Hando Tõnumaa: Mul on ideaalne plaan pagulaste probleemi lahendamiseks

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

11. september 2015 kell 13:48



imaginaryÜtlen esimese asjana kohe ära, et mina ei soovi ega oota pagulasi Eestisse ning niipalju, kui ma olen aru saanud, ei soovi seda ka teised kaasmaalased, seega me saame järeldada, et me oleme selles osas üksmeelel. SIISKI lisan siia järele kohe ära, et mina ei soovi pagulasi siia seetõttu, et ma ei tahaks pagulasi näha ka teistes riikides – ma usun, et inimkond on võimeline eksisteerima ka nii, et pagulasi ei tekiks üldse. Ja kui me vaatame suuremat pilti, siis peaks olema ilmselge, et n-ö pagulasi toodab korrumpeerunud süsteem, mis vajab oma eksisteerimiseks pidevat sõjategevust ja pidevat rahva hirmutamist. Kaine mõistus saab aru, et meie kõigiga mängitakse, kuid enamus pole võimeline kainelt mõtlema ning seetõttu soovin ma teid viia ajas tagasi täpselt 14 aastat – hetke, kus asub võti pagulaste ja ka kõikide teiste probleemide lahendamiseks.

 

Minule on korduvalt ette heidetud, et ma endiselt räägin muinasjutust, mis kannab nime 9/11, aga mina väidan endiselt, et me peame viima 11. septembri sündmused avalikku arutellu – valitsusse, „Aktuaalsesse kaamerasse”, Delfisse, Postimehesse, Kuku Raadiosse, Vikerraadiosse, Kanal 2-te, TV 3-e, Arvamusfestivalile, saatesse „Olukorrast riigis” jne, sest tänase päevani pole ei Eestis ega ka mitte üheski teises riigis võetud päevakorda ajaloo üht suuremat valet, mis määriti pähe tervele inimkonnale. Iga kord, kui ma üritan rääkida 9/11-st, siis üritavad argumenteerijad sellest teemast kuidagi välja vingerdada, öeldes, et see pole oluline. Kokkuvõttes on nii, et enamik inimesi, kes enda arust justkui uurivad asju ja on kõigega kursis, on ikkagi n-ö kiiruudise tarbijad: nad tahavad, et neile oleks kiiresti kogu info öeldud, muidu nad ei saa aru. Keegi meist ei vaidle selle üle, et 9/11 oli tohutu vandenõu ja vale, me kõik teame seda, aga probleem on selles, et enamik inimesi ei teadvusta seda. Teadmine ja teadvustamine on kaks täiesti erinevat asja. Just seetõttu ei teadvusta enamus ka pagulaste probleemi tagamaid. Et seda teadvustada, pean ma paluma veelkord teie tähelepanu 11. septembri terrorirünnakute osas ja esitan teile väikese mõtlemisülesande.

Mis teie arvates sellel saatuslikul päeval juhtus Ameerika Ühendriikides? Kas Sina arvad, et mingi habemega mees, kes elas tuhandete kilomeetrite kaugusel ühes koopas, suutis kaaperdada neli reisilennukit ja hävitada terve WTC kompleksi New Yorgis? Kuidas analüüsid Sina 9/11 sündmustele järgnenud geopoliitilisi samme? Kas Sul on veel meeles, et peale 9/11 kuulutasid USA ja liitlased (Eesti nende seas) sõja Afganistanile ning Iraagile, kus kokku tapeti üle miljoni inimese mõlemas riigis? Kuidas Sulle tunduks, kui USA süüdistaks Eestit 11. septembri terrorirünnakute korraldamises? Kuidas Sulle tunduks, kui USA ja liitlased pommitaksid Eesti maatasa ja tapaksid miljon eestlast? Sest reaalsuses just niimoodi juhtuski, ainult sõna “Eesti” tuleb asendada sõnaga “Iraak” või “Afganistan”.

Mõtle selle peale, et Eesti valitsus ja president, Eesti sõjavägi ja meedia, kõik õigustasid tapatöid Iraagis ja Afganistanis, aga täna me kõik teame, et 9/11 oli sisetöö. Ja see kõik toimus maksumaksjate rahadel ehk Sina, kes Sa seda artiklit hetkel loed – Sina või Sinu vanemad aitasid kinni maksta miljonite süütute inimeste tapmise ja nende kodude hävitamise. Jah, ma saan aru, et meile kõigile valetati ja me ei osalenud nendes tapatöödes ja selle rahastamises teadlikult. Aga täna on olukord täpselt sama – need tegelased, kes korraldasid 9/11, just need samad tegelased survestavad meid vastu võtmast pagulasi. Seega küsimus suurele ringile on: mis tuleks teie arvates teha, et Eestit säästa pagulastest?

Mina pakun välja ja olen seda teinud juba viimased kaks ja pool aastat Telegrami vahendusel ilmunud artiklite näol, et me peame viima 9/11 sündmused avalikku arutellu, et välja selgitada, mis tegelikult juhtus 11. septembril 2001. aastal. Kes selle korraldas? Miks? Kuidas? Kes aitas kaasa? Mis sellele järgnes? Miks pasundasid kõik meediakanalid üle maailma, et Afganistani koopas olev habemik selle korraldas? Mis on riigimeedia roll propaganda ja viha külvamisel inimestele üle maailma?

Kui me suudame 9/11 viia avalikku arutellu, siis see, mis sellele järgneb, aitab säästa meid ka pagulastest, GMO toidust, chemtrail’idest, valitsuse korruptsioonist, orjanduslikust pangandussüsteemist jne, sest need kõik asjad (vandenõud) on omavahel seotud. 9/11 on selle kõige võti. Seega, senikaua kuni me väldime 9/11 teemat, senikaua me ei pääse ka pagulastest!

 

Hirm halvab mõtlemisvõime

Möödunud suvi tõestas, kuivõrd suur mõju on meedial rahva meeleolu ja arvamuse kujundamisel. On ilmselge, et see osa rahvast, kes tarbib peavoolumeediat ja vaatab tänase päevani oma kodus televiisorit, ei ole endale teadvustanud, mis maailmas toimub, sest nad on lasknud oma arvamust mõjutada valitsuse propagandal, mille nad on enese teadmata oma enda maksurahadega kinni maksnud. Palun küsige ise endilt, kas te olete pahased selle peale, et Eesti on vastu võtmas tumedanahalisi inimesi? Või selle peale, et nad on moslemid? Või selle peale, et nad on pagulased? Või selle peale, et riik plaanib pagulastele määrata toetused, mis on suuremad kui toetused oma rahvale? Või hoopis selle peale, et riik üldse plaanib pagulasi vastu võtta? Kas te oleksite närvis ja viha täis, kui pagulaste sildiga saadetaks siia näiteks hollandlasi? Või arvad sa, et pagulane tähendab terroristi, kes oma muude tegevuste kõrvalt hakkab eesti naisi vägistama?

Kui me räägime pagulastest, kes on sõjapõgenikud, kas siis mitte ei ole inimlik võtta vastu inimesi, kes põgenevad sõja eest? Seda enam, et Eesti sõdurid ise löövad kaasa nendes piirkondades, kus sõda käib. Toonitan siinkohal, et mitmed endised Eesti sõdurid teenivad täna oma palka eraarmeedes ja seega saab öelda, et eesti mehi sõdib ka sellistes piirkondades, kus liitlasvägesid ei pruugi isegi olla. Küsisin hiljuti ühelt ajateenijalt, et kui Eestis algaks sõda, kas ta siis läheks ka rindele. Ta vastas: “Päris lähekski, ma paneks esimese praamiga Rootsi.” Aga too sama noormees ise jagas oma Facebookis mingit propagandaartiklit, millest sai välja lugeda, et mitte ükski pagulane pole siin teretulnud. Täpselt samamoodi mõtlevad väga paljud eestlased, kes ei teadvusta, mida nad räägivad või soovivad, sest nad on langenud propaganda ohvriteks. Inimesed on segaduses, neil on ebakõla omaenda arvamuse ja südametunnistuse vahel.

Samamoodi propaganda tõttu on praegu loodamas Euroopasse uut Berliini müüri – uus müür tuleb seekord Ungari ja Serbia vahele, kus suur osa rahvast on niivõrd hirmule aetud, et nad juba ise paluvad enda ümber vanglamüüri. Aga huvitaval kombel suhtub Ungari naaberriik Austria pagulaste aitamisse palju inimlikumalt, samuti ka Kreeka ja Island, mis tähendab, et propaganda mõju on piirkonniti erinev.

Olen kuulnud eestlasi ütlemas, et pagulasi vastu võtta on okei senikaua, kuni nad pole islami usku moslemid. Seega siit saame me välja lugeda, et propaganda on suutnud islami usust teha ohumärgi, kuid enamik eestlasi ei teadvusta, et islam ja kristlus on tegelikult väga sarnased – nimelt kõik religioonid on ühe ja sama religiooni erinevad väljendused/tõlgendused. Kui Sa arvad, et islam ja Koraan soovib tappa kõiki, kes ei tunnista Allahit, siis palun ürita teadvustada, et sellise ajuloputuse oled Sa saanud riigi meediast, mille Sa ise oled oma maksurahadega kinni maksnud. Alles mõni aeg tagasi polnud suurem osa eestlastest kunagi kasutanud oma sõnavaras termineid nagu islam või pagulane.

Kas sa teadvustad, mis on ühist 9/11 terrorirünnakutega, Londoni 7. juuli pommirünnakutega, Madridi rongipommitamisega, Bostoni maratoni pommirünnakutega ja Charlie Hebdo Pariisi-tulistamisega lisaks sellele, et need kõik olid libaoperatsioonid? Vastus: kõigi nende terroriaktide korraldamises süüdistati islami äärmuslasi. Ehk puust ja punaselt, juhul kui miskit jäi arusaamatuks: globaalne salavalitsus on korraldanud viimase 14 aasta jooksul hulgaliselt terroriakte ning salavalitsusele kuuluv peavoolumeedia on teatanud rahvale, et need korraldasid islami usku moslemid. See tähendab, et terve selle sajandi jooksul on inimesi üle maailma stabiilselt programmeeritud arvama, et nad peaksid kartma moslemeid, kes on teada-tuntud terroristid. Seedi seda korra rahulikult ja ürita teadvustada, mida see tähendab, loe artikkel mitu korda läbi, kui miskit jääb ebaselgeks.

 

Aga misasi on äärmusrühmitus ISIS?

ISIS on samamoodi globaalse salavalitsuse poolt loodud terroriorganisatsioon, nagu seda oli Al Qaeda. Kas Sa mäletad veel, et kunagi ammu eksisteeris selline islami äärmusrühmitus nagu Al Qaeda ja Taliban, mida juhtis üks habemega mees Afganistani koopast? Point on selles, et kui rahvas hakkas teada saama, et 9/11 terrorirünnakud olid hoopis sisetöö, siis ei saanud Al Qaedaga enam inimesi hirmutada. Sellepärast muudeti selle rühmituse nimi ära ja uueks nimeks pandi ISIS – nõnda on lihtsam massidele selgeks teha, et islami usku moslemeid tuleb karta. Kui sa pole kursis sellega, et ISIS on USA salaluure CIA ja Iisraeli salaluure Mossadi ühisprojekt, siis võid end kurssi viia selle artikli abiga siin. Ja kui Sa soovid Telegrami artiklite asemel muid allikaid, siis palun ava oma otsingumootor ja trüki sisse “ISIS CIA”. Vaata vahelduseks ka videot, kus Hillary Clinton tunnistab, et nemad ise lõid Al Qaeda.

Seega, kokkuvõtteks ürita teadvustada, et ISIS-st rahastab, toetab ja varustab globaalne salavalitsus ise maksumaksjate rahadega. Kui Sulle võib jääda ebaselgeks, et mis on selle kõige mõte, siis vastuseks on, et süsteem vajab pidevat vaenlast. Me kõik peame olema pidevas hirmus, et kusagil on moslemitest islamiusulised terroristid; me kõik peame käima sõjaväes, et õppida end kaitsma vaenlase eest, aga nad (salavalitsus) ei ütle meile, et nemad ise rahastavad ka vaenlast, kelle vastu me sõdima peame. Palun loe uuesti läbi George Orwelli romaan “1984” ja pilt läheb palju selgemaks. Nad üritavad meid programmeerida arvama, et sõjad on paratamatu nähtus ja et meil pole valikuvabadust. ISIS-e puhul pole tegemist mitte vähemalgi määral islami usuga, soovitan lugeda avaldust, mille koostasid islami õpetlased seoses ISIS-ega.

 

Moslemid Rootsis

Rootsi võttis aastakümneid tagasi vastu hunniku moslemeid, olles nõnda eekujulik tulevikuühiskonna etalon, kuid tänaseks on kunagisest ideaalühiskonna plaanist alles jäänud vaid hale vari; riigi linnad on tumedaid täis, kes riigi toetusel elavad ja ringi laaberdavad, vägistavad naisi, röövivad ja omavad 8 korda suuremat iivet kui valgenahalised põliselanikud – selline on paljude arvamus. Kas meie naaberriigis on kõik tõesti niivõrd hullusti, polegi antud kontekstis kõige olulisem, kuid tähtis on teadvustada, et salavalitsus tegi Rootsist katselabori, vaatamaks, mis juhtub, kui tuua täiesti erinevast kultuuriruumist ja rassist inimesi teise riiki, maksta kinni nende elamine, aga mitte tegeleda integratsiooniga. Tulemus on käes: Rootsi on lõhestunud. Aga mida enamik inimesi ei teadvusta, on see, et see oligi kogu asja eesmärk! Just sellel samal põhjusel plaanitakse ka Eestisse tulevatele pagulastele määrata suured toetused jne, sest see meetod toimib ideaalselt ühiskonna lõhestajana. Ja kui Sa küsid, miks on see vajalik, siis vastuseks on see, et rahvas ei saaks aru, kes on tema elukvaliteedi ära rikkunud. Seega, küsi nüüd endalt uuesti, et mille peale Sa täpselt pahane oled?

Kas sa oled pahane pagulaste peale või valitsuse peale, kes saab oma käsud ja juhtnöörid nendelt samadelt tegelastelt, kes korraldasid 9/11 rünnakud? Meie kikulipsuga tola on otsene jooksupoiss 9/11 korraldajatele, kelle ülesanne on teha teile meeldivat nägu ja olla moodne säutsuja, et rahvas ei uuriks seda, mis juhtus 11. septembril; et rahvas ei uuriks, kes on selle taga, et meile pagulasi saadetakse.

Seega ma üritan umbes 100. korda öelda kõige lihtsamal viisil kõikidele eestlastele: meie lähiajalugu kõige enim raputanud ja meid kõiki mõjutanud sündmus – 11. septmebri terrorirünnakud 2001. aastal oli globaalse salavalitsuse sisetöö ning et Eesti valitsus, Eesti president, Eesti meedia ja Eesti sõjavägi saavad oma käsud ja juhtnöörid samadelt tegelastelt, kes korraldasid need 9/11 terrorirünnakud. Senikaua kuni me seda teemat avalikkuse ette ei too, ei muutu mitte midagi.

Te saate oma pagulased, saate oma vägisi läbisurutud seadused, saate GMO toidu, saate taeva pritsimise, saate kohustuslikud vaktsiinid, saate kiibistatud ühiskonna, saate massilised jälitussüsteemid, saate libaoperatsioonid, saate tehisintellekti, saate CO2 maksu ja sanktsioonid jne, jne. Siia listi võib panna veel sadakond asja, mida keegi meist ei soovi. Aga mida te näiteks ei saa, on taskukohane ja seaduslik kanepiõli ehk imerohi, mis ravib vähki. Küll aga saate keemiaravi ja igasuguseid sõltuvust tekitavaid ravimeid, mis kedagi mitte kunagi terveks ei ravi. Ma ei oska seda enam veel lihtsamini ära seletada. Muide, see summa, mille Eesti riik on kaitsekulutuste näol kulutanud nähtamatu vaenlasega võitlemiseks ja propaganda õhutamiseks, võimaldanuks näiteks suuremaid lastetoetusi. 2012. aasta eelarves moodustasid kaitsekulud 340,88 miljonit eurot ja 2013. aasta eelarves 361,36 miljonit eurot.

Eestis elab suhtelises vaesuses umbes 40 000 last – pole midagi imestada, et inimesed on pahased pagulaste toetamise peale, kui oma lapsed elavad näljas. 360 miljonit jagatud 40 000-ga, see teeb igale lapsele 9000 eurot aastas. Kui see summa jagada aga kõikide Eesti laste vahel, s.o umbes 245 000 last, siis saaks iga vanem lapse pealt lisatoetust 1470 eurot aastas. Ja nad arutavad veel kaitsekulutuste 2% riigieelarvest tõstmist 3% peale!

 

Mida ma pean silmas globaalse salavalitsuse all?

Juba aastatuhandeid on maailma salaja kulisside tagant juhtinud väga väike grupp tegelasi, kes omavad kontrolli riikide valitsuste üle. Kui sa pole sellest mitte midagi kuulnud ja arvad tõsimeeli, et Obama või Putin või Ilves või Merkel või ükskõik kes muu riigipea on kuidagimoodi ise ennast üles töötanud ja nüüd ajab täiega riigi asja, siis Sa eksid rängalt. Soovitan Sul otsida järgmisi termineid, kui see teema Sulle huvi pakub: New World Order, Suur Vend, illuminaadid, vabamüürlased, sionistid, Rothschildid… Heal lapsel on mitu nime. Lühidalt öeldes, maailmas tõmbavad niite tegelased, kellest rahvas ei tea mitte midagi ning igasugused Obamad ja Putinid jne on lihtsalt käpiknukud, kes kõik alluvad püramiidi tipus olevale kõikenägevale silmale. Näiteks USA ja Venemaa ei ole omavahel vaenlased riigi kõige kõrgemal astmel, kus võtmepositsioonidel tegutsevad lähedaste sidemetega vabamüürlased. Seda kõike teadvustades ei tundu enam kummaline, miks pole näiteks Venemaa öelnud välja, et 9/11 oli sisetöö, sest tegelikult on see globaalne koostöö.

Selle sama globaalse salavalitsuse heaks töötab ka Eesti valitsus ja president; nad omavad kontrolli globaalse peavoolumeedia üle, sõjatööstuse üle, panganduse üle, naftamaardlate üle jne. Salavalitsuse plaan näeb ette välja suretada kõik väikeärid ja väiksemad maa-asulad, et rahvas oleks sõltuvuses suurkorporatsioonidest. Nemad tõstavad suuri inimmasse ühest maailmaosast teise, et lõhkuda ja lõhestada ühiskondi. Nemad suruvad Sulle peale rassiviha; nemad ütlevad, et Sina pead minema valima, et süsteem koos püsiks ja nemad kasseerivad Sinult makse ning nemad hoolitsevad selle eest, et igal riigil oleks kindel vaenlane, kelle vastu sõdima peab. Sellel pole vahet, mis riigis Sa elad, süsteem on ühesugune kõikjal ja nõnda on see kestnud juba tuhandeid aastaid. Võtame näiteks Kreeka. Kas te teate, millega hirmutatakse kreeklasi? Mina seda ei teadnud, aga üks mu tuttav, kes veedab palju aega Kreekas, ütles mulle, et kreeklasi hirmutatakse Türgiga. Väidetavalt võib Türgi neile iga hetk kallale tulla – täpselt nii, nagu meile võib iga hetk Venemaa kallale tulla.

 

Kuidas tunda ära terroristi?

Terrorist on inimene, kes korraldab terrorirünnakuid või terroriseerib ja hirmutab teisi inimesi. Me teame, et terrorirünnakuid korraldab globaalne salavalitsus ise oma piiramatu eelarvega ja massimeedia abiga on seda kõike väga lihtne rahvale pähe määrida. Lisaks sellele on olemas ka sellised terroristid, kes ise pomme ei pane, aga hirmutavad rahvast. Eestis on üheks selliseks tegelaseks erukindral Ants Laaneots, kes hirmutab eestlasi tulevaste terrorirünnakutega – “Erukindral: terroristide saabumine on ilmselge, küsimus on vaid selles, palju neid saabub”. Palun lugege selle mehe sõnu ja öelge, kas mina eksin, kui ma väidan, et Ants Laaneots ise on terrorist? Laaneots väidab, et peagi tulevad Eestisse terroristid. Kuule, mees, millest sa räägid? Kas sa ei tea, et 9/11 oli sisetöö ja terroriste toodab salavalitsus ise? Või kas sa ise oled salavalitsuse üks Eesti agentidest rahva hirmutamisel ja arvamuse kujundamisel? Sina ja kõik sinusugused lambaantsud tuleb võtta vastutusele oma sõnade ja tegude eest, sest teie tegelete rahva terroriseerimisega väljamõeldud vaenlastega!

Lisaks ma palun lugejal pöörata tähelepanu tõsiasjale, et mitte ükski Eesti poliitik ega erakond ei paku mitte kunagi välja lahendusi sõjakriiside lõpetamiseks, vaid nad kõik pooldavad veel suuremat sõjalist eelarvet ja nõuavad Eestisse NATO sõjabaase. Palun öelge mulle, mida teevad need debiilsed sõjalennukid Eesti taevas? Kelle eest te meid turvate, kui kõik terroriaktid on teie endi korraldatud? Ärge tulge mulle rääkima mingist Venemaa ohust, kes samamoodi korraldab omaenda rahva peal libaoperatsioone; Venemaa ja USA on mõlemad maailma suurimad sõjatehnika tootjad – sõjatööstus on naftatööstuse kõrval suurim äri maailmas, seega üritage teadvustada, et senikaua, kuni relvade pealt on võimalik raha teenida, senikaua kestab lõputu sõda ja globalistidel pole vahet, kes on sõjas kaotaja või võitja, sest nemad kontrollivad kõiki osapooli.

 

Kokkuvõtteks

Ma usun, et olen piisavalt selges eesti keeles kirjeldanud hetkeolukorda ja pakkunud välja ka lahenduse. Kui kellelgi jäi midagi arusaamatuks, siis palun saada mulle e-kiri, ma võin selgitada detailsemalt ka. Kui Sa arvad, et ma eksin mõnes oma väites, siis palun kirjuta mulle. Mulle pole tänase päevani peaaegu mitte ükski inimene öelnud, et tema usub ametlikku teooriat 9/11-st. Ainukesed, kes seda mulle öelnud on, on Vilja Savisaar-Toomast ja Ene Ergma. Kujuta ette, mis tripp neil veel käib. Väga rets! Vilja ega Ene kumbki polnud väidetavalt kuulnudki Telegrami uudisteportaalist, kumbki neist polnud vaadanud minu dokfilmi “Ulmefilm” (www.ulmefilm.ee), aga mõlemad lubasid seda teha ja mulle teada anda, mis nad sellest arvavad, kuid seda pole nad teinud tänase päevani. See tähendab, et meie (rahvas) ei saa lootma jääda poliitikute peale.

“Kas poliitikud on kinnimakstud, ajupestud või liiga arad, et nad nendest teemadest ei räägi?” küsid Sa. Kokkuvõttes pole sellel isegi vahet, oluline on teadvustada, et poliitikud ja valitsus aitavad sellel haigel süsteemil eksisteerida, aga me kõik saame aru, et see on vale. Selles süsteemis oleme me kõik ohvrid, kelle eludega mängitakse,  sõltumata meie nahavärvist, rahvusest, kultuurist ja religioonist. Just sellepärast pole ka erilist vahet, kas Vao pagulaslaagri tulekahju oli sisetöö või mitte – sest süsteem saab sellest energiat nii või teisiti.

Tõe otsimise liikumises ei ole liidreid. Sina, kes Sa seda teksti siin loed, oledki liider. Nende käes on kõik rahalised ressursid ja nende käes on suurmeedia, aga mida neil ei ole, on rahvas – siin tulemegi mängu meie, sest selle haige süsteemi saame ära lõpetada ainult tehes koostööd. Seega me peame kõik tulema kokku ja alustama sellest, mille üle me ei vaidle ehk sellest, milles me oleme üksmeelel ja selleks on 9/11. Me peame survestama peavoolumeediat niivõrd tugevalt, et nad hakkaksid neid teemasid samuti kajastama. Tore oleks näha, kui näiteks Delfi avaldaks selle sama artikli oma lehel, see oleks juba väga suur algus. Kui salavalitsus paljastatakse, siis ehitame oma kodumaa üles paradiisiks ja kõik need, kes läksid olude sunnil Soome või mujale leiba teenima, saavad ilusti koju tagasi tulla. Samamoodi lähevad siis ka need õnneotsijatest pagulased oma kodumaale tagasi.

 

Kõige olulisem!

Paljud kardavad, et valge rass sureb välja, sest moslemitel on väidetavalt kordades suurem iive kui valgetel. No aga keda siin süüdistada saab, kui valged ei soostu niivõrd palju lapsi tegema kui tumedad? Võib-olla on see geneetiline eripära, aga on ilmselge, et rasside segunemisel kaobki ühel hetkel valge rass ära. Seda nimetatakse evolutsiooniks. Samas näitavad viimased uuringud, et inimkonna ürgkodu on Aafrikas ning esimesed inimesed olid tumedanahalised ja alles hiljem tekkis heleda nahavärvi mutatsioon. Järelikult on väga tõenäoline, et kui kunagi valge rass välja sureb ning alles jäävad ainult tumedad, hakkab ühel hetkel taaskord tekkima heleda nahavärvi mutatsioon. Seega, kogu see nahavärvi karussell on täiesti ebaoluline lambi-teema, seda enam, et Sina ei ole Sinu füüsiline keha, vaid hing – igavene teadvus, kes hetkel kasutab füüsilist kesta siin reaalsuses eksisteerimiseks ja kogemusi ammutamiseks.

Sellepärast pole mitte mingit vahet sellel, mis värvi on kellegi nahk, sest see ei muuda mitte midagi sinu hinge jaoks. Mina küll pole uhke selle üle, et ma olen valgenahaline ja ma poleks uhke ka, kui ma oleksin tumedast rassist, sest see on täiesti ebaoluline teema. Ja kuna nahavärvide segunemine on loomulik evolutsioon, siis võiks sama hästi olla pahane selle üle, et hetkel on aasta 2015, mitte näiteks 1700.

Sinu hing on teinud teadliku otsuse siia reaalsusesse tulla arenema ja õppima ning kui Sa oled pahane näiteks pagulaste peale, siis see tähendab, et Sinus on endiselt viha ning Sa alles oled teel tasakaaluni enda sees. Kui Sina aga ei soovi pagulasi Eestis näha, siis see on teine teema ja sellega saame üheskoos tegeleda, nagu ma eelnevalt seletasin. Oma viha ja hirmudega peaks aga igaüks individuaalselt tegelema, mitte neid teiste peal välja elama.

Kaunist 11. septembri 14. aastapäeva teile kõigile.

 

Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt