Varjatud tõde Bill Gatesi, Microsofti ja Jeffrey Epsteini afääridest, 1. osa

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

12. juuni 2021 kell 14:08



Pilt: The Cut (+Getty Images) 

Kuigi peavoolumeedia on ilmselt ühel meelel selles, et Jeffrey Epstein oli Gateside hiljuti väljakuulutatud lahkumineku tõenäoline ajend, keelduvad need samad peavoolu kanalid kajastamast Bill Gatesi ja Jeffrey Epsteini suhte tegelikku ulatust. Peavoolu narratiiv räägib, et Gatesi sidemed Epsteiniga algasid 2011. aastal, hoolimata tõenditest, mis viitavad nende suhtele juba aastakümneid varem. Tõenäoline põhjus, miks Epsteini ja Gatesi sidemete varjamine jätkub, on siiski rohkem seotud Gatesi ettevõttega Microsoft kui Bill Gatesi endaga. Kui peavoolumeedia on valmis avalikult kajastama Epsteini võrgustiku seoseid Microsofti endiste tippjuhtidega nagu Nathan Myhrvold, Linda Stone ja Steven Sinofsky, siis Microsofti ja Epsteini suhteid püütakse endiselt varjata, seda nii turvalisuse kaalutlustel (luuretegevusega seoses), aga peamiselt ikkagi seetõttu, et Silicon Valley oligarhia töötab praegu meeletu kiirusega, et viia läbi “neljas tööstusrevolutsioon”, mis muudab ühiskonda pöördeliselt, juurutades uusimaid teadussaavutusi nii tehisintellekti, automatiseerimise, massilise elektroonilise jälgimise kui ka transhumanismi valdkonnas.

 

Mai alguses šokeeris teade 1, et Bill ja Melinda Gates lahutavad oma 27 aastat kestnud abielu, nii neid, kes kiidavad, kui ka neid, kes jälestavad “filantroopset” võimupaari.

Vähem kui nädal pärast lahutuse esialgset teadet 7. mail teatas Daily Beast 2, et väidetavalt oli Melinda Gates “sügavalt häiritud” Bill Gatesi suhtest lastekaubitseja ja luureagendi Jeffrey Epsteiniga.

Aruandes pakuti välja, et Melinda oli peamine põhjus, miks tema abikaasa otsustas 2014. aasta paiku Epsteinist distantseeruda, kuna ta tundis suhtlemise pärast Epsteiniga ebamugavust pärast seda, kui nad mõlemad temaga 2013. aastal kohtusid. See siiani varjatud kohtumine oli toimunud Epsteini mõisas New Yorgis Upper East Side’is.

Daily Beast paljastas ka, et Gatesi lahutuse üksikasjad otsustati mitu nädalat enne ametlikku teadet. 9. mail avaldas Wall Street Journal 3 aruande, mis viitab sellele, et lahutusplaanid läksid veelgi kaugemale, kusjuures Melinda oli juba 2019. aastal lahutusjuristidega nõu pidanud.

Väidetavalt peeti see konsultatsioon pärast seda, kui üksikasjad Bill Gatesi suhtest Jeffrey Epsteiniga olid pälvinud peavoolumeedia märkimisväärse tähelepanu, sealhulgas The New York Timesilt.

Kuigi tavameedia väljaanded on ilmselt nõus, et Jeffrey Epstein oli Gatesi hiljuti väljakuulutatud lahutuse tõenäoline ajend, keelduvad need samad väljaanded kajastamast Bill Gatesi ja Jeffrey Epsteini suhte tegelikku ulatust. Tõepoolest, peavoolu narratiiv räägib, et Gatesi sidemed Epsteiniga algasid 2011. aastal, hoolimata tõenditest, mis viitavad nende suhetele juba aastakümneid varem.

See üldine silmade kinnipigistamine ausalt Gatesi ja Epsteini sidemete kohta aru anda on tõenäoliselt tingitud Gatesi suurest rollist praegustes sündmustes nii globaalse tervishoiupoliitika seisukohast ehk Covid-19-st kui ka sellest, et ta on paljude ühiskondlike probleemide peamine vastuoluliste tehnokraatlike “lahenduste” edendaja ja rahastaja.

Tõenäolisem on aga see, et Gatesi ja Epsteini vahelise suhte olemus enne 2011. aastat on veelgi skandaalsem kui hiljem teatavaks saanud suhe ja sellel kõigel võib olla suur mõju mitte ainult Gatesile, vaid ka Microsoftile kui ettevõttele ja selle endistele tippjuhtidele.

See ilmselge hämamine on osa peavoolumeedia ilmsest tendentsist ignoreerida ilmset mõjuvõimu, mida nii Epstein kui ka Maxwelli perekonna liikmed Silicon Valleys kasutasid ja mis vaieldamatult jätkub. Tõepoolest, selliste tehnikahiiglaste nagu Google, LinkedIn, Facebook, Microsoft, Tesla ja Amazoni asutanud inimestel on kõigil sidemed Epsteiniga, mõnel neist lähedasemad kui teistel.

See uurimine on seotud minu peatselt ilmuva raamatuga “One Nation

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt