Ajatu: Kõik 9/11 terrorirünnakute lennukivideod on võltsitud!

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

11. september 2018 kell 6:55



Kuigi suur osa eestlastest on kursis, et 11. septembri terrorirünnakud olid USA valitsuse ja globaalse eliidi korraldatud sisetöö (libaoperatsioon), siis enamus ei tea, et kõik Maailma Kaubanduskeskuse (World Trade Center – WTC) kaksiktornide rünnaku lennukivideod on võltsitud ning et ükski lennuk ei sõitnud WTC kaksiktornidesse.

Kui toime pannakse mingisugune kuritegu või aset leiab suuremat sorti õnnetus/katastroof, siis see piirkond suletakse, et uurijad saaksid hakata läbi viima juurdlust juhtunu väljaselgitamiseks. Nõnda aga ei tegutsetud ajaloo ühe suurima sündmuse puhul, vaid kohe pärast seda, kui WTC tornid „kokku kukkusid”, hakati likvideerima kõiki sündmuse asitõendeid. Raskeveokite kolonnid ning ekskavaatorid ja traktorid alustasid ööpäevaringset koristustööd, mis kestis mitu nädalat, likvideeriti kõik asitõendid välja arvatud üks allikas – videomaterjalid. Käesolevas artiklis me ei keskendu sellele, kes korraldas 9/11 terrorirünnakud või millist tehnoloogiat kasutati hoonete hävitamisel, vaid analüüsime videomaterjale ja telepilti, mida telekanalid 2001. aasta 11. septembril maailmale edastasid.

Tänane “Ajatu” ilmus algselt Telegrami 5. paberajakirjas 2016. aasta sügisel.

 

Meile räägitakse (9/11 ametlik versioon), et 19 islamiäärmuslast kaaperdasid 11. septembri hommikul neli reisilennukit. Kaaperdajad kasutasid tavalisi vaibanugasid, et tappa nelja lennuki piloodid ja võtta ohjad üle. Kõik lennukid viidi kursilt kõrvale ning esimene neist, American Airlinesi lend nr 11 lennutati New Yorgi Maailma Kaubanduskeskuse Põhjatorni kell 8.46 hommikul. Natuke rohkem kui veerand tundi hiljem, kell 9.03, lennutati Lõunatorni United Airlinesi lend nr 175. Kell 9.43 teatati, et kolmas lennuk, American Airlinesi lend nr 77 on sisse lennanud Pentagoni. Ning kell 10.03, et United Airlinesi lend nr 93 on alla kukkunud Shanksville’is, Pennsylvanias.

 

Mida tähendab videotöötlus?

Videotöötlus tähendab oma filmiklipi mistahes muutmist. Näiteks saab kaks või enam videot panna kokku ühte kaadrisse. Samuti saab videost kustutada kõike ebavajalikku või lisada objekte ning eriefekte näiteks ühest videost võtad tausta ja teisest mingi konkreetse objekti, mille kokkupanekul jääb mulje, et see objekt oli tõepoolest esialgses kaadris. Tänapäeva videotöötlusprogrammid on niivõrd head, et tavainimest on väga lihtne ära petta. Ka 9/11 lennukivideod on kõik töödeldud ehk lihtsustatult öeldes võltsitud, seda tõestavad multifilmilikud efektid, vigane füüsika ja inimlikud vead.

11. septembri terrorirünnakute ametliku versiooni kohaselt rammis terroriorganisatsiooni al-Qaeda (praegu nende asemel sama vaenlast esindamas ISIS) kaaperdatud lennuk, American Airlinesi lend nr 11, kell 8.46 WTC Põhjatorni New York Citys. Kohe olid kõik suuremad telekanalid sündmust kajastamas ja kui veerand tundi hiljem rammis teine kaaperdatud lennuk WTC Lõunatorni, jõudis sündmus juba telekanalite otse-eetrisse. Või kas ikka jõudis?

Mida enamus inimesed ei tea, on see, et kuigi kõik viis suuremat USA telekanalit – ABC, NBC, FOX, CNN ja MSNBC olid oma helikopteritega tiirutamas ümber põleva WTC torni ja edastamas telepilti, siis ainult üks (!) telekanal suutis teist torni ramminud lennukit kuvada otse-eetris. Kõikide teiste telekanalite kaamerad olid sel hetkel suunatud juba põleva torni poole ja kui teine lennuk WTC Lõunatorni rammis, jäid telekanalite kaameratesse ainult plahvatuse leegid.

Kuigi 11. september 2001. aastal oli New York Citys täiesti selge päikesepaisteline päev, siis kummalisel kombel edastasid telekanalid väga udust ja sombust telepilti. Seda põhjustas videopildi töötlemine otse-eetris. Kõikides videotes on näha ähmast WTC torni ja väga eredat taevast tagaplaanil või vastupidi selgelt on näha, et kontrast on liiga tugev. Ühes videos on näha suitsevaid WTC kaksiktorne ja tagaplaanil olev Verrazano sild liigub ühest pildi nurgast teise – see tähendab, et siin kasutati mitmekordseid video kihte üksteise peal, et kogu pettust edastada.

Kas alumiiniumist lennuk saab lennata läbi teraskonstruktsioonidega hoone ja tulla teiselt poolt ühes tükis välja?

Telekanal WNYW (FOX 5) suutis saada teist torni ramminud lennuki otse-eetris kaadrisse. Sellest kurikuulsast videost näeme, et sündmust kajastanud helikopter asus WTC tornidest mitme kilomeetri kaugusel, terve New York City on ilusti kaadris ja taevas pole näha ühtegi lähenevat lennukit. Siis aga suumib kaameramees pilti

Palun oota...
TEGEMIST ON TASULISE ARTIKLIGA, EDASI LUGEMISEKS PALUN VALI MAKSEMEETOD


Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt