Tuhanded inimesed avaldasid nädalavahetusel Londonis meelt koroonahulluse vastu

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

27. aprill 2021 kell 10:17



Foto: ekraanikuva

“Me oleme ärkvel ja meid tuleb üha rohkem”, “Peatage koroonahullus”, “Koroona on pettus” jt teised sarnased sõnumid seisid plakatitel, mida kandsid tuhanded inimesed, kes nädalavahetusel (25. aprillil) “Unite For Freedom” (Ühinegem vabaduse nimel) nimelisel rongkäigul Londonis meelt avaldasid. Sarnaselt Eestile pole ka Suurbritannias olnud valitsuses koroonateemadel erilist debatti või opositsiooni ja nõnda tunneb suur osa rahvast, et neid ei esinda valitsuses mitte keegi, vahendab Sky News.

 

Kuigi Suurbritannia “läks lahti”, siis suuremad kogunemised ja siseruumides kogunemine on seal endiselt keelatud, kuid see ei takistanud tuhandeid inimesi oma meelt avaldamast, sest nende hinnangul on koroona puhul tegemist pettusega ja seega on kõik piirangud ja keelud täiesti õigustamata. Meeleavaldajate hinnangul on maailmas aset võtmas ajaloo suurim inimkonna vastane vandenõu ja meditsiiniline pettus, mille eesmärgiks on luua n-ö digitaalne koonduslaager ja täielik kontrollühiskond.

Protestijad on arvamusel, et kõik koroonapiirangud on inimõiguste vastased ning üheskoos seistakse vaktsiinide, maskide ja tervisepasside vastu, teatab Reuters. Peavoolumeedia kohaselt osales meeleavaldustel ca 10 000 inimest, üheskoos hõisati “Vabadus” ja “Võtke maskid eest”.

Kuigi meeleavaldus kulges lõbusas meeleolus, toimus siiski ka rüselusi, sest mõned maske kandvad politseinikud kasutasid mõttetut vägivalda rahva peal. The Telegraphi sõnul arreteeriti massiivsel meeleavaldustel vaid ca 30 inimest.

 

Allikad: lingid ja videod artikli sees

 

Toimetas Hando Tõnumaa

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt