Koroonapassi projekt on läbi kukkunud: maailma enimvaktsineeritud rahvad on suurima nakatumislaine all

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

23. august 2021 kell 18:09



Foto:  Yonatan Sindel / Flash90

Samal ajal, kui Kaja Kallas, Irja Lutsar, Tanel Kiik, Karmen Joller, Arkadi Popov jt vastutavad isikud koroonaterroristidena rahvast lollitavad, lubades “süsti vastu vabadust ja tervist”, kuuleme uudistest, et maailma enimvaktsineeritud riigid Iisrael ja Island kannatavad suurima nakatumislaine all. Selles valguses on nn koroonapass täielikult läbi põrunud projekt.

 

Sciencemag teatab, et Iisraelis on COVID-19 vastu maailma kõrgeim vaktsineerimise tase, neist 78% 12-aastastest ja vanematest on täielikult vaktsineeritud, valdav enamik Pfizeri vaktsiiniga. Sellegipoolest registreerib riik praegu maailma ühe kõrgeima nakatumismäära, kus iga miljoni inimese kohta tuleb päevas ligi 650 uut haigusjuhtu. Rohkem kui pooled on täielikult vaktsineeritud inimesed, mis tähendab, et kui võtta arvesse erakordselt suurt vaktsineerimise kahjustuse ohtu, on nn kaitsepookimise “eelised” haihtumas, sest süst ei kaitse ka nn Delta tüve vastu.

Ükskõik, mida keegi arvab PCR-testidest või üleüldse viirustest ja nende tüvedest, siis tänase (23.08.2021) seisuga on Terviseameti andmete põhjal haiglaravil 98 inimest.

See moodustab Eesti elanikkonnast 0,007% ehk 0,00% ehk matemaatiliselt mitte midagi!

Võrrand:

98 / 1 330 068 x 100 = 0,007 % Eesti elanikkonnast.

 

Seega on igasugune jutt “tohutust viiruse levikust ja ohust” puhas manipulatsioon ja Eesti rahva petmine!

See levik omab matemaatiliselt olematut protsenti ehk promilli!

Sel pole mitte mingit tähtsust, mitu inimest said viimase ööpäevaga positiivse testi, sest Eesti rahvast on haiglates 0,00%.

See tähendab, et 99,99% on terved ja kõik meetmed, piirangud, põhiõiguste, kaubandusõiguste jms rikkumised ei ole mitte ainult ebaproportsionaalsed, vaid lihtsalt diktaatorlik käitumine ning konkreetne “fuck you” kodanike suhtes.

Tänaseni pole suutnud mitte keegi, sh ka Krista Fischer matemaatiliselt tõestada, et Eestis oleks mingisugunegi meditsiiniline hädaolukord või pandeemia. Kui Tanel Kiik ja teised Eesti vastutavad isikud kutsuvad elanikkonnas esile hirmu ja väidavad, et meie, kodanikud, levitame pandeemiat, siis on nad lihtsalt kurjategijad, kes tuleb ametlike kanalite kaudu ametist kõrvaldada!

Mitte mingit pandeemiat pole, seda pole ka olnud ning seda kinnitab Terviseameti ametlik statistika, mille kohaselt on alates koroonakriisi algusest kuni tänaseni (kevad 2020 – suve lõpp 2021, ca poolteist aastat) olnud “koroonaviiruse” tõttu haiglaravil umbes 8000, täpsemalt 8342 inimest.

 

Isegi kui kõik need 8342 inimest oleksid TÄNA korraga haiglas, siis see moodustaks 0,6% Eesti elanikkonnast.

Võrrand:

8342 / 1 330 068 x 100 = 0,6%

Milleks kogu see jama, kui praktiliselt mitte keegi pole haige? Kui uudised Iisraelist ja Islandilt teatavad, et maailma kõrgeima vaktsineerimisprotsendiga riikides on nakatumisnäitajad samuti rekordkõrged ning uus Pfizeri vaktsiin ei kaitse Delta tüve eest, siis miks on Kaja Kallase argument, et “sa pead olema vaktsineeritud, et kaitsta end Delta tüve eest”?

See on vaktsineeritud inimeste ilmselge petmine! Sest lisaks sellele, et vaktsiin ei aita Delta tüve vastu, peavad süstid kätte saanud samuti kandma ka orjamaske. Mida see siis tähendab? “Seda et nad on endiselt ohtlikud ja nad pole kaitstud.”

 Milleks on vaja vaktsineerida 100% elanikkonnast, kui 99,99% elanikkonnast on terved?

 

Allikad teksti sees.

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt