Austria kutsub 21. veebruaril üle-euroopalisele üldstreigile!

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

15. veebruar 2022 kell 17:21



Austria on esimene riik maailmas, mis kehtestas oma rahvale põhiseadusega vastuolus olevad inimkatsed kohustusliku sundvaktsineerimise näol alates 1. veebruarist 2022. Kuigi koroonapettus on tänaseks selgemast selgem ning poliitikud ja peavoolumeedia peavad oma sõnu sööma, siis erinevalt mitmest Euroopa riigist, kus piirangud on täielikult tühistatud, liigub Austria endiselt täieliku tervisediktatuuri ja kontrollühiskonna suunas.

 

Kuna ligi kaks aastat kestnud protestid ei ole soovitud tulemusi toonud ning korrumpeerunud valitsus jätkab oma suunda, siis on Austrias koroonapettuse vastu protestijad otsustanud välja kuulutada üle-euroopalise üldstreigi 21. veebruaril 2022, lootuses, et see on ainuke asi, mis valitsusi liigutama paneb.

Austrias nõuavad protestijad ja streikijad seda sama, mida nõuavad aktivistid teistes riikides: tühistada kõik piirangud, vaktsiinipass ja üleüldine vaktsineerimisnõue ning valitsus peab kohe tagasi astuma!

Generalstrike Europa plakatil seisab:

Nüüd on aeg:

Me tuleme kokku

Me seisame koos

Me streigime koos

Euroopa üldstreik 21.02.2022

Sa ei ole üksi, MEIE oleme tugevad

 

Kuigi Austria valitsus ja vastutavad isikud väidavad, et levib enneolematu laustaud, siis värsked kaadrid Viinist tõestavad vastupidist: kümned tuhanded TERVED inimesed marsivad läbi linna ja on elurõõmsad ning energiast pakatavad.

 

Järgmisel esmaspäeval toimuv streik kutsub kõiki inimesi mitte tööle minema ning alates kella 9-st hommikul blokeerima sissepääsu kõikidesse linnadesse, blokeerima kõikide maanteede liiklust ja kõiki valitsushooneid.

 

Allikas: www.demo-info.at

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt