Infoturbeekspert Pfizeri salalepingutest: Sel on kriminaalne hõng, neil on hea põhjus üksikasjade varjamiseks

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

16. august 2021 kell 19:39



Foto: ekraanikuvad + Canva.com

Infoturbeekspert Ehden Biber ütles American Frontline Doctors Newsile (AFLDS), et esimese hiljuti paljastatud Pfizeri lepingu (lae alla PDF) avastas Albaania ajaleht Gogo.al (mida seejärel jagas ka korruptsiooni vastu võitlev rahvusvaheline organisatsioon Transparency International). Seejärel suutis Biber leida digitaalselt allkirjastatud Brasiilia lepingu (lae alla PDF) ja veel vähemalt kaks lepingut, üks Euroopa Komisjoniga ja teine ​​Dominikaani Vabariigiga. Kui sa oled mõelnud, miks koroonaviiruse alternatiivravimid nagu Ivermektiin maha suruti, siis tea, et riikide kokkulepe Pfizeriga ei võimalda neil lepingust loobuda. Veelgi enam – leping ütleb, et isegi kui leitakse medikament, mis ravib COVID-19-t, ei saa lepingut tühistada. See on vaid üks šokeerivatest Pfizeri lepingu klauslitest eksperimentaalse bioloogilise agendi kohta, mida nimetatakse “COVID-19 vaktsiiniks” Pfizeri jt Big Pharma ettevõtete ning erinevate valitsuste vahel.

 

Endine Pfizeri tipp-teadlane ja praegune AFLDS teadusjuht dr Michael Yeadon kommenteeris pärast Albaania-Pfizeri lepinguga tutvumist, et see “näeb välja ehtne”. Ta jätkas: “Ma tean selliste lepingute põhianatoomiat ja midagi pole puudu, mida ma eeldan, et seal peaks olema, ja ma pole näinud ühtegi vihjet, mis viitaks selle võltsimisele.”

Yeadon märkis, mida ta leidis “kõige hämmastavama paljastusena”, viidates klauslile, mis sätestab: “Kui teie riigis on seadusi või eeskirju, mille alusel Pfizeri vastutusele võtta, nõustute te selle lõpetamiseks seadust või määrust muutma”.

 

Turvaekspert Ehden Biber kommenteerib paljastavate lepingute olulisust: “Kuna lepingute väljatöötamise kulud on väga kõrged ja aeganõudvad (juriidilised läbivaatamistsüklid), teeb Pfizer nagu kõik ettevõtted, töötades välja standardiseeritud lepingumallid ja kasutab neid lepinguid suhteliselt väikeste kohandustega erinevates riikides.

Äärmiselt ühekülgne leping, ma ei ole varem kunagi midagi selle sarnast näinud. Ma leidsin ka Brasiilia lepingu, mis on veel huvitavam. Sa võid öelda, et Albaania leping on mustand aga Brasiilia lepingul on digitaalne allkiri küljes. Lisaks on olemas ka kokkulepe Euroopa Komisjoniga.

Lepingu järgi peab riik tegema endast kõik, et kaitsta Pfizerit, aga mitte oma rahvast.

Selle lepingu kõrval näib Sitsiilia maffia kui maailmarahu organisatsioon. Lepingutes peab sisalduma selline element nagu “õiglus”. Selles lepingus puudub õiglus, sest sellele allakirjutanud riigi seadused [seoses selle lepinguga] enam ei kehti. See leping on kõikidest riigi hetke ja tulevastest seadustest üle.

Selle lepingu kohaselt ei ole riikidel Pfizerilt nende toodete osas õigust aru pärida. Ma ei ole elu sees sellist lepingut näinud, see on maailma kõige halvem leping, kes üldse kirjutaks sellisele alla?

Selle lepingu kohaselt peab riik kaitsema Pfizerit, juhul kui tootega (vaktsiiniga) esineb mingisuguseid probleeme. Kui riigi kodanikud peaksid Pfizeri kohtusse andma, siis peavad riigi ministeeriumid (lepingu sõlminud organid) kaitsema Pfizerit. Kui Pfizeri hinnangul ei tee ministeeriumid piisavalt head tööd nende kaitsmise osas, siis tuleb Pfizer oma advokaatidega mängu, aga riigil on kohustus maksta kinni kõik Pfizeri kaitsmisega seonduvad kohtukulud.

Me elame ajastul, mil teadust vaigistatakse. Kui nii juhtub, siis rahvas kannatab.

Valitsused peavad töötama meie heaks, nad peaksid esindama meid. Kui mina kodanikuna saan teada, et mind esindava valitsuse ainsaks ülesandeks on Pfizeri kaitsmine, siis see on väga kahtlane. Sel on kriminaalne hõng.

Valitsus on grupp inimesi, kellel on võimu luua reegleid ja seaduseid ühiskonnale. Euroopa Komisjon on nagu sinu kuri ämm, ta on seal toimetamas ja sul pole mitte mingit õigust tema tegemistele vahele astuda. Kui me elame demokraatias, siis peaks olema rahval sõnaõigus toimuva üle. Aga hetkel on siin Pfizeri näol väline jõud ehk väline valitsus, kes kehtestab seadused ja kes saab riigi üle dikteerida ja öelda, et teie teete nüüd nii nagu mina ütlen. Selline kirjeldus sobib iseloomustama “välisagenti”. Kui riigi kodanikud [valitsus] teenivad välisagenti, siis on tegemist riigireeturitega.

See leping aitab mõista, miks on riigid käitunud niivõrd ebaloogiliselt ja ajuvabalt. See seab täielikult kahtluse alla kogu valitsuse tegevuse. Sellepärast valitsused üle maailma piiravadki inimõigusi ja üritavad täielikult tsenseerida igasugust infot, mis ei ole neile sobilik.

Tervishoiuministeeriumid, terviseametid ja kõik nendega seonduvad isikud üle maailma ei tööta enam oma rahva heaks, vaid neil on leping, mis seob nad Pfizeriga.

Need lepingud on konfidentsiaalsed, kuid õnneks ei kaitsnud üks riik lepingudokumenti piisavalt hästi, nii et mul õnnestus koopia kätte saada.”

“Nagu näete, on Pfizeril hea põhjus nende lepingute üksikasjade varjamiseks.”

“Esiteks räägime tootest: see leping ei hõlma mitte ainult COVID-19 ja selle mutatsioonide vaktsiinide tootmist, vaid ka “mis tahes seadmest, tehnoloogiast või tootest, mida kasutatakse selle vaktsiini kasutamise või toime haldamiseks parandamiseks“.”

“Kui te olete mõelnud, miks on Ivermektiin alla surutud, siis sellepärast, et riikide kokkulepe Pfizeriga ei võimalda neil lepingust loobuda, mis ütleb, et isegi kui leitakse ravim COVID-19 raviks, ei saa lepingut tühistada.

 

“Toote tarnimine:” Pfizer ei vastuta annuste tarnimata jätmise eest vastavalt eeldatavatele tarnekuupäevadele… samuti ei anna selline ebaõnnestumine ostjale õigust tühistada tellimusi mis tahes toote koguste kohta.”

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt