Telegrami uudised (nädal 10): meediatants koroonameetmete, Pfizeri dokumentide ja Ukraina sõja ümber

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

15. märts 2022 kell 16:26



Foto: kollaaž / Canva.com

Teie ees on Telegrami uudised ajavahemikust 7.-13. märts. Euroopa riigid tühistasid riburadapidi koroonameetmeid, ka Eesti valitsus andis lõpuks mõista, et ka Eestis võivad need peagi lõppeda, kuigi maskikohustusest loobuda veel ei tihata. Nagu me teame, on mask orjuse sümboliks.

 

Jätkus ka sõda Ukrainas ja inimeste infoga ülekülvamine ning ettesöödetud vandenõuteooriate sõjapropaganda tõeseks osaks tunnistamine.

 

1

Piirangute kaotamisest teatasid näiteks Iirimaa, kus kadus nii koroonapass kui ka maskikohustus…

https://www.telegram.ee/maailm/iirimaa-kaotas-koik-reisipiirangud-riiki-paaseb-nagu-enne-koroonat

ja Belgia, kus loobuti vaktsiinipassist ja maskid jäid rahvarohkemates olukordades soovituslikuks…

https://www.telegram.ee/maailm/belgia-koroonameetmed-on-suures-osas-loppenud

 

2

https://www.telegram.ee/eesti/koroonapassist-on-loobunud-11-riiki-kus-vaktsineerituid-on-eestiga-vordselt-voi-vahem

Postimees kirjutas aga, et Eesti on jäämas viimaseks Euroopa riigiks, kus jätkub siseriiklikult karm koroonapassi poliitika

Artiklis tuuakse välja, et koroonapassist on siseriiklikult loobunud lausa 11 riiki, kus vaktsineeritute osakaal on Eestiga võrdne või madalam.

 

 3

https://www.telegram.ee/eesti/kaja-kallas-piirangud-saab-kaotada-sel-voi-jargmisel-nadalal-aga-miks-mitte-juba-homme

Naistepäeval teataski Kaja Kallas, et juba varsti saab koroonapassist loobuda ka Eestis

Siinjuures olevat näitajaks müstiline number 25 ehk raske koroonaga haiglasviibijate arv, millele ei andnud ei Kaja Kallas ega ka Tanel Kiik mingisugust teaduslikku seletust.

Lisaks leiab valitsus, et maskikohustus üle 12-aastastele peab avalikes siseruumides säilima ka siis, kui teised piirangud lõppevad.

 

4

https://www.telegram.ee/eesti/martin-kadai-maski-kandmine-peaks-olema-soovitus-sest-kohustuse-toendus-on-nork

Tõendus maskikohustuse vajalikkuse kohta on nõrk ja tegu võiks olla pigem soovitusega, ütles ERR-ile õiguskantsleri nõunik Martin Kadai.

“Valdavalt on tõendus metoodiliselt puudulik või oluliste metoodiliste lünkadega ja see viitab sellele, et maskikandmisel elanikkonna hulgas võib olla mingi kasuefekt viiruse leviku pidurdamisel, aga pigem on see efekt tagasihoidlik või mõõdukas,” lausus Kadai.

Kadai sõnul kehtivad tervisekäitumise puhul valdavalt soovitused ja karistustega ei hirmutata. “Me ei kohusta inimesi pesema käsi või hambaid ja käituma tervislikult. See põhineb teavitustööl, terviseedendusel ja on soovituslik – keegi selle üle järelevalvet ei tee ja kedagi ei hirmutata rahatrahvide, sanktsioonide ja muu sellisega,” lausus ta.

Kadai sõnul tekib nõrga tõendusmaterjali puhul ka juriidiline ja eetiline küsimus, et kas sellisel juhul saab üldse midagi kehtestada.

 

5

https://www.telegram.ee/maailm/altkaemaks-pfizeri-dokumendid-biontech-maksis-fda-le-ligi-3-mln-dollarit-covid-19-vaktsiini-heakskiitmise-eest

Pfizeri dokumendid: BioNTech maksis FDA-le ligi 3 mln dollarit COVID-19 vaktsiini heakskiitmise eest

Kuna uudised keskenduvad praegu jätkuvalt Ukraina olukorrale, siis jääb tohutu elevant otse meie elutoas enamikule märkamata. Hiljutise kohtumääruse kohaselt peab FDA avaldama iga kuu 55 000 lehekülge Pfizeri andmeid, mida kasutati koos BioNTechiga toodetud COVID-19 vaktsiini autoriseerimiseks. Pfizeri dokumentidest selgub, et BioNTech maksis FDA-le ligi 3 miljonit dollarit “ravimikasutaja tasu” COVID-19 vaktsiini heakskiitmise eest.

Üks avaldatud dokumentidest kirjeldab retseptiravimite kasutajatasu, mille BioNTech maksis FDA-le 20.04.2021 COMIRNATY COVID-19 mRNA vaktsiini eest, mille FDA seejärel 2021. aasta augustis heaks kiitis.

See “retseptiravimite kasutajatasu” oli 2 875 842,00 dollarit. Kas tegu võib olla altkäemaksuga? Sest nagu me teame, ilmneb aina enam viiteid, et FDA ei suutnud tegelikult kogu Pfizeri poolt esitatud dokumentide patakat enne müügiloa andmist põhjalikult läbi töötada.

 

6

https://www.telegram.ee/maailm/saksamaa-ja-suurbritannia-uued-uuringud-kahtlevad-vaktsineerimise-korvalnahtude-ja-suremuse-ametlikus-statistikas

Saksamaa ja Suurbritannia uued uuringud kahtlevad vaktsineerimise kõrvalnähtude ja suremuse ametlikus statistikas.

Saksamaa haigekassa ja Ühendkuningriigi suremuse riiklike andmete analüüs leidis, et vaktsineerimine ei vähendada üldsuremust – pigem on üldsuremuses märgatav tõus vahetult pärast vaktsineerimist.

2021. aasta lõpuks registreeris Paul Ehrlichi instituut (PEI) umbes 245 000 vaktsiini kõrvalmõju, kuid kõrvaltoimete tegelik arv on tõenäoliselt mitu korda suurem – nimelt sellele viitavad Saksamaa haigekassa BBK ProVita analüüsi tulemused, kirjutas Saksa päevaleht Die Welt.

“Meie arvutuste põhjal usume, et meie kindlustusvõtjate 400 000 vaktsineerimistüsistuste tõttu arsti juurde minekut on praeguseks reaalne arv,“ ütles Saksamaa haigekassajuhatuse liige Andreas Schöfbeck. “Ekstrapoleerides neid andmeid kogu elanikkonnale, oleks tulemuseks kolm miljonit juhtumit,” kommenteeris ta. Seega oleks vaktsiini kõrvaltoimete arv üle 1000 protsendi suurem, kui Paul Ehrlichi instituudi raportid näitavad.

Sarnastele järeldustele on jõudnud ka Ühendkuningriigi Queen Mary Ülikooli matemaatikute juhitud uuring.

Tegelikult kuvavad statistikaametid üle maailma ühesugust pilti: nö pandeemia ajal ei täheldatud märkimisväärset liigsuremust mitte kusagil. Hüppeline liigsuremus sai kõikjal alguse üheskoos vabatahtliku ja kohustusliku sundvaktsineerimiskampaania saatel. Ka Eestis registreeriti möödunud aastal 3000 liigsurma üle keskmise.

 

7

https://www.telegram.ee/maailm/fox-news-usa-tunnistab-et-aitab-rahastada-ukraina-biolaboreid-err-kajastab-sama

Fox News: USA tunnistab, et aitab rahastada Ukraina biolaboreid (ERR kajastab sama)

Globalistide korraldatud Ukraina sõjas ehk Suure Lähtestamise faasis nr 2 on aga ilmsiks tulnud Ukrainas asuvate ja USA rahastavate biolaborite teema, mida siiani on lääne meedia nimetanud Venemaa propagandaks.

Möödunud nädalal avaldas USA peavoolumeedia teletäht ja uudisteankur Tucker Carlson ja Fox News video, kus me näeme Ameerika Ühendriikide poliitikaküsimuste aseminister Victoria Nulandi tunnistamas Ukraina biolaborite olemasolu.

Senaator Marco Rubio küsis Nulandilt:

“Kas Ukrainal on keemilisi või bioloogilisi relvasid?”

Victoria Nuland:

“Ukrainal on bioloogilised uurimisrajatised, mille osas me oleme tegelikult praegu üsna mures, sest Vene väed võivad püüda saada nende üle kontrolli. Seega töötame koos ukrainlastega selle nimel, kuidas nad saaksid takistada nende uurimismaterjalide sattumist Vene vägede kätte, kui nad peaksid lähenema.”

VIDEO Victoria Nuland

Victoria Nuland kinnitas komitee avalikul kuulamisel vande all, et Venemaa desinformatsioon, mille kohta nad on meile päevi rääkinud, et see on vale ja vandenõuteooria ning hull ja ebamoraalne uskuda, on tegelikult õige ja täiesti tõsi.

Fox Newsi reportaazhis tuuakse välja ka asitõendid, mis kinnitavad USA poolset Ukraina biolaborite rahastust.

Huvitaval kombel on sarnase uudise avaldanud ka ERR, millega sama organisatsiooni alla kuuluv propaganda saade „Pealtnägija“ biolaborite teema mõned päevad varem libauudiseks tituleeris.

 

8.

https://www.telegram.ee/arvamus/arvamus-kui-eesmargiks-on-majandus-kokku-kukutada-siis-sanktsioonid-on-oige-kaik

Kui eesmärgiks on majandus kokku kukutada, siis sanktsioonid on õige käik

Ja lõpetuseks soovitame lugeda arvausartiklit „Kui eesmärgiks on majandus kokku kukutada, siis sanktsioonid on õige käik“, kus toome välja karmi reaalsuse: Venemaale kehtestatud sanktsioonid mõjuvad Euroopale halvemini, kui Venemaale endale.

Teatavasti näeb Klaus Schwabi ja Maailma Majandusfoorumi Suure Lähtestamise plaan ette stsenaariumi, kus ühiskonnas puudub keskklass ning kogu inimkond on 100% pandud sõltuvusse süsteemist: „Sa ei oma midagi ja oled õnnelik“. Rakendamisele tuleb täielik kontrollühiskond ühise globaalse digitaalvaluutaga, mida saavad ainult nö „hoolivad kodanikud“.

Sellise stsenaariumi elluviimiseks on vaja esmalt globaalne majandus kokku kukutada: esmalt võlts pandeemia ja siis võlts konflikt ida ja lääne vahel.

Lakkamatu hirmu all olev peavoolumeediat tarbiv „hooliv kodanik“ pole võimeline läbi hammustama, et päeva lõpuks mängivad kulisside taga ida ja lääs kokku.

Selle väite parimaks tõestus on fakt, et kõik maailma suurvõimud lavastavad üheskoos kosmoloogia pettust Rahvusvahelises kosmosejaamas.

Vaenlased maa peal, sõbrad kosmoses.

 

Need olid Telegrami uudised möödunud nädalast.

Tule kapist välja ka sina, me kõik teame, et see on hoax!

 

Allikad teksti sees

 

Toimetas Hando Tõnumaa



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt