Kas vaktsineerimispass tõendab nakkusohutust ehk miks on MEM kohviku juhtum oluline

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

24. november 2021 kell 14:51



Nii, nagu spordiklubid Sparta ja CorsaGym ei soovi inimesi lahterdada õigeteks ja valedeks, ei ole vaktsiinipassi kontrollrežiimiga kaasa läinud ka MEM Cafe. Kui tahame, et inimesed hakkaks diktatuurilise valitsuse türanlikele korraldustele vastu, siis peame toetama neid üksikuid vapraid mehi ja naisi, kes reaalselt julgevad seda teha, toonitab SAPTK juhataja Varro Vooglaid, kutsudes inimesi annetama raha apartheidirežiimi hammasrataste vahele jäänud MEM Cafe ja selle eestvedaja Elvis Braueri õigusabikulude katteks.

 

Varro kirjutab:

Eestis on vaid mõned üksikud ettevõtjad, kes on julgenud avalikult välja öelda, et nemad ei hakka valitsuse mõistusevastase ja raskelt ebainimliku apartheidipoliitika jõustamise instrumendiks.

Elvis Brauer ja tema sõbrad on just sellised inimesed – nad on keeldunud täitmast korraldust, mille kohaselt peaksid nad oma kohvikusse MEM Cafe lubama sisse vaid vaktsineerimispassiga inimesed, olgugi et vaktsineerimispass ei tõenda mitte kuidagi kellegi nakkusohutust.

Ootuspäraselt on Elvis ja tema kaaslased jäänud sellise põhimõttekindluse tõttu Kallase diktatuuri hammasrataste vahele – neile on asutud väänama hiiglaslikke trahve ja sunnirahasid. Nende kanda jäänud emotsionaalne koorem on suur ja raske.

Meie kohus on mitte jätta neid hädas üksi, vaid minna neile appi. See on tegelik solidaarsus, mida peame nüüd üles näitama. Allpool olevas videos on sellest lähemalt juttu.

“Igal juhul palun, et annaksite oma panuse nende vapra võitluse toetuseks ja teeksite selleks annetuse. Annetused kogume spetsiaalselt selleks puhuks tehtud SAPTK kontole. Oluline on iga annetus, sõltumata sellest, kas annetuse summaks on 10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 500 €, 1000 € või rohkem,” kirjutab Varro.

Annetuse tegemisel tuleb kasutada järgmisi rekvisiite:
👉 Makse saaja: Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
👉 Kontonumber: EE887700771007071141
👉 Selgitus: Elvis Brauer

Kokkuleppel Elvis Braueriga annab Varro Vooglaid laekunud annetuste summast ülevaate reede pärastlõunal.

 

Allikad: Varro Vooglaiu FB, Objektiiv

Foto: https://www.facebook.com/memcafetallinn

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt