Pfizeri koroonavaktsiin tekitas esimese 5 päevaga üle 5000 tervisekahjustuse

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

27. detsember 2020 kell 10:37



Foto: internetimeem

USA Haiguste Kontrolli ja Tõrje Keskus (CDC) 19. detsembril avaldatud raport teatab, et Pfizeri koroonavaktsiiniga kaasnes esimese 5 päevaga 5052 inimesel vaktsiinikahjustus: ei suuda tavapäraseid igapäevaseid toiminguid teha, töövõimetu, vajab arsti või tervishoiutöötaja hoolt.”

 

Vahemikus 14.-18. detsember vaktsineeriti kokku 215092 inimest, kahjustuse said 2,3%.

Nagu varasemalt, teatab ka nüüd kohalik peavoolumeedia, et need vaktsiinid ei ole ohtlikud, mis sest, et USA-s suri Pfizeri vaktsiinikatsetustega seoses möödunud kuul lausa 6 inimest (2 neist said vaktsiini ja 4 kuulusid platseebogruppi).

Sellised uudised ei paista masse üldse segavat, samuti on omamoodi koomiline, et ei massid ega peavoolumeedia küsi kriitilisi küsimusi.

Näiteks: miks tuleb Eestisse esimesena just Pfizer/BioNTeci mRNA vaktsiin, kuigi varasemalt reklaamiti AstraZenecat? Lugu muutub pidevalt. Näiteks 2020 kevadel ei olnud maskidest juttugi, sest ametlike allikate sõnul polevat neist kasu viiruse leviku takistamisel. Nüüd järsku on neist kasu?

Ja kas teile ei tundu kummaline, et järsku on vaktsiin juba jõudnud Eestisse? Kas mitte ei olnud alles paar nädalat tagasi juttu, et vaktsiin valmib loodetavasti järgmise aasta kevadeks või kõige varem aasta alguses? Kui paljud üldse märkavad selliseid detaile?

Samuti on omamoodi huvitav tähelepanek, et Martin Kadaist on järsku saanud vaktsiiniekspert..?

Ja miks massid selle kõigega kaasa lähevad? Kas on võimalik, et me elame mingisuguses simulatsioonis, kus enamus olendeid meie ümber on tühitegelased (NPC – non player character)?

 

Hando Tõnumaa

 

Allikad: lingid artikli sees

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt