Hotellide ja restoranide liidu juht: jääb mulje, et meid on teadlikult kuu aega lollitatud. Nõuame viivitamatult kohtumist peaministriga

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

8. oktoober 2020 kell 13:00



Foto: EBS Executive Education Youtube´i ekraanikuva

7. oktoobril Tartus oma üldkogu pidanud Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juhatus nõuab viivitamatult kokkusaamist peaminister Jüri Ratasega, et taastada dialoog turismiettevõtjate erialaliitudega, hoidmaks ära olulise ekspordisektori kokkuvarisemist, kirjutab Ärileht.

 

Liidu juhatuse hinnangul ei ole valitsus endale teadvustanud asja tõsidust. “Jääb üha enam mulje, et meid on teadlikult kuu aega lollitatud, antud küll julgustavaid, küll rahustavad signaale. Ja otse valetatud, kui pidada silmas niinimetatud vautšerite süsteemi,” ütles EHRL juhatuse esimees Ain Käpp.

Möödunud nädalal teatas Eesti Turismifirmade Liit (ETFL), et palus õiguskantsleril analüüsida, kas 1. oktoobrist kehtima hakanud majandus- ja taristuministri Taavi Aasa käskkiri otselendude piiramise kohta vastab põhiseadusele ja muudele seadustele. Liit kaalub ka halduskohtu poole pöördumist.

 

Loe pikemalt: Ärileht

Foto: EBS Executive Education Youtube´i ekraanikuva

 

Toimetas Mariann Joonas



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt