Video! Austraalia (VIC) tervishoiuministeeriumi Covid-osakonna juht: valige oma mürk!

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

13. november 2021 kell 20:25



Austraalia on teatavasti koroonapettuse test-tsoon, kus rakendatakse lääne-maailma kõige karmimaid meetmeid vaatamaks, kui kaugele on massid nõus kaasa minema meditsiiniterrorismi ja inimõiguste kaotamisega. Rekordiliste lukustustega riigis ehitatakse vaktsineerimata austraallastele karantiinilaagreid ning kõige karmimate piirangutega osariigi, Victoria tervishoiuministeeriumi Covid-osakonna juhataja, sisuliselt koroonadetektiivide komandör Jeroen Weimar ütles kõik ausalt välja: “Vaktsiini on veel, olgu selleks Moderna, Pfizer või AstraZeneca, valige oma mürk*..”.

 

Vaata videot:

Omamoodi kõnekas on loo juures veel see, et Weimari näol jagab kogu osariigile meditsiinilist nõu isik, kel puudub meditsiiniline haridus. Hollandis sündinud Weimar sai hariduse Ühendkuningriigis kus õppis ja töötas logistika ja ühistranspordivõrkude haldamise alal. Hiljem tegi ta juhtimisalast karjääri Austraalias, Victoria osariigi transpordivõrgus ja sealt ta palgatigi Victoria osariigi valitsuse nn Covidi-löökrühma, et logistika ja transpordivõrkudes inimeste liikumise jälgimise alased oskused koroonakriisi heaks tööle panna.

Olukord muidugi ei erine eriti Eestist – ka siin kutsuvad teiste seas üles vaktsineerima suurte transpordi- ja turismifirmade juhid…

Victoria osariigis on aga (kümneid) tuhandeid inimesi, kellel on inimõigusi rikkuvatest koroonapiirangutest kõrini ja alles eelmisel nädalal tulid nad hulgakesti Melbourne´i tänavatele (vaata ka siit):

 

*vali oma mürk / pick your poison  – tegu on kõnekäänuga, mida kasutatakse nt baarides erinevate jookide vahel valimiseks või mitme halva valiku vahel valimiseks. On huvitav “kokkusattumus”, et seekord kasutati seda vaktsiinide puhul…

 

Allikad: Channel 9 News broadcast in Victoria, Australia, October 14, 2021; lingid artikli sees

Foto: Channel 9 News

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt