Telegrami peatoimetaja pöördumine peavoolumeedia poole

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

19. oktoober 2013 kell 22:53



Head Eesti ajakirjanikud

Soovin teid tänada selle tohutu reklaami eest massimeedias, mille vallandas 18. oktoobril avalikuks tulnud uudis, et Telegram sai Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt (EAS) internetiraadio ja -TV tehnika ostmiseks toetust 5000 eurot. Kuna valimiseelse sagimise tõttu ei olnud teil ilmselt aega selle uudise juurde Telegrami-poolset kommentaari küsida, siis võtan teie lahkel loal ise sõna.

 

Kõikide nende kajastuste (ERR, Delfi, Postimees, Kuku) puhul tegi mind eriti rõõmsaks fakt, et te esitlesite meid kui reptiiltulnukatest rääkivat portaali, sest kui juba alla 1% meie uudistest nii suurt furoori on tekitanud, siis ootan põnevusega, kui suurt tähelepanu võivad saada ülejäänud 99%! Kõige parema artikli koostas siinjuures Baltikumi suurim ja auväärseim uudisteagentuur BNS, kes mainis reptiile lausa pealkirjas – kui teiste riikide alternatiivmeediaväljaanded sellest kuulevad, annab see neile palju kindlust juurde, aitäh! : )

Kuna siiski üle 99% meie loomingust teie niigi väga objektiivsest kajastusest välja jäi, aitan teid hea meelega järje peale. Toon siinkohal välja kümme mulle endale olulisena tunduvat artiklit / teemat, mis meie ligi 9-kuulise tegutsemisaja jooksul ilmunud on.

 

1)      Tegime intervjuu Belgia parlamendiliikme Laurent Louis’ga, kes on ühena vähestest maailma poliitikutest julgenud välja öelda, et tema arvates on 9/11 sisetöö.

2)      Avaldasime Eesti põllumajandusministeeriumis ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis toimunud korruptsioonijuhud. Esimese artikli puhul koos korruptsiooni tõendavate dokumentidega, teisel juhul koos sama tõendavate helisalvestistega.

3)      Tegime Inglismaal intervjuu maailma ühe tuntuma vandenõude uurija ja kirjaniku David Icke’iga (osa 1, osa 2, osa 3). Meie külaskäik Icke’i juurde toimus koos Raadio 2 saatega “Hallo, Kosmos!” ja Icke’i raamatud Eestisse toonud Matrix Kirjastusega.

4)      Oleme rääkinud kanepi, psühhedeelsete seente ja muu loodusliku kasutamisest meditsiinis ning mitmetest juhtudest, kus inimesed on nende taimede abil isegi surmahaigustest paranenud (artikkel 1, artikkel 2, artikkel 3, artikkel 4). Ravikanepi tõhusust on tunnistanud ka USA riiklik vähiinstituut ning Soomes kirjutatakse kanepit regulaarselt välja ligi 70 patsiendile.

5)      Pöörame tähelepanu geenmuundatud toidule ja sellele, et GMO-de turvalisus ei ole leidnud piisavalt tõestust (artikkel 1, artikkel 2, artikkel 3). Lisaks kajastasime üle maailma toimunud proteste GM-seemneid tootva kompanii Monsanto vastu, kus osalesid miljonid inimesed 52 riigist.

6)      Räägime panganduses toimuvatest manipulatsioonidest (artikkel 1, artikkel 2) ning avaldasime muu hulgas artikli maailmapanga endisest töötajast, kes seal toimunud võimumänge paljastas. Meie majanduses toimuvast räägib huvitavalt 40-t erinevat majandusalast raamatut allikana kasutanud kolmeosaline arvamusartikkel.

7)      Avame erinevate vandenõude tagamaid, sh 9/11, Londoni 7/7, Estonia hukkOklahoma plahvatus, Bostoni maratoni plahvatused, printsess Diana mõrv, projekt Pegasus, Bilderberg, jne. Lisaks oleme rääkinud ka nendest vandenõudest, mis on tõdedena tõestust leidnud.

8)      Oleme pakkunud alternatiivset vaatenurka sõdadele Iraagis, Süürias, Afganistanis ning avaldanud artikli USA kindral Wesley Clarkist, kelle sõnul plaaniti kõiki neid sõdu Pentagonis juba üle kümne aasta tagasi.

9)      Pakume lugemiseks vaimset maailma avardavaid artikleid, mis räägivad muu hulgas sellest, et tuleb teha seda, mida sa armastad (ja lõpetada töö, mille tegemist sa vihkad), sisetunde usaldamisest ja sellest, kuidas tavakool meid kõiki ühesarnaseks võib muuta.

10) Räägime huvitavatest avastustest teaduses. Näiteks avaldasime kokkuvõtte teaduslikust uurimistööst (artikkel 1, artikkel 2) selle kohta, et meie universum ja reaalsus võib olla suur arvutisimulatsioon. Et mitte mõistete ja faktide osas eksida, lasime need artiklid üle toimetada Tartu Ülikooli juures doktoritöö kaitsnud füüsikul. Samuti meeldib mulle artikkel ühest iidsest elektripistikut meenutavast muistisest, mille kohta ükski teadlane eriti sõna ei julge võtta.

 

Olulisi ja põnevaid teemasid on veel sadu, leiate need kõik ühest kohast – aadressilt www.telegram.ee.

 

Soovin teile kõike head ja loodan, et me saame koos muuta Eesti teotahtelisemaks, julgemaks, avatumaks, empaatiavõimelisemaks ja korruptsioonivabamaks paigaks, kus meie lastel on parem ja õnnelikum tulevik. Selle pärast me Telegrami teemegi.

Kogu Telegrami toimetuse poolt täname südamest EAS-i, kes meid ülejäänud meediaga võrdsena võttis ja meile võimaluse andis.

 

Lugupidamisega
Mariann Joonas
Telegrami peatoimetaja

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt