Ajakiri Rolling Stone vabandas vandenõuteoreetikute ees

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

10. mai 2013 kell 15:53



vanden6uteoreetik

Üks peavoolumeedia väljaanne võttis julguse rindu ja vabandas skeptikute nimel vandenõuteoreetikute ees. Ajakiri Rolling Stone jõudis oma värskelt ilmunud loos  järeldusele, et illuminaadid on amatöörid ning tõelised niiditõmbajad on pankurid, kelle jaoks ei ole ükski sigadus liiga suur.

 

“Vandenõuteoreetikud üle maailma, kes usute, et niite tõmbavad Rothschildid, vabamüürlased ja illuminaadid – meie, skeptikud, võlgneme teile vabanduse. Teil oli õigus. Mängijad võivad olla küll natukene erinevad, kuid teie peamine eeldus on tõene: maailm on riukalik mäng. Me mõistsime viimase kuu jooksul, kui rida rahandussektori korruptsioonijuhtumeid lagedali tuli, et maailma suurimad pangad kontrollivad põhimõtteliselt kõiki hindu,” seisis 9. mai ajakirjas ilmunud artiklis, mis lahkab sügavuti pankurite poolt toime pandud mahhinatsioone. Artikli kirjutanud ajakirjanik ütleb isegi, et Wall Street õppis oma trikid maffia käest.

 

Untitled

 

 

Loe täispikka artiklit ajakirjast Rolling Stone.

Samal teemal alternatiivmeedias 2012. aasta novembris:  Veterans Today

 

Toimetas Mariann Joonas

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt