Endine Pfizeri teadusnõunik: “teine laine” baseerub ebatäpsetel testidel, “pandeemia” on läbi”

Artikli kuulamine on saadaval MINU TELEGRAM tellijatele

26. september 2020 kell 8:56



Foto: ekraanikuva

Hämmastaval kombel tunnistas farmaatsiahiiglase Pfizeri endine teadusnõunik hiljutises intervjuus, et “pole teadust, mis viitaks teisele lainele.” Suure Farma siseinfo valdaja kinnitab, et “uute juhtumite” põhjal “teise laine” valmistamiseks kasutatakse ebausaldusväärsete COVID-testide valepositiivseid tulemusi.

 

16 aastat Pfizeris teadlasena töötanud Dr Mike Yeadon ütleb, et pooled või isegi peaaegu kõik COVID-i testid on valepositiivsed. Ta väidab ka seda, et karja immuunsuse künnis võib olla palju madalam kui seni arvati, ja see võib olla juba paljudes riikides saavutatud.

Eelmise nädala intervjuus küsiti dr Yeadonilt: “Lähtume valitsuse poliitikas, majanduspoliitikas ja kodanikuvabaduste poliitikas millestki, mis võib põhineda täiesti võltsitud andmetel?”

Yeadon vastas lihtsa jah-iga.

Mees ütles intervjuus, et arvestades ülemaailmse pandeemia kõigi oluliste näitajatega, näiteks hospitaliseerimiste, intensiivravi osakondade rakendamismäära ja surmadega, on pandeemia põhimõtteliselt läbi.

Kui ei oleks testimisandmeid, millest pidevalt telerist kuulete, järeldaksite õigustatult, et pandeemia on läbi, kuna midagi pole juhtunud. Muidugi lähevad inimesed haiglasse, liikudes sügisesse gripihooaega… kuid pole teadust, mis viitaks teisele lainele.”

(Ka Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane ütles 10. septembril toimunud Eesti Päevalehe koroonakonverentsil, et “mida rohkem me testime, seda rohkem me viirust leiame. Testide tundlikkus, kus veapiir ongi kuni 2%, siis puht teoreetiline küsimus, kas nad on päris haiged või need veapiiris valepositiivsed? Kui tehakse 3000 testi ja 200 000 eurot päevas – need on väga sügavad mõttekohad, mille üle tuleks arutada.” – toim.)

Sel kuul avaldatud kirjatükis, mille autoriteks olid Yeadon ja kaks tema kolleegi (“Kui tõenäoline on teine laine?“) kirjutavad teadlased:

“On laialt täheldatud, et kõigis raskesti nakatunud Euroopa riikides ja ka mitmes USA osariigis on igapäevaste surmade ja aja kõverate kuju sarnane Suurbritanniale. Paljud neist kõveratest pole mitte ainult sarnased, vaid peaaegu eristamatud.”

Suurbritannia, Rootsi, USA ja kogu maailma andmetest on näha, et kõigil juhtudel kasvas surmade arv märtsist kuni aprilli keskpaiga või lõpuni, seejärel hakkas sujuvalt langema, lamenes juuni lõpuks ja nii jätkub tänaseni. Juhtumite arv, mis põhineb testimisel, tõuseb ja kiigub aga metsikult üles-alla. 

Dr Yeadon arvab, et mis tahes COVIDi “teine laine” või valitsuse ettekääne eriolukorraks, arvestades epidemioloogia tuntud põhimõtteid, saab olla vaid fabritseeritud.

Miks? Siin on tõlgitud artikli põhilised argumendid: 

  • COVIDi ellujäämisprotsent on praegu hinnanguliselt 99,8% ehk sarnane gripiga, mille ellujäämisprotsent on 99,9%. See on palju suurem kui dr Anthony Fauci esialgne sünge oletus, milleks oli 94% (20–30 korda surmavam).
  • Kuigi COVIDil võivad olla tõsised järelmõjud, võib seda põhjustada ka gripp või mõni hingamisteede haigus. 
  • Nüüd on kindlaks tehtud, et vähemalt 30% meie elanikkonna immuunsüsteemist tundis selle viiruse juba enne selle saabumist ära. COVID-19 on uus, kuid koroonaviirused mitte. Kõigest 15-25% nakatunud elanikkonnast on piisav, et saavutada karjaimmuunsus ja peatada viiruse levik.
  • PCR-test mõõdab tegelikult “mittetäielike RNA-järjestuste olemasolu”, mis võib olla osa surnud viirusest [või rakust?], mis ei saa patsienti nakatada ega kanduda üle ka kellelegi teisele. Positiivne tulemus ei tähenda tingimata elujõulise viiruse olemasolu.
  • Sellel kuul peatas Bostoni labor koroonaviiruse testimise, kui avastati 400 valepositiivset tulemust.
  • Meditsiinilise veebisaidi medrxiv.org PCR-testide analüüs ütleb: “Andmed sarnaste viiruste PCR-testide kohta näitavad, et PCR-põhine testimine annab piisavalt valepositiivseid tulemusi, et muuta positiivsed tulemused reaalses maailmas väga usaldusväärseteks.”
  • Oxfordi ülikooli professor Carl Heneghan kirjutab juulikuises artiklis “Kui palju COVID-diagnoosidest on valepositiivsed?”: “praegustest testimistavadest ja tulemustest lähtuvalt ei pruugi Covid-19 kunagi kaduda.”
  • PCR-testi kõige kuulsam ebausaldusväärsust näitav juhtum oli see, kui Tansaania president avaldas maailmale, et saatis COVID-i uurimislaborisse kitse, lamba ja puuvilja proovid. Nad kõik said COVIDi suhtes positiivse tulemuse.
  • Augustis avastas Rootsi valitsus Hiinas valmistatud testikomplektidest 3700 valepositiivset, kuigi FDA kiitis need märtsis USA-s kasutamiseks heaks.

Dr Yeadon vaidlustas idee, et kõik pandeemiad leiavad aset üksteisele järgnevatele lainetena, viidates veel kahele koroonaviiruse puhangule, SARS-viirusele (2003) ja MERS-ile (2012). Mis võib tunduda kaks lainet, võivad tegelikult olla kaks üksikut lainet, mis esinevad erinevates geograafilistes piirkondades. Ta väidab, et suhteliselt hiljutisest SARS-i ja MERS-i haiguspuhangutest kogutud andmed toetavad nende väidet.

Veel üks argument, mille Yeadon jt oma septembrikuu töös esitasid, on see, et lukustusstrateegia ei tööta:

“Surmade ja aja kõvera kuju viitab loomulikule protsessile, mis ei ole peamiselt tingitud inimeste sekkumisest. Rootsi on kasutanud peaaegu laissez faire lähenemisviisi, kus on antud kvalifitseeritud nõuandeid, kuid üldine lukustus puudub. Ometi on selle profiil Ühendkuningriigiga vaga sarnane.”

Dr Yeadon räägib kibestunult lukustamispoliitika tagajärjel kaotatud eludest ja “päästetavatest” lugematutest eludest, mis lähevad kaotsi, kui eriolukord taaskord käivituma peaks.

 

Allikad: HubPages, talkRADIO, lingid artikli sees

Foto: ekraanikuva

 

Tõlkis ja toimetas Madis Mark

 



Kommentaarid

Kommentaare lugeda ja kommenteerida saavad vaid Minu Telegrami tellinud kasutajad. Tellimuse esitamiseks kliki siia või logi sisse siit.

Päevapilt