Kas rumalus teab oma piire? Ekspress valetab taas: nakatanu levitas LAV tüve 12 inimesele

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

22. aprill 2021 kell 16:50



Foto: ekspress.delfi.ee + Canva

Ekspress Grupp ja Delfi on ühed suuremad koroonaga seonduva valeinfo levitajad Eestis, kes enam kui aasta on järjepidevalt kaasmaalasi hirmutanud konkreetse meditsiiniterrorismiga.

 

Näiteks väidavad Ekspress Grupp ja Delfi iga päev juba enam kui aasta, et

  • Eestis levib pandeemia, kuigi ametliku statistika kohaselt pole Eestis olnud viimase aasta jooksul liigsuremust ega liighaigestumist.
  • Positiivne koroonatest tähendab, et inimene on nakatunud, kuigi isegi PCR-testi looja on korduvalt öelnud, et selle testiga ei saa tuvastada, kas inimene on haige või nakatunud, sest see test ei ole võimeline eristama aktiivset ja “surnud” viirust.
  • Koroonavaktsiin on tõhus vahend koroonaviiruse vastu võitlemisel, kuid viirust SARS-CoV-2 pole tegelikkuses mitte kunagi isoleeritud, mis tähendab, et puuduvad teaduslikud tõestused, et see viirus üldse tekitab haiguse Covid-19, mille vastu see vaktsiin justkui aitama peaks.
  • Viirus levib inimeste vahel, kuigi teadlastel pole ette näidata mitte ühtegi teaduslikku tõestust, et selline asi oleks võimalik.
  • Terve inimene on ühiskonnale ohtlik, sest ta on asümptomaatiline, kes levitab viirust ja teeb teised inimesed haigeks.
  • Maskide kandmisest on kasu viiruse leviku piiramisel, kuigi teadlastel pole ette näidata mitte ühtegi tõestust selle väite kinnitamiseks. Iroonilisel kombel ilmus Ekspress Gruppi kuuluvas EPL-is hiljuti bioloog Tauno Jürgensteini artikkel Maskid koroonaviiruse vastu ei aita, teaduslikku tõendust nende kasulikkusest pole. Samuti Ekspress Grupi alla kuuluv Delfi faktikontroll liigitab seda teemat käsitlevad Telegrami sulest ilmunud artiklid aga silmagi pilgutamata libainfoks.

 

Selliseid näiteid Ekspressi koroonalibainfost võib välja tuua sadu, alles hiljuti väitsid nad uhkelt, et Toompeal toimunud meeleavalduste taga on Kreml. Nüüd väidab Ekspress, et nakatunud inimene levitas LAV koroonatüve edasi 12 inimesele – ka see on puhas vale, sest puuduvad kontrollkatsed, mis sellist väidet tõestaksid! Lisaks ei ole Ekspressil ka tõestusi, et inimene üldse oli nakatunud, sest PCR-testiga ei saa seda tuvastada.

Täna teatas Delfi 436 positiivsest koroona-PCR-testist, millest tervishoiustatistika järgi on 5%50% tõenäoliselt nakatunud / haigeid ja selle naeruväärse “ohu” tõttu hoiame oma kaunist riiki ereda päikese käes suletuna. Meid valitsevad võhikud ja asjatundmatud egoistid.

Kui kaua suudab rahvas sellist jama ja paternalismi taluda?

 

Hando Tõnumaa

 

Foto: ekspress.delfi.ee + Canva



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt