9/11 aastapäev – parim päev kapist väljatulekuks

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

10. september 2013 kell 18:41



Läänemaailma impeerium on kokkukukkumise äärel. Selle põhjuseks on impeeriumi juhtide (globaalse eliidi) üüratu ahnus ja nende soov orjastada kogu maailm. Oma rolli mängib selles protsessis ka lihtinimeste moraalne laostumine ja vaimuvaesus, mille tulemusena vohab kõikjal läbinähtav ja naeruväärne korruptsioon. Eliit isegi ei varja enam oma tegemisi. Kui vaadata poliitilisi skandaale Eestis või maailmavalitsejate globaalsel tasemel lavastatavaid järjekordseid libaoperatsioone inimkonna vangistamiseks, siis enamikul rahvast on sellest kõigest ükskamakõik. Tundub, et pole mitte mingit vahet, millised valed, vargused ja manipulatsioonid päevavalgele tulevad, kõik skandaalid toimuvad ainult meedia tasemel.

 

Praegune olukord on selline. Süürlased tapsid teisi süürlasi, seega peab läänemaailm tungima Süüriasse ja tapma veel süürlasi, et kõigile jõuaks kohale sõnum, et süürlased ei tohi tappa teisi süürlasi. Seda tohib teha ainult läänemaailm. Kas see tundub loogiline?

Erinevad tegelased Toompeal ja Kaitseministeeriumis näivad just seda arvavat. Muide, need on täiskasvanud inimesed, kes nõnda arvavad. Need on sellised tegelased, kes elavad maksumaksja kulul kuninga elu. Ja mitte ainult Eestis, nõnda on see kõikjal maailmas kõikides riikides. Kuigi valitsus kui selline peaks esindama kodanike huve, on valitsejatest tänaseks saanud kuninglik klann – jumalad.

Neile ei kehti seadused, mille täitmist nõutakse tavakodanikult millimeetrilise täpsusega. Näiteks lendavad nad teise riiki maksumaksjate raha eest ostetud eralennukitega ja nad ei pea läbima turvakontrolli lennujaamas, sest nad kasutavad VIP-läbipääsu. Kui nad jõuavad valitud sihtmärgile, siis maa peal liikudes pannakse linnaliiklus kinni, et nad saaksid ilma ummikuteta teha visiite teistele kuningatele. Vahel kimavad nad ringi siniste numbrimärkidega autodega, mida politsei ei tohi kinni pidada. Nad promeneerivad punastel vaipadel ja uhkeldavad peenetel bankettidel, kuhu on kutsutud esinema maailmakuulsad megastaarid. Nende pidudega kaasnevad ka suured orgiad, kus teevad oma tööd elukutselised modellivälimusega prostituudid. Ja siis sõidavad nad sinu teenitud raha eest demonstratiivselt võimsa tõllaga Tallinna kaubamaja juurest Estonia teatrisse, nägudel ilme, millest võib välja lugeda vaid üht: “Näe, ori, mina olen Jumal.”

Kuna see kõik on väga kallis lõbu, siis tuleb pidevalt uusi makse kehtestada. Peale selle saadavad neid kõikjal politsei ja elukutselised relvastatud turvamehed. Näiteks Barack Obama külastas hiljuti Stockholmi koos mitmesaja turvamehega. Pool linna pandi kinni, kui Sõjajumal neil külas käis. Kuigi tegemist on sõna otseses mõttes maffiaga, nimetatakse neid tegelasi poliitikuteks. Miks ei räägita asjadest õigete nimedega?

 

Eelmisel reedel oli Alex Jonesi saates külas majandusteadlane Gerald Celente.

Jones: Miks näeb eliitseltskond sedavõrd judinaid tekitav ja imelik välja (vt videot)? John Kerryt vaadates tundub kohati, et ta hakkab minestama. Nad isegi ei muretse, et Süüria olukord võib viia III maailmasõjani, kui Venemaa ja Hiina sekkuvad.

Celente: Miks meeldis Jeffrey Dahmerile süüa väikesi lapsi? Nad on haiged! Ja keegi ei julge seda avalikult tunnistada! Vaata nende käitumist! Kas keegi meist tahaks selliste inimestega sotsiaalselt koos olla? Ma tahaksin, et neile tehtaks narkotest! Ma tahan näha John “vaimuhaige” McCaini, Lindsay “peast segi” Grahami, John “Ketchup King” Kerry ja kõikide nende teiste narkotesti tulemusi.

Huvitav, milliste droogide all nad ringi tuiavad?

Jones: Nad on raudselt mingi aine mõju all. Nad kõik näevad välja ja käituvad nagu hullud. Kui ma lähen kirikusse, siis ma ei tahaks istuda selliste inimeste kõrvale, kes sellised välja näevad.

 

Siinkohal mainin ära, et kuna kõik Eesti tipp-poliitikud ajavad suust välja üha debiilsemat teksti, siis pooldan narkotesti tegemist ka neile. Lisaks kõik need lõustad, kes üle linna meile plakatitelt vastu vaatavad oma debiilse pilgu ja veel debiilsemate lubadustega – ka teid tuleks lähemalt uurima hakata. Kas teil on peas ikka kõik korras? Ma saan aru, et te üritate propagandameetodite ja järjekordsete valedega endale hääli saada, aga samal ajal lasete te teadlikult süütutel inimestel hukkuda. Olgu need Eesti sõdurid lavastatud sõdades või süütud tsiviilisikud sõjakolletes üle maailma. Te kõik teate, et need sõjad, 9/11, Bostoni maraton, keemiarünnak Süürias jne olid kõik libaoperatsioonid. Ahjaa, te olete ju uhked Eesti üle. Teie valitsus töötab. Teie viite kodukulud alla. Üks uus lollakas, kes on terve linna täis kleepinud oma vangifotot, lubab hakata korruptsiooni vastu võitlema. See kõik on juba nii debiilne, et ma ei tea, kas naerda või nutta.

Kui kaua selline jant veel kesta saab?

Inimesed ei austa ega usalda isegi omaenda meeli, kõhutunnet ja intellekti, sest meedia on teinud enamikule ajuloputuse ja maalinud meile maailmast ja eksistentsist konkreetse pildi. Inimesed pole enam võimelised omaenda silmade ja meeltega reaalsust tajuma. “Keda sa usaldad, kas mind või oma valetavaid silmi?” küsib kuulus lause Groucho Marxi tegelaselt filmist “Duck Soup” (“Pardisupp”, 1933).

 

 

Ja siis on olemas veel skeptikud, kelle kohta üks mu sõber ütles hiljuti nõnda: “Mingi aeg tagasi sain teada, et on olemas nn skeptikud. Mõtlesin, et päris huvitav, kõlab hästi. Need on ilmselt kahe jalaga maa peal olevad tõsised inimesed, kellega võiks olla huvitav juttu rääkida maailmas toimuvast. Läksin nende saidile ja hakkasin lugema. Hetk hiljem tekkis mul WTF-moment? Need on ju mingid uut sorti usuhullud seal.”

Seega, skeptikud, mis asi see on, mille suhtes te olete skeptilised?

Kas te ei usu, et valitsus võiks teile valetada?

Kas te ei usu, et valimislubadused on reklaamiagentuuride väljatöötatud laused?

Kas te ei usu, et 11. septembril kukkus kokku ka kolmas pilvelõhkuja, millest tänase päevani pole massimeedia ühtegi sõna poetanud?

Kas te ei usu, et peale meie on universumis veel kedagi?

Kas te ei usu, et NSA jälgib teie e-kirju, Facebooki ja telefonikõnesid?

Kas te ei usu, et salavalitsus tappis president John F. Kennedy?

Ka te ei usu, et USA ühe-dollarise peal on vabamüürlaste püramiid ja kõikenägev silm? Ja et sama sümbol oli ka eesti 50-kroonise peal?

 

Kas te ei usu, et kaupluses müüdav toit on enamjaolt kemikaale ja pestitsiide täis?

Kas te ei usu, et globaalne pangandussüsteem on rajatud pettusele? Kust tuleb teie arvates see raha ringlusesse, mida nõutakse intressideks?

Kas te ei usu, et meie taevast pritsitakse ja arvate, et selline taevas on normaalne?

Jätke see lugemine kohe praegu pooleli ja minge palun vaadake omaenda pere vanemaid fotoalbumeid. Kui mitmel pildil te näete sellist taevast?

 

***

Planeeti kontrollivad tegelased, kes meiega manipuleerivad. Nad juhivad meie mõttetegevuse eemale igasugusest diskussioonist kõrgema jõu olemasolust, “vandenõuteooriatest” ja kõigest muust, mis ei mahu mugavustsooni. Nad on vägagi edukalt suutnud manipuleerida meie meedia ja valitsusega. Nad on keskmise inimese, kes soovib teaduslikke tõendeid, olla tark ja omada vähimatki väärikust, ära programmeerinud nõnda, et tema ei usuks, ei räägiks ega ka uuriks nendest teemadest mitte midagi. Sest inimesed, kes neid teemasid uurivad, on haisvad eluheidikud – selline on tänase ühiskonna paradigma. Paljud skeptikud tahavad salamisi neid teemasid ikkagi uurida ja ka uskuda, kuid hirm sattuda naeruvääristamise alla ja oma egoga silmitsi seista takistab neid.

Tüüpiline skeptik on inimene, kes on enda ümber loonud intelligentse isiksuse identiteedi. Nendele skeptikutele ei piisa rahulduse saamiseks isegi teaduslikest kinnitustest, sest üldjuhul pole nad isegi piisavalt avatud, et ära kuulata, mida on teistel neile öelda.

Näiteks ütles mulle üks skeptik, kes on ise lõpetanud Tartu ülikooli, et põhjus, miks 9/11 ajal Pentagon ei suutnud ühegi kaameraga filmida Boeingi reisilennukit, mis hoonet rammis, peitus selles, et kõik kaamerad olid suunatud üles kõrgele taevasse, et lennukeid tuvastada. Nad ei osanud arvata, et lennuk lendab Pentagoni esimesse korrusesse.

Sellised inimesed tulevad Eesti kõige prestiižikamast ülikoolist.

Süsteem on inimesed täielikult ära hirmutanud.

Hiljutisel “vabariigi” aastapäeval, kui skeptikutel vallandus taas kord täiesti seletamatu eufooria ja rõõm, kirjutasin oma Facebookis: “Tore, et mõned inimesed end täna vabalt tunnevad.” Selle peale kirjutas üks tüüp mulle: “Parem võlts-vabadus, kui elamine ulmefilmis ja igal pool tonti näha.”

Hirm on illusioon, millesse meid on programmeeritud.

Aga kui piisavalt palju asitõendeid hakkab päevavalgele tulema, jääb skeptikuid aina vähemaks. Ja mida rohkem sa juurde uurid ja õpid, seda põnevamaks elu läheb. Ühel hetkel märkad, et sa kuulud n-ö insaiderite gruppi, liikumisse, mis purustab meile pähe taotud müüdid sellest, mida tegelikult tähendab olla elus ja teadvusel.

See, mida me praegusel ajal teada saame, on sama võimas kui Koperniku avastus, et Päike on meie Päikesesüsteemi keskus.

 

Uurija ja esoteerik David Wilcock kirjutab oma värskes raamatus “The Synchronicity Key” (“Sünkroonsuse võti”), et teadlased uurisid, miks inimesed naeravad. Nad avastasid, et sarnaselt näljatundele, janule, seksuaalsele erutusele või väsimusele, on meie bioloogia andnud meile baasmehhanismi, mis otsib vigu meie keskkonnas. See kõditab meie aju, kui avastab keskkonnas vigu ja eksimusi. See loobki huumori ja põhjustab naeru. John Cleese Monty Pythonist on öelnud, et huumor tuleb häbitundest, mis tekib siis, kui asjad ei lähe nii nagu plaanitud.

Seega, skeptikud ongi programmeeritud naerma, kui nad kuulevad tõsistest teemadest, millega nad pole harjunud. Need inimesed on keskkonna errorid. Skeptikud saavad tohutu pauertripi ja naudingu, kui nad teistele pähe taovad, et neil on õigus ja kõik teised eksivad. See on sõltuvus. Nad on trollid, kes kommentaariumides teisi sõimavad ja mustavad. Iga kord, kui nad seda teevad, saavad nad naudingu ja põhimõtteliselt tõmbavad end sellest pilve.

Teaduslikult on tõestatud, et energiavampiirid on olemas. Meil kõigil on elutähtis energia, mida teised on sind mustates ja solvates võimelised sinult ära neelama. Nõnda tekitavad nad sinus negatiivse seisundi. Teaduslikult on tõestatud, et selline teguviis tekitab sõltuvust, sest toimub energiaülekanne. Mikrobioloogilisel tasandil näeme seda laboratooriumides kogu aeg. Kui asetada väikesed koorumata looma munad suurte koorumata munade kõrvale, siis suured munad imevad väiksemalt kogu energia. Need pisikesed munad surevad ja sealt ei tule iial tibukest välja. See kõik toimub ainult optilise kontakti kaudu. Aga kui isoleerida kahe keha vaheline ultraviolettvalgus, siis see energiaülekanne ei toimi.

DNA kogub footoneid. Keskmises DNA molekulis on umbes 1000 footonit, mis tema sees edasi-tagasi tiirlevad nagu kiudoptilises kaablis. Ja inimesed on võimelised neid footoneid sinu kehast välja imema. Ning kuigi see on üsna ebaviisakas ja vilets viis saada energiat, tunnevad nad end rohkem elus ja inspireerituna kui ennist. Nad tunnevad end füüsiliselt tugevamana ja rahulolevamana ning nad ei pruugi isegi teada, miks see nii on. Me kõik osaleme pidevalt energeetilises käesurumises, kui kellestki mõtleme. Kui võtta inimese foto ja keskenduda näiteks tema näole, siis saadad sa sellele inimesele energiat ja stimuleerid tema närvisüsteemi. Paljud inimesed tunnetavad seda regulaarselt ja see ei ole neile enam mingi uudis. Samamoodi toimib ka karma.

Seega, kõik poliitikud ja teie anonüümsed rahastajad ja muidu kõvad mehed, kui Jumal on olemas, siis ootab teid peagi ees kohtupäev, mil peate hakkama tegema selgitustööd.

Homme on 9/11 libaoperatsiooni 12. aastapäev. Nad kasutavad seda terrorismi-hirmu-päevana. Kas keegi teist tuleb siis kapist välja?

Uskuge mind, teil hakkaks kergem.

 

 

Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt