niivõrd iseenesest mõistetavana.

On palju inimesi, kes vaatavad iga päev dokfilme ja History Channelit ja kes arvavad, et nõnda nad õpivad miskit. Seda nimetatakse harivaks teleka vaatamiseks. Ja need inimesed on surmkindlad, et sellised imerelvad on olemas. Ja miks nad peaksid selles kahtlema? Miks peaksid nad kahtlema ükskõik milles, mida neile telekas näidatakse?

Meile räägitakse, et olemas on kontinentidevahelised ballistilised raketid, mis tähendab, et neid saab tulistada väga pikkadelt distantsidelt, isegi teiselt kontinendilt tuhandete kilomeetrite kauguselt. Aga kui sellised relvad oleksid olemas, siis miks me üldse sõdureid kusagile saatma peaks? Me võiks sama hästi oma koduhoovist need raketid teise riiki teele saata. Ja kuidas see rakett sinna teise riiki jõudma peaks, kui samal ajal Maa väidetav

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt